Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • Moderni
  • Tilavat huoneet ja sviitit
  • Kävelymatka satamaan

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Radisson Blu Resort & Spa on tasokas hotelli Gran Canarian charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Hotellissa on kaikki mitä voit toivoa – suuri allasalue erillisellä lastenaltaalla, kaksi ravintolaa ja ihana spa. Puerto de Mogánin kaunis satama on kävelymatkan päässä.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 4-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Ympäristö, palvelu
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Resort & Spa on moderni hotelli charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Kaksi allasaluetta, joissa useita merivesialtaita, joista yhdessä erillinen lastenallas, mikä on lämmitetty talvella vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari.

Hotellialueella on buffetravintola ja italialainen à la carte-ravintola. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Snackbaari, mikä tarjoilee yksinkertaisia italialaisia annoksia ja pientä purtavaa.

Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille. Spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kuntosali. Maksuton pilates, jooga, lentopallo, jalkapallo, koripallo ja kiipeilyseinä. Tennis ja padel lisämaksusta. Kilometrin pituinen juoksurata.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu. Noin 100 metriä pieneen ostoskeskukseen, missä pari kauppaa ja ravintolaa. Noin 800 metrin päässä rannalta ja viihtyisältä satama-alueelta, missä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen sisältyy hintaan.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Puerto de Mogán

Cordial Mogan Playa

Tyylikäs hotelli, joka on rakennettu kanarialaiseen kylän tyyliin. Hotellialueella on mm. suihkulähteitä, vesiputous ja kirkko. Tunnelmaa korostavat koristeelliset parvekkeet ja eksoottiset kasvit, kuten kaktukset ja papaya-puut. Rannalle ja pittoreskiin satamaan on lyhyt kävelymatka.

Cordial Muelle Viejo

Tervetuloa suosittuun huoneistohotelli Cordial Muelle Viejoon, joka sijaitsee viihtyisässä Puerto de Mogánin kalastajakylässä. Hotelli kuuluu Apollo Mondo Local -valikoimaamme, johon olemme valinneet hotelleja korkealla asiakastyytyväisyydellä, hyvillä palveluilla ja erinomaisella sijainnilla. Hotellissa majoitut moderneissa huoneistoissa, jotka sijaitsevat lähellä merta ja rantakatua ravintoloineen, kahviloineen ja kauppoineen.

Cordial Mogan Valle

Cordial Mogan Valle on moderni, hyvin suunniteltu hotelli, joka sopii erityisen hyvin pienten lasten perheelle tai jos haluat ottaa rennosti Kanarian auringon alla. Rauhallinen sijainti kävelymatkan päässä hiekkarannalta sekä hotellin kaunis allasalue lisää lomatunnelmaa. Hotellilla järjestetään iltaohjelmaa, ja aamuvirkut voivat herätä lintujen lauluun.

Cordial Mogan Solaz

Cordial Mogan Solazissa on modernit ja hyvinvarustellut huoneistot. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Hotellli sijaitsee Cordial Mogan Playan vieressä, ja toivottaa tervetulleeksi käyttämään naapurihotellin altaita ja palveluita.

Cordial Magec Taurito

Koe pienen Tauriton lomakohteen rauhallisuus! Siellä laakson rinteessä on hiljattain rakennettu huoneistohotelli Cordial Magec Taurito. Vasta rakennetuista asunnoista tulee täydellinen toinen koti loman ajaksi, ja hotellissa on sekä kuntosali treenaamista varten että allasalue rentoutumista varten.