Radisson Blu Resort & Spa Puerto Mogan

  • Uusi ja moderni
  • Tilavat huoneet ja sviitit
  • Kävelymatka satamaan

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Radisson Blu Resort & Spa on uusi korkeatasoinen hotelli Gran Canarian charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Hotellissa on kaikki mitä voit toivoa – suuri allasalue erillisellä lastenaltaalla, kaksi ravintolaa ja ihana spa. Puerto de Mogánin kaunis satama on kävelymatkan päässä.

talven matkatarjous

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista talvikauden rantalomista Kanariansaarille ja Madeiralle! 

Ehdot: Etu voimassa 30.6. saakka, koskee vain uusia varauksia.

Green Key

Green Key–merkityt hotellit tekevät aktiivisesti töitä minimoidakseen ympäristövaikutuksiaan ja ollakseen ympäristöystävällisempiä. Hotelleilla on ympäristöohjeet ja -tavoitteet sekä toimintasuunnitelma ympäristötyön jatkuvaan kehittämiseen. Hotellit keskittyvät sosiaaliseen vastuuseen koko tuotantoketjunsa sekä asiakkaidensa kanssa. Kun valitset ympäristömerkityn hotellin olet mukana ympäristöä tukevassa toiminnassa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Superior-huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuone 4-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio


Tietoa

Uimarannalle: 800 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Radisson Blu Resort & Spa on aivan uusi, moderni hotelli charmikkaassa Puerto de Mogánissa. Täällä on suuri allasalue usealla suolavesialtaalla, joista yhdessä erillinen lastenallas, mikä on lämmitetty talvella vähintään +20 asteiseksi. Veden lämpötila voi olla kuitenkin jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Aurinkotuolit, -varjot ja allaspyyhkeet. Allasbaari.

Hotellialueella on buffetravintola ja italialainen à la carte-ravintola. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut. Snackbaari, mikä tarjoilee yksinkertaisia italialaisia annoksia ja pientä purtavaa.

Hotellin oma lastenkerho 4-12-vuotiaille. Spa, missä hierontaa ja erilaisia hoitoja lisämaksusta. Kuntosali. Maksuton pilates, jooga, lentopallo, jalkapallo, koripallo ja kiipeilyseinä. Tennis ja paddeltennis lisämaksusta. Kilometrin pituinen juoksurata. Maksuton wifi koko hotellialueella. Huonepalvelu lisämaksusta. Noin 100 metriä pieneen ostoskeskukseen, missä pari kauppaa ja ravintolaa. Noin 800 metrin päässä rannalta ja viihtyisältä satama-alueelta, missä kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Ateriat

Aamiaispöytä. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.