Kokemuksia Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 79 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-16


7 10:stä

+
Isot viihtyisät allasalueet, siisti huone, hyvä sänky
-
Jos hotellin nimessä on spa, luulisi sen kuuluvan hotellin asukkaille, kuten joissakin hotelleissa kuuluukin. Nyt sai 5€ alennuksen ulkopuolisiin tulijoihin, joka oli naurettavaa. Lisäksi ruoka-allergiat eivät kyllä olleet kovin hyvin hallussa kokeilla tai henkilökunnalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-03-19


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-12


10 10:stä

+
Tämä hotelli ylitti vaativammankin matkailijan odotukset, joten voimme lämpimästi suositella. Tyylikäs korkeatasoinen hotelli hyvällä sijainnilla ja erinomaisella palvelulla. Hotellialue on kuin pieni kaunis kylä jossa tyylikäs arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen kasvillisuus. Hotelli sijaitsee meren välittömässä läheisyydessä ja kävelymatkan päässä Maspalomaksen hiekkadyyneiltä sekä hienohiekkaiselta uimarannalta. Hotellin aamiainen oli erittäin runsas ja hyvä. Suosittelemme tässä hotellissa myös puolihoitoa eli illallista, joka todella kattava ja laadukas. Ehdottomasti hintansa väärti. Pienemmät uima-altaat olivat oikeasti lämmitettyjä, joissa vilukissakin tarkeni talvella. Iso allas-alue ei ollut lämmitetty. Vahva suositus hotellin spalle ja sen hoidoille/hieronnalle, joka meren äärellä ja privaateissa sviiteissä joissa oma poreallas. Matkustimme pienen vauvan kanssa ja kaikki sujui hyvin ja myös hänet huomioitiin ihanasti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-01-22


9 10:stä

+
Huone oli iso. Erillinen vaatehuone.
-
Tohvelit tarjolle huoneeseen, wifiin kirjautuminen, paremmat pyyhkeet

Vahvistettu asiakas: 2022-01-15


9 10:stä

+
Hotelli ylitti odotuksemme. Upea rakennuskompleksi. Huoneemme oli erittäin siisti, tilava ja lisäksi merinäköala. Palvelut, ravintolat ja ostospaikat lähellä. Rauhallinen, edes iltaisin kuuluva musiikki ei häirinnyt. Henkilökunnan mukaan hotellihuoneista vain puolet oli käytössä.
-
Söimme vaimoni kanssa hotellissa vain aamiaisen, joka oli erinomainen. Ainoa puute oli tuoreiden vihannesten vähyys. Hotellikompleksi oli valtavan suuri ja alussa oli vaikea löytää paikkoja.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-13


9 10:stä

+
Avara sekä huonetilojen että yleisten tilojen osalta
-
Jos haluaa olla 5-tähden tasolla, pari asiaa voisi hoitaa paremmin: 1. Koska huoneita ei lämmitetä, tossut (ei vain kylpytakkia) olisi syytä kuulua varustukseen. Lattiat ovat jääkylmät. 2. Uudet täydet vesipullot päivittäin tulisi kuulua huoneen varustukseen 3. Vastaanottovirkailijat voisivat vaivaitua tilaamaan taksit, joko itse tai välittämällä pyynnön ulkona olevalle ja ilmeisesti asiasta vastaavalle henkilölle 4. Sisäänkirjoittautuminen on varsin aikaa vievää. Sitä olisi syytä sujuvoittaa. Check-out on jo kunnossa. 5. Jos asiakkailla on kultahääpäivä tms. kyllä hotellin voisi olettaa tämän jotenkin huomioivan - etenkin jos varoitus asiasta on toimitettu etukäteen

Vahvistettu asiakas: 2021-12-25


8 10:stä

+
Suhteellisen väljää joka paikassa, hyvä aamiainen.
-
Jääkaappi huoneessa, säilytystilaakin voisi olla laatikoiden muodossa huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-27


9 10:stä

+
Pidin espanjalaisesta tyylistä.
-
Kaikki ääni kuuluu, niin kuulimme kun myöhään hotalliin saapuivat vieraat tulivat takaisin, samalla kun klo 6 golfiin lähtevät vieraat..

Vahvistettu asiakas: 2021-11-27


8 10:stä

+
Sijainti, Puutarha, aamupalan skumppa, allasbaarin henkilökunta
-
Enemmän kasviksia aamupalalle

Vahvistettu asiakas: 2021-11-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

4821 arvostelua
Erinomainen
 
3129
Erittäin hyvä
 
1086
Hyvä
 
386
Ei kovin hyvä
 
140
Huono
 
80

Viimeisimmät 5 arviota

4.2.2022

Kirjoittanut Mickelsso

rentouttava loma Gran Canarialla

Kaikki asiat toimivat hotellissa erittäin hyvin. Hotelli ja sen huoneet olivat erityisen siistejä. Henkilökunta kaikkialla hotellissa oli poikkeusellisen ystävällistä. Tässä hotellissa todella tuntui, että asiakkaan tarpeista huolehdittiin poikkeuksellisen hyvin. Saavuimme hotelliin myöhäön illalla ja myös lähdimme sieltä loman jälkeen vasta illalla. Saapuessamme hotelliin meitä odotti huoneessa kevyt illallinen ja vielä lähtöpäivänä saimme veloituksetta syödä illallisen hotellissa. Myös huoneen myöhöinen luovutus klo 20 onnistui ilman ongelmia. Tätä hotellia voi erityisesti suositella aikuisille, jotka haluavat nauttia täydellisestälomasta.

 
26.3.2019

Kirjoittanut tuulikkin2018

Kaikin puolin loistava loma

Hotelli tarjosi loistavat puitteet onnistuneelle lomalle. Alue oli ennestään tuttu, mutta tässä hotellissa olimme ensi kertaa. Huone oli hyvä ja tilava, kylpyhuone erinomainen, valaistus myös todella hyvä. Allasalue oli omaa luokkaansa, kun ei tarvinnut varata aurinkopaikkoja, vaan tilaa löytyi aina. Tunnelma altaalla ja puutarhassa oli rauhallinen ja miellyttävä. Sekä aamiainen että illallinen olivat monipuoliset, valinnanvaraa löytyi myös kala-kasvissyöjälle.

 
11.4.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli

Vietimme kahden viikon loman hotellissa. Hotellin vahvuus on sen ystävällinen ja palvelunhaluinen henkilökunta ja viihtyisä hotellialue. Suuri hotellikompleksi koostuu kymmenestä, tyyliltään erilaisesta rakennuksesta. Koko alue on rakennettu kanarialaisen kylän muotoon kirkkoineen, aukioineen, puistomaisilla alueiden jne . Alueella on useita erityylisiä uima-altaita ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja varmasti jokaiselle. Altaiden vesi on todella lämmintä. Alueella on myös useita ravintoloita. Kaikenkaikkiaan hotellilla on hienot puitteet lomanvietolle. Muutamia vinkkejä kuitenkin tänne lomaansa suunnitteleville. Johtuen alueen monimuotoisuudesta, kannattaa kertoa hotellille toiveensa huoneesta ja ennenkaikkea sen sijainnista. Itse huoneet ovat samanlaisia ja tasoisia kaikissa rakennuksissa. Suurin ero on parvekkeiden/terassien osalta. Joissain huoneissa esim. päärakennuksessa ei ole minkäänlaista parveketta, vaan pelkästään avattava tavallinen ikkuna. Halutessaan parveketta/terassia, tiettyä näköalaa, sijaintia altaisiin nähden tai rauhallisuutta tulee se kertoa etukäteen. Päärakennuksessa on Disco/esiintymislava jossa on äänekästä ohjelmaa joka ilta puoleenyöhön. Erikoista on myös viiden tähden hotellille, että huoneen turvalokero ja wifi-yhteys ovat maksullisia. Muiden palvelujen kuten ruoka ja juoma eivät hinnaltaan paljoa poikkea Kanarian yleisestä hintatasosta. Kaikenkaikkiaan suositeltava hotelli Melonerasin alueella

 
12.8.2022

Kirjoittanut crowdsurf Eurooppa

Low level security. Loud music at the pool. Lowering standards.

Every year Lopesan Villa del Conde is trying new "ideas". Also in 2022 they managed to lower their standards. *** During the night every person can just walk in and out of the hotel premises, the seaside entry door is wide open. People from outside the hotel (non-guests) are wandering around at the hotel frequently. Where is the level of security? *** At the sandy swimming pool area they removed about 25 sunbeds and put a noisy and anoying Choza Carribean bar instead, that produces an average of 100dB with a maximum of up to 110dB (measured at the pool), which is obviously well above the legal threshold for prolonged periods in Spain. Considering the swimming pool area is crowded with families with minor children. *** The evening/night entertainment program at The Plaza finishes at 22:30 and sometimes 23:00, thereafter most visitors are basically immediately leaving the area to return to their rooms or look for a drink outside the hotel premises. Why not do add some entertainment during the night.

 
7.8.2022

Kirjoittanut RobertoR

Yes, Recommended

We enjoyed our stay here at VDC. Great atmosphere within the hotel facilities. Safe. Great pools. Great food. Friendly staff. Good location with the Meloneras promenade right in front and shops nearby. Recommended.