Kokemuksia Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 124 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,5 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Vaatehuone
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-04


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta, siisteys, miljöö, …erinomainen sänky.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-04


10 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


7 10:stä

+
Näkymä merelle
-
Liian vähän henkilökuntaa esim allasalueella. Iltamusiikki esti nukkumisen huoneissa/huono äänieristys. Aamiaisella noin puolet ruuista oli aina lopussa, esim kurkut ja tomaatit

Vahvistettu asiakas: 2022-11-12


9 10:stä

+
Huone ja näkymä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-12


3 10:stä

+
Ei ansaitse 5+ tähteä
-
Ainoa näkymä parvekkeilta ( meillä oli kaksi huonetta) oli keltainen betoni muuri. Huono äänieristys, siis todella huono.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-22


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-16


7 10:stä

+
Isot viihtyisät allasalueet, siisti huone, hyvä sänky
-
Jos hotellin nimessä on spa, luulisi sen kuuluvan hotellin asukkaille, kuten joissakin hotelleissa kuuluukin. Nyt sai 5€ alennuksen ulkopuolisiin tulijoihin, joka oli naurettavaa. Lisäksi ruoka-allergiat eivät kyllä olleet kovin hyvin hallussa kokeilla tai henkilökunnalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-03-19


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-12


10 10:stä

+
Tämä hotelli ylitti vaativammankin matkailijan odotukset, joten voimme lämpimästi suositella. Tyylikäs korkeatasoinen hotelli hyvällä sijainnilla ja erinomaisella palvelulla. Hotellialue on kuin pieni kaunis kylä jossa tyylikäs arkkitehtuuri ja mielenkiintoinen kasvillisuus. Hotelli sijaitsee meren välittömässä läheisyydessä ja kävelymatkan päässä Maspalomaksen hiekkadyyneiltä sekä hienohiekkaiselta uimarannalta. Hotellin aamiainen oli erittäin runsas ja hyvä. Suosittelemme tässä hotellissa myös puolihoitoa eli illallista, joka todella kattava ja laadukas. Ehdottomasti hintansa väärti. Pienemmät uima-altaat olivat oikeasti lämmitettyjä, joissa vilukissakin tarkeni talvella. Iso allas-alue ei ollut lämmitetty. Vahva suositus hotellin spalle ja sen hoidoille/hieronnalle, joka meren äärellä ja privaateissa sviiteissä joissa oma poreallas. Matkustimme pienen vauvan kanssa ja kaikki sujui hyvin ja myös hänet huomioitiin ihanasti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-01-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

5034 arvostelua
Erinomainen
 
3279
Erittäin hyvä
 
1109
Hyvä
 
406
Ei kovin hyvä
 
154
Huono
 
86

Viimeisimmät 5 arviota

4.2.2022

Kirjoittanut Mickelsso

rentouttava loma Gran Canarialla

Kaikki asiat toimivat hotellissa erittäin hyvin. Hotelli ja sen huoneet olivat erityisen siistejä. Henkilökunta kaikkialla hotellissa oli poikkeusellisen ystävällistä. Tässä hotellissa todella tuntui, että asiakkaan tarpeista huolehdittiin poikkeuksellisen hyvin. Saavuimme hotelliin myöhäön illalla ja myös lähdimme sieltä loman jälkeen vasta illalla. Saapuessamme hotelliin meitä odotti huoneessa kevyt illallinen ja vielä lähtöpäivänä saimme veloituksetta syödä illallisen hotellissa. Myös huoneen myöhöinen luovutus klo 20 onnistui ilman ongelmia. Tätä hotellia voi erityisesti suositella aikuisille, jotka haluavat nauttia täydellisestälomasta.

 
26.3.2019

Kirjoittanut tuulikkin2018

Kaikin puolin loistava loma

Hotelli tarjosi loistavat puitteet onnistuneelle lomalle. Alue oli ennestään tuttu, mutta tässä hotellissa olimme ensi kertaa. Huone oli hyvä ja tilava, kylpyhuone erinomainen, valaistus myös todella hyvä. Allasalue oli omaa luokkaansa, kun ei tarvinnut varata aurinkopaikkoja, vaan tilaa löytyi aina. Tunnelma altaalla ja puutarhassa oli rauhallinen ja miellyttävä. Sekä aamiainen että illallinen olivat monipuoliset, valinnanvaraa löytyi myös kala-kasvissyöjälle.

 
11.4.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli

Vietimme kahden viikon loman hotellissa. Hotellin vahvuus on sen ystävällinen ja palvelunhaluinen henkilökunta ja viihtyisä hotellialue. Suuri hotellikompleksi koostuu kymmenestä, tyyliltään erilaisesta rakennuksesta. Koko alue on rakennettu kanarialaisen kylän muotoon kirkkoineen, aukioineen, puistomaisilla alueiden jne . Alueella on useita erityylisiä uima-altaita ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja varmasti jokaiselle. Altaiden vesi on todella lämmintä. Alueella on myös useita ravintoloita. Kaikenkaikkiaan hotellilla on hienot puitteet lomanvietolle. Muutamia vinkkejä kuitenkin tänne lomaansa suunnitteleville. Johtuen alueen monimuotoisuudesta, kannattaa kertoa hotellille toiveensa huoneesta ja ennenkaikkea sen sijainnista. Itse huoneet ovat samanlaisia ja tasoisia kaikissa rakennuksissa. Suurin ero on parvekkeiden/terassien osalta. Joissain huoneissa esim. päärakennuksessa ei ole minkäänlaista parveketta, vaan pelkästään avattava tavallinen ikkuna. Halutessaan parveketta/terassia, tiettyä näköalaa, sijaintia altaisiin nähden tai rauhallisuutta tulee se kertoa etukäteen. Päärakennuksessa on Disco/esiintymislava jossa on äänekästä ohjelmaa joka ilta puoleenyöhön. Erikoista on myös viiden tähden hotellille, että huoneen turvalokero ja wifi-yhteys ovat maksullisia. Muiden palvelujen kuten ruoka ja juoma eivät hinnaltaan paljoa poikkea Kanarian yleisestä hintatasosta. Kaikenkaikkiaan suositeltava hotelli Melonerasin alueella

 
4.2.2023

Kirjoittanut Journey304061 Pori, Suomi

Week went o so fast. Very tidy pools. Exellent food in the restaurants! Friendly staff (mostly). Quiet rooms, peaceful

Just what you can expect from 5 * resort. Week went o so fast. Very tidy pools. Exellent food in the restaurants! Friendly staff (mostly). Quiet rooms, peaceful poolsides. Nice spa with good massages, very professional fysiotherapists. No complainments

 
3.2.2023

Kirjoittanut RMC1949 Englanti, Yhdistynyt kuningaskunta

Dreadful Evening Meals

We have just returned from our seventh and final visit to this hotel. The property was as usual lovely. However , the buffet restaurant was pitiful. They think it is ok to cater for hundreds of conference delegates who are presumable there for free, together with hotel guests who have paid many thousands of pounds, bringing chaos to the proceedings. The breakfast is fine if you are early , however the evening meal is a disaster. Massive cost cutting ,poor quality food and portion control. The food is cold or warm, and not replenished nearly fast enough. Certainly not 5*. What used to be a serene dining experience with mainly tables for two, is now many long tables to cater for business employees, causing bedlam. We mentioned our issues to guest services in the first few days, received a gift of fruit and Cava, however the second week continued in the same guise. This used to be a gem of a hotel , What a shame