Kokemuksia Corona Blanca - talvi 2022/2023 -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 402 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,8 / 10
Huone/huoneisto
 
7,7 / 10
Palvelu
 
8,0 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-25


10 10:stä

+
Siivous ja petivaatteiden vaihto.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-11


9 10:stä

+
Sijainti, siivouksen joustavuus ja laatu
-
Kaikki ok

Vahvistettu asiakas: 2023-02-25


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-25


7 10:stä

+
Hotellin sijainti. Parvekkeet altaille päin.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-11


10 10:stä

+
Siisteys. Tarpeelliset keittiön astiat. Siistit petivaatteet sekä pyyheliinat.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-11


8 10:stä

+
Sängyt olivat hyviä ja samoin tyynyt. Plussana oli myös peitot eikä vain pelkät lakanat.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-04


8 10:stä

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


8 10:stä

+
Uima-allas
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


10 10:stä

+
Siisteys. Käyty tässä hotellissa monta kertaa
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Corona Blanca - talvi 2022/2023 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

72% matkustajista suositttelee

729 arvostelua
Erinomainen
 
229
Erittäin hyvä
 
283
Hyvä
 
116
Ei kovin hyvä
 
50
Huono
 
51

Viimeisimmät 5 arviota

29.6.2017

Kirjoittanut HannaKaisa82 Lappeenranta, Suomi

Iso ja siisti hotelli, mikä sopii kaikenlaisille matkaajille.

Asuimme Corona Blanca hotellissa viikon oman perheeni ja minun vanhempieni kanssa. Saimme lähes vierekkäiset huoneet hotellin toisesta kerroksesta. Huoneet olivat siistejä ja melko yksinkertaisia kaksioita. Kaikki tarvittava kuitenkin löytyi (kahvinkeitin, vedenkeitin, tv, hiustenkuivaaja..jne) Parveke oli uima-altaalle päin ja meillä oli parvekkeelta rappuset omalle kattoterassille. Siivous oli muutaman kerran viikon aikana, mutta tiskit piti tiskata itse. Astioita oli vähänlaisesti, etenkin haarukoita ja lusikoita, mutta toimeen tultiin kuitenkin. Hotellin uima-allasalue oli viihtyisä ja tunnelma leppoisa ja lapsiystävällinen. Pihalla oli myös pieni "ulkokuntosali", jättishakkilauta ja kilpikonnia omassa altaassaan. Tämä hotelli oli todella kiva lasten kannalta, kun aidattua piha-aluetta oli paljon, niin lapset saivat vapaasti touhuta ulkona. Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, joten ravintoloihin ja kauppoihin on lyhyt matka. Rantakin on aika lähellä. Iltaisin kadun äänet kantautuvat hotelliin, mutta ainakin meidän lapset saivat hyvin nukuttua ja aikuiset käyttivät korvatulppia. Kaikinpuolin hyvä ja siisti hotelli! Voin lämpimästi suositella millaisille matkaajille tahansa.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tiina911 Tampere

Miellyttävä yllätys

Majoituimme kolmen naisen voimin samaan huoneistoon. Koskaan aiemmin ei ole ollut yhtä hyvin säilytystilaa tarjolla. Palvelu oli hyvin ystävällistä, pyysin ensimmäisen päivän jälkeen esim. että siivous tehdään ilman hajusteita, koska minun oli vaikea hengittää niiden vuoksi. Tämä hoitui hienosti. Uima-altaalla oli siistit ja kunnolliset patjat aurinkopeteihin. Wifi oli maksullinen, mutta siihen sai liittää kolme laitetta ja se toimi moitteetta sekä nopeasti koko oleskelumme ajan. Keittiöstä löytyivät uudet astianpesuvälineet ja vedenkeitin, kahvinkeitin sekä leivänpaahdin. Ja kivana lisä oli myös taulu-tv (suurin osa paikalliskanavia). Ja yllätykseksemme siivooja tiskasi myös astiamme! Tähän hotelliin voimme mielihyvin palata uudelleen. Ihan pienoinen miinus tulee siitä, että liikenteen melu kuului huoneistoomme, jonka ikkunat molempiin suuntiin osuivat kadulle päin. Korvatulpilla siitäkin selvisi.

 
2.4.2016

Kirjoittanut urkki58 Joensuu, Suomi

Hyvä hotelli

Olemme olleet useamman kerran tässä hotellissa kun olemme olleet lomalla Playa del Inglesissä. Hotellin sijainti on erinomainen ja huoneisto on viihtyisä ja kaikki toimii niin kuin pitääkin. Hotelli on kaikin puolin siisti ja palvelu on moitteetonta. Voin suositella.

 
5.2.2023

Kirjoittanut bromblue Liverpool, Yhdistynyt kuningaskunta

Nice hotel

Hotel was lovely room was very clean and the cleaning staff couldn’t do enough for you to make your stay prefect Bar area was very nice area and food was very good as was the lady who made the food and served the drinks The lifeguard was very helpful came down one day the beds that where put out where full we went to the bar and he got 3 sun beds from the back of the pool for us not far from the bar The hotel is situated in a area with bars and restaurants in walking distance. The yumbo centre is about a 15 minute walk from hotel If doing the full self catering lidi is about 15 minute walk and you can stop for a drink on the way back I would go back but the is more areas in the canaries I won’t to see

 
30.1.2023

Kirjoittanut MM952 Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

Disappointed

We'd stayed before in a standard room and gave a good review. This time we were really looking forward to our stay Premium room with pool view. On check in the couple in front had a long discussion about the safe key. We weren't given one so assumed premium rooms had electronic safes like we'd used in other hotels. Nope, premium rooms have safes with a hole where the lock should be. We had to keep valuables on us all holiday. Why didn't we tell the desk? Why tell them something they already knew - she didn't even offer a key. When someone treats you poorly, you don't go back for more. Combined with tarnished worktops etc. the shine had already been taken off the 'premium' experience. It would have eaten into our break to complain and move to another room that they'd bank on us not complaining again about. The following morning, I put the kettle on before having a shower. Luckily my partner got up or it would have boiled dry - doesn't cut off when boiled. The reasons we gave an average review rather than poor are other staff were nice, the hotel is in a good location and has all the basics.