Kaksio

Kaksioita parvekkeella, osasta rajoitettu merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Erilliset vuoteet. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kolmio

Kolmioita parvekkeella. Parvekkeella on kaksi aurinkotuolia ja aurinkovarjo. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Erilliset vuoteet molemmissa makuuhuoneissa. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 82 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Superior-kaksio

Kaksioita parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla. Parvekkeella aurinkotuolit. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Erilliset vuoteet. Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja tallelokero. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 3 krt/viikko.

Huonekoko: noin 54 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.