Kokemuksia Gloria Palace Royal Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 105 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,6 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Huone oli tilava ja terassi merelle upea!
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-24


9 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu. Erinomainen sijainti. Tilava huone. Upea merinäköala. Buffee runsas, monipuolinen ja huolella valmistettu.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-10


10 10:stä

+
Oma rauha ja sijainti, helppokulku
-

Vahvistettu asiakas: 2022-01-29


10 10:stä

+
Hyvä ruoka, siisteys, rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gloria Palace Royal Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

4010 arvostelua
Erinomainen
 
2971
Erittäin hyvä
 
762
Hyvä
 
184
Ei kovin hyvä
 
53
Huono
 
40

Viimeisimmät 5 arviota

28.4.2022

Kirjoittanut 759p_ivil Etelä-Suomi, Suomi

Nice wiew , very loud traffic.

Hieno näköala merelle kaikilta parvekkeilta sekä allas aluuelta. Nelosblokin huoneisiin kuuluva liikenteen melu oli varsinkin iltaisin niin kova, ettei parvekkeella kuullut puhetta. Parvekkeille ei sviittejä lukuun ottamatta paista lainkaan aurinko koko päivän aikana. Varsinkin kuumalla kelillä hengitysilman laatu huononee koko laaksossa. Ruoka on vaihtelevaa ja laadukasta, mutta mautonta. Kylmät ruoat eivät pysy tarpeeksi kymänä. Henkilökunta on erittäin ystävällistä. Palvelu on ripeää, joskus kiire on niin kova, ettei ehditä keskittymään asiakkaaseen. Parkkeeraus on helppoa ja ilmaisia paikkoja on tarpeeksi. Hotelli on hyvin siisti ja huoneet siivotaan tarkasti päivittäin. Huoneet ovat pinnoiltaan kuluneet ja vedenpaineen kanssa on ongelmia varsinkin yöaikaan. Sängyt leveät ja hyvät nukkua. Äänieristys huoneiden välillä on olematon. Kaikki kuuluu seinien läpi. Uima-altaat ovat siistit ja hienot. Altaalla ei kuulu liian kovaa musiikkia. Toinen allas on hiljainen. Aurinkopedit ja tuolit varataan jo aikaisin aamulla koko päiväksi, vaikka oltaisiin pois pitkiä aikoja. Henkilökunta ei puutu tähän. Allaspyyhkeet saa vaihtaa päivittäin ilmaiseksi. Kassakaappi huoneessa erillisestä maksusta. Luokiteltu mielestäni liian korkealle siihen nähden mikä taso oikeasti on. Ei Gran Canarian parhaita paikkoja missään tapauksessa.

 
21.2.2020

Kirjoittanut keltainenanne

Gloria Palace Royal

Siisteys 10. Ruoat erinomaiset. Palvelu huippua. Erityisesti Manuel Delgado jäi mieleen erittäin hyvästä asiakashuomioimisesta. :) :) All inclusive kannatti koska joka aamu, lounas ja illallinen olivat uusia makuelämyksiä. Allasalueet todella siistit. Rantaan lyhyt matka.

 
14.2.2019

Kirjoittanut jussieskola Helsinki, Suomi

Huippu hotelli

Paljon matkailleena täytyy todeta, että tämä hotelli on yksi parhaista. Upeat maisemat huoneista ja altaalta. Siisteys 10, huoneet hyvässä kunnossa. Aamiainen todella hyvä. Yhden vrk:n kokemuksella all inclusive oli todella hyvä. Hyviä aktiviteetteja altaalla. Illan esitykset varsin vaatimattomia. Iso suositus tälle hotellille!

 
9.2.2017

Kirjoittanut JyriA18

Erinomainen hotelli.

Erittäin hyvä ja tasokas hotelli. Palvelu erinomaista ja ystävällistä. Lapsemme syntymäpäivä oli huomioitu huoneeseemme tuodulla pienellä syntymäpäivä kakulla ja vanhemmille oli shampanjaa. Lapsien huomioon ottaminen erityisesti ravintolassa oli todella hyvää. Ruokailujen buffetit olivat todella runsaat ja monipuoliset.

 
6.1.2017

Kirjoittanut TaijaJ10

Täydellinen hotelli

Olemme olleet Gloria Palace Royalissa useita kertoja - en enää edes muista kuinka monesti - ja palaamme sinne aina uudestaan. Seuraava reissu jo tulevalla viikolla! Altaat ovat upeat, hotellimiljöö ensiluokkainen ja aamiainen runsas. Palvelu on ystävällisen kohteliasta ja kaikin puolin kiitettävää. Hotellihuoneiden näköalat aiheuttavat väristyksiä, ja ilta-auringossa on luksusta nauttia skumppaa parvekkeella istuskellen. Hotellin vieressä on todella hyvin varusteltu kauppa, josta saa aikuistenjuomat ja käytännössä kaiken muun tarvittavan. Amadores itsessään henkii harmoniaa ja hyvää oloa. Voin lämpimästi suositella. 10 points.