Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella, osasta merinäköala. Makuuhuone ja olohuone, josta avoin pohjaratkaisu käsienpesualtaalle ja suihkuun (huurrettu lasiseinä). Parivuode tai erilliset vuoteet. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 2 lasta/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kahden hengen huone merinäköalalla

Kahden hengen huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Sviitti

Sviittejä suurella parvekkeella ja merinäköala. Parvekkeella on jacuzzi, jonka lämpötilaa voi säädellä itse sekä kaksi aurinkotuolia. Parivuode tai erilliset vuoteet. Minibaari lisämaksusta. Vedenkeitin, sekä kahvia ja teetä. Kahvinkeitin. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 68 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.