Lopesan Baobab Resort - talvi 21/22

apollo mondo family
Lopesan Baobab Resort - talvi 21/22 Lopesan Baobab Resort - talvi 21/22

 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Ihana allasalue
 • Unique - varaa huone lisäeduilla

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa suosittuun Lopesan Baobab Resortiin – yksi pidetyistä Apollo Mondo Family -hotelleista Maspalomasin hiekkadyynien lähellä. Hotellilla on kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen perhelomaan – lastenkerho, uimakoulu, kahvi- ja mehubaari Mondo Coffee sekä maksuttomia ryhmäliikuntatunteja skandinaavisten ohjaajien vetäminä.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita 1 hengelle. Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kahden hengen huoneita omalla altaalla 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Superior-huoneita 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Juniorsvittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Perhehuoneita 2-4 hengelle/2-5 hengelle, joista 3 lasta. Sviittejä 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta. Kampanjahuoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Koko
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 8211 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 100 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Lopesan Baobab Resort on ensiluokkainen hotelli, joka on rakennettu viehättävään afrikkalaiseen tyyliin. Hotellialue koostuu yhdeksästä rakennuksesta, joita ympäröi trooppinen puutarha. Hotellilta näet vilahduksia Maspalomasin mahtavista hiekkadyyneistä. Hotelli sijaitsee rauhallisessa Melonerasissa, lyhyen kävelymatkan päässä merestä ja rantapromenadista.

Lazy River ja hauskat lastenaltaat

Hotellilla on seitsemän uima-allasta, joista viisi on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämmitetyissä altaissa veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Täältä löytyy myös lazy river, ja kahden altaan reunalle tehty hiekkaranta. Maksuton pyyhepalvelu sekä maksuttomat aurikotuolit ja -varjot. Kaksi lämmitettyä lastenallasta, joissa kolme pientä vesiliukumäkeä.

Lyhyen kävelymatkan päässä on Maspalomaksen ranta, missä on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja vuokrattavissa.

Ravintolat ja baarit

Lopesan Baobab Resortissa on tarjolla herkullisia, terveellisiä ja vaihtelevia aterioita. Lapsille on oma buffet, josta löytyy pikkuväelle maistuvia herkkuja. Hotellissa on neljä ravintolaa – kaksi buffetravintolaa, afrikkalaisen keittiön herkkuihin erikoistunut ravintola sekä välimerellinen ravintola, jossa on tarjolla myös grilliherkkuja. Täysi- ja puolihoitoon sisältyvät ateriat tarjoillaan buffetravintoloissa. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista (miehillä pitkät housut). Hotellissa on viisi baaria, joista kaksi on allasbaareja.

Mondo Café

Kahvi- ja mehubaari Mondo Café tarjoilee laadukkaita kahveja, tuorepuristettuja mehuja sekä paikallisia leivonnaisia.

Lastenkerho ja uimakoulu

Lapsille on tarjolla uimakoulu, jota ohjaavat skandinaaviset uimaopettajat, sekä lastenkerho, jossa on suomalaiset ohjaajat. Hotellissa on myös leikkipaikka lastenaltaan/leikkialtaan päädyssä sekä hotellin järjestämä lastenkerho 4-12 vuotiaille. Voit varata myös ennakkoon syöttötuolin ja rattaat. Lue lisää Pollyn ja Minon lastenkerhosta.

Lasten suosikit Polly ja Mino piipahtavat vierailulla hotellissa. Voit myös yllättää lapset ja tilata Pollyn ja Minon vierailemaan huoneessa.

Liikunta hotellissa

Lopesan Baobab Resortissa voit osallistua skandinaavisten ohjaajien vetämille ryhmäliikuntatunneille. Myös hotellin hyvienvarusteltu kuntosali on käytössä 18 vuotta täyttäneille henkilöille. Maksuton pöytätennis.

Kävelysauvoja sekä pyöräily- ja juoksurattaita lainattavissa panttia vastaan. Juoksu ja pyöräilyreittejä. Hotellin vieraat saavat käyttää sisarhotellien Lopesan Villa del Conde Resortin ja Lopesan Costa Meloneras Resort & Span spa-palveluita alennettuun hintaan.

Unique Varatessasi sviitin, juniorsviitin, superior-huoneen tai kahden hengen huoneen omalla altaalla, käytössäsi on hotellin Unique-konsepti.

Unique sisältää:

 • Nopeampi sisään- ja uloskirjautuminen
 • VIP-aamiainen omassa osassa buffetravintolaa
 • Oma alue altaalla, jossa on aurinkotuoleja sekä vettä ja hedelmiä, VIP-loungen, jossa tarjolla on snackesjä, juomia ja maksuton wifi
 • Kaksi pientä viinipulloa huoneessa saapumisen yhteydessä
 • Tyynymenu
 • Tuoksukynttilöitä, kylpysuolaa ja -öljyä kylpyhuoneessa

Lue lisää Apollo Mondo Family -hotelleista.

Sisältyy hintaan Lopesan Baobab Resortissa

 • Suuri ja hyvinvarusteltu kuntosali
 • Neljä ryhmäliikuntatuntia päivässä
 • Aurinkotuolit, -varjot ja pyyhkeet altailla
 • Pöytätennis
 • Wifi vastaanotossa

Lisämaksusta

Ateriat

Puolihoito. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen. Täysihoito lisämaksusta.

Katso mitä puoli- ja täysihoitoon sisältyy »

Hyvä tietää

 • Läpikulkuliikennettä hotellin ulkopuolella
 • Altaat on lämmitetty vähintään 20 -asteiseksi. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Lastenkerho ja uimakoulu
 • Maksuton ryhmäliikunta ja kuntosali
 • Mondo Food & Beverage
 • Suorat lisämaksulliset lentokenttäkuljetukset
 • Maksuton wifi