Cordial Mogan Solaz

Cordial Mogan Solazissa on modernit ja hyvinvarustellut huoneistot. Aamiaisbuffet sisältyy hintaan. Hotellli sijaitsee Cordial Mogan Playan vieressä, ja toivottaa tervetulleeksi käyttämään naapurihotellin altaita ja palveluita.

Varaa huoletta maksuttoman lisäturvapaketin ansiosta!


Huonetyyppi

Kaksio 1-3 hengelle. Kolmio 2 normaalilla vuotella 2-5 hengelle. Kaksikerroksisia kolmioita 4-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Codial Mogan Solazissa majoitut moderneissa ja mukavasti sisustetuissa huoneistoissa, joista löytyy pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Kaikissa huoneistoissa on jacuzzi ulkotilassa.

Vieraat ovat tervetulleita käyttämään naapurihotelli Cordial Mogan Playan palveluita. Täältä löytyy kaksi allasaluetta, joissa altaat on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi (talvisin). Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Erillinen lastenallas. Allasalueella on myös hiekkaranta ja jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit,- varjot ja allaspyyhkeet. Naapurihotellissa on myös useita ravintoloita ja vastaanotto.

Cordial Mogan Solaz koostuu kahdesta rakennuksesta. Kaksikerroksinen kolmio sijaitsee Cordial Mogan Playan yhteydessä. Kaksioihin mentäessä kuljetaan portaita pitkin sekä ylitetään tie.Kolmioissa on yhteinen terassi jacuzzilla. Maksuton wifi koko hotellissa.

Noin 100 metriä pieneen ostoskeskukseen, jossa on pari kauppaa ja ravintolaa. Noin 800 metriä Puerto de Móganin kauniiseen satamaan, jossa on viihtyisiä ravintoloita, kahviloita ja elintarvikekauppa. Lähellä bussipysäkki. Autotalli vuokra-autoja varten.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai puolihoito sis. juoman lisämaksusta.

Kaikki ateriat tarjoillaan naapurihotelli Cordial Mogan Playassa.

Hyvä tietää

Huomioithan, että vastaanotto (sisään/uloskirjautuminen), ravintolat ja altaat ovat naapurihotelli Cordial Mogan Playassa.

Puerto Mogánissa on useita rakennustyömaita jotka saattavat häiritä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus 

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.