LABRANDA Costa Mogan

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Labranda Costa Mogan on tyylikäs ja viihtyisä hotelli Playa del Curan rannalla. Majoitut mukavissa huoneissa, ja jos varaat sviitin voit pulikoida omalla jacuzzilla parvekkeella. Hotelli sopii niin pariskunnille kuin perheille, jotka haluavat nauttia altaasta ja hyvästä ruoasta Apollomatkojen pienemmässä ja rauhallisemmassa lomakohteessa. Mikäli kaipaat lisämukavuutta lomalle, voit varata All Inclusiven!

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita merinäköalalla 2-3 hengelle. Juniorsviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Sviittejä 2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 304 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Labranda Costa Moganin ja Playa del Curan hiekka- ja kivirannan erottaa vain kävelykatu. Puolihoito sisältyy matkan hintaan. Hotellissa on viihtyisä allasalue lämmitetyllä altaalla sekä lastenaltaalla perheen pienimmille. Beach Clubilla voit viettää aurinkoisia lomapäiviä mukavissa aurinkotuoleissa. Hieman hotellilta ylöspäin pääkadulla on pieni ostoskeskus ja muutamia ravintoloita, muutoin alue on melko hiljainen. Suosittelemme vuokraamaan auton, jotta voit tutustua Puerto Moganiin, vuoristokyliin tai poiketa Las Palmasiin tapasillallselle.

Allasalueella on lämmitetty allas. Suuren altaan vieressä on erillinen lämmitetty lastenallas, jacuzzi sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Altaat on lämmitetty vähintään 20-asteiseksi, mutta altaiden lämpötila voi vaihdella vuorokaudenajasta ja ilman lämpötilasta riippuen. Allaspyyhkeet panttia ja lisämaksua vastaan. Allasbaari. Hotellin Beach Clubilla (ikäraja 16-vuotta) on allas, balilaisia aurinkotuoleja ja baari - kaikki lisämaksusta.

Labranda Costa Moganissa on buffetravintola, jossa voi nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Illalliselle edellytetään siistiä pukeutumista, miehille pitkät housut. Sushi-ravintola sekä kolme baaria, joista yksi on välipaloja tarjoileva allasbaari ja toinen loungebaari. Kolmas baari on hotellin Beach Clubilla.

Hierontaa, kauneushoitoja ja sauna lisämaksusta. Kuntosali (ajanvarauksella). Kansainvälinen lastenkerho 4-12-vuotiaille englanninkielisellä ohjaajalla. Aktiviteetteja päivisin. Iltaohjelmaa, kuten esityksiä ja livemusiikkia.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellialueella. Pysäköinti. Pesulapalvelu lisämaksusta. Ranta-aluella paikallisliikennettä. Noin 100 metriä kauppaan ja pääkadun bussipysäkille. Puerto Ricoon on noin 6 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Puolihoito (aamiaispöytä ja lounas- tai illallispöytä).
 • Joulun (25.12.) ja uuden vuoden illallinen.

Lisämaksusta:

 • All Inclusive.

All Inclusive

Lisämaksullinen All Inclusive sisältää:

 • Aamiaispöytä ravintola Atlanticissä, klo 8.00-10.30.
 • Lounaspöytä ravintola Atlanticissä, klo 13.00-15.00.
 • Illallispöytä ravintola Atlanticissä, klo 18.30-21.30.
 • Välipaloja allasbaarissa, klo 10.30-17.30.
 • Jäätelöä allasbaarissa, klo 10.30-17.30.
 • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia, klo 8.00-23.00.
 • Juomat huoneen minibaarissa, täydennys lisämaksusta.
 • Maksuton allaspyyhkeiden vaihto.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa sisäänkirjautumisesta klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.