Beverly Park

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Beverly Park -hotelli sijaitsee Playa del Inglésin laitamilla, kohti San Agustinia ja kävelymatkan päässä hienosta hiekkarannasta. Siellä on useita altaita sekä oma ravintola, ja se on lähellä lomakeskuksen viihdetarjontaa ja isoa ostoskeskusta.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

5,8 10:stä
Perustuu 12 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 2225 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Beverly Parkissa Playa del Inglésissä on viihtyisä allasalue useilla altailla, mukaan lukien erillinen pieni lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja voi lainata, pyyhepalvelu saatavilla panttia vastaan. Allasbaari, missä tarjoillaan kylmiä juomia ja yksinkertaisia annoksia / välipaloja. Veril Playaan on vain noin 50 metriä. Vuokrattavissa on aurinkotuoleja ja -varjoja.

Hotellin buffetravintolassa voit nauttia sekä paikallisia että kansainvälisiä ruokia. Ravintola on avoinna aamiais-, lounas- ja illallisaikaan.

Hotellissa on tarjolla erilaisia aktiviteetteja, kuten maksuton tennis ja pöytätennis tai lisämaksullinen minigolf ja biljardi. Hotellissa on myös pelihuone. Niille, jotka haluavat enemmän rentoutumista, on mahdollisuus hierontaan lisämaksusta. Tarjolla myös päivä/-iltaviihdettä joinain päivinä.

Tallelokero vastaanotossa maksua vastaan. Wifi lisämaksusta koko hotellissa. Pysäköinti on saatavilla paikan päällä maksutta saatavuuden mukaan. Portaita ja korkeuseroja hotellialueella. Lähimpään pienempään keskustaan on hotellilta matkaa vain noin 300 metriä, kauppakeskus Yumboon noin 2,5 kilometriä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta. Ostaessasi lisämaksulliset ateriat joulun tai uuden vuoden ajalle sisältyy joulun (25/12) ja uuden vuoden juhlaillallinen.

Puolihoitoon sisältyy aamiais- ja illallispöytä, ei ruokajuomia. Jos haluat vaihtaa illallisen lounaaseen, ole yhteydessä vastaanottoon.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.30-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.30-21.30.
  • Välipaloja allasbaarissa, klo 10.30-18.00.
  • Iltapäiväkahvi allaspaarissa, klo 16.00-17.00.
  • Rajattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.30-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 saakka kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Playa del Inglés

Corona Blanca

Lomaa vain kivenheiton päässä Kasbah-ostoskeskuksen ostoksista, ravintoloista, baareista ja iltaelämästä. Asu kotoisasti kaksioissa, joissa on parveke tai maaterassi ja nauti mukavan allasalueen lämmitetystä altaasta ja erillisestä lastenaltaasta. Hienohiekkaiselle rannallekaan ei ole kovin pitkä matka. Auringon laskettua tahti kiihtyy ja olet keskellä iltaelämän sykettä. Viihtyisiä kaksioita.

Corallium Dunamar by Lopesan

Corallium Dunamar by Lopesan on loistavalla paikalla sijaitseva tyylikäs hotelli, josta aukeaa näkymä Playa del Inglésin rannalle. Hotellissa on useampia altaita, joista yksi on lämmitetty. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16 -vuotiaat.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan sijaitsee hyvällä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja huvituksia Playa del Inglésissä. Täällä on jotain kaikille! All Inclusive sisältyy hintaan Apollomatkojen asiakkaille, ja buffetravintolan lisäksi hotellilla on food court, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia.

Arco Iris

Arco Iris on viihtyisä hotelli, joka koostuu kuudesta rakennuksesta, joiden yhteydessä on oma allas. Hotelli sijaitsee rauhallisella ja kauniilla paikalla Playa del Inglésin rantakadulla. Tässä hotellissa majoitut lähellä kaikkea. Osassa huoneistoja on upea näkymä Maspalomaksen hiekkadyyneille ja kimmeltävälle Atlantille.

Abora Catarina by Lopesan

Abora Catarinassa majoitut keskeisellä paikalla lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Apollomatkojen asiakkaat arvostavat hotellin hyvää palvelua, ruokaa ja ihanaa tunnelmaa. Hotelli on täysin remontoitu.

Sol Barbacán

Tervetuloa perheystävälliseen Sol Barbacán -huoneistohotelliin, joka sijaitsee Playa del Inglesin sydämessä. Viihtyisältä hotellialueelta löytyy lämmitettyjä altaita sekä mukavia huoneistoja jopa kuudelle hengelle. Tarjolla on lisäksi aamiaispöytä ja puolihoito lisämaksusta.

Los Mariachis

Los Mariachis sijaitsee erinomaisella paikalla Playa del Inglésin keskustassa Gran Canarialla. Hotellin huoneistot ovat raikkaita ja viihdettä, ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita on aivan kulman takana. Voit kävellä rannalle muutamassa minuutissa, jos Atlantin suolavesi houkuttelee enemmän kuin hotellin puutarhan allas.

Servatur Don Miguel

Moderni Servatur Don Miguel sijaitsee eloisan Playa del Inglésin sydämessä. Hotellilta on kävelymatka viihtyisälle hiekkarannalle sekä useisiin ostoskeskuksiin ja ravintoloihin. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.