Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,9 10:stä Perustuu 900 arvioon
Kokonaisuus
 
8,9 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
9,2 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Ihanat ruuat
-

Vahvistettu asiakas: 2022-01-13


8 10:stä

+
Hotellialue on edelleen kulumisestaan huolimatta yleisesti näyttävä ja hieno, ruoka on keskimääräistä parempaa buffaksi. Ikä alkaa näkyä altaissa ja käytävillä vähitellen.
-
Hotelli alkaa olla kulunut, uima-altaista puuttuu kaakeleita ja ilme siellä täällä hieman väsynyt.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-08


7 10:stä

+
Huoneisto oli tilava ja siisti. Hotellissa huolehdittu hyvin koronaturvallisuudesta
-
Allastuolien varaukseen puuttuminen, joka aamu "parhaat paikat" varattu eikä ketään näy moneen tuntiin. Tämän voisi kertoa jo sisäänkirjautuessa, että tuolien varaus KIELLETTY, pyyhkeet pois ja pantti niihin. allasalueella tupakointi pois.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-08


9 10:stä

+
-
A bit annoying loud noise from drainpipes once or twice a day, lasting 1-2 minutes at a time.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-08


9 10:stä

+
Iso allasalue ja puutarha, siisteys, hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu
-
Altaiden lämmitystä voisi nostaa - toki tällä olisi merkittävä kustannusvaikutus, mutta olisin valmis maksamaan siitä hieman.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-06


6 10:stä

+
Sijainti oli ihan hyvä.
-
VALAISTUS! Valaistus oli surkea huoneissa. Mustia vaatteita ei erottanut toisistaan, sillä kattovalot puuttui huoneosasta kokonaan. Eteinen / kylppäritilan valaistus oli meikkaamiseen onneton. Koko hotellin sisäosat olivat pimeät ja melko karut. RAvintoloissa sen ymmärsi, mutta esim aula oli todella synkeä. Siellä ei ihmiset viettäneetkään aikaa vaan aula oli tyhjä koko ajan. Aurinko paistoi huonosti hotellin uima-altaille. Runsas puusto oli koko ajan edessä. Sinänsä kaunis luontomainen ympäristö esti auringon kaikilla muilla paitsi Volcano-altaalla.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-01


8 10:stä

+
Allasalue todella hieno! Persoonallinen arkkitehtuuri. Ystävällinen ja iloinen henkilökunta.
-
Huoneessa joku paha haju (saimme vaihdettua huonetta heti alkuun, mutta molemmissa huoneissa ikävä haju ja esim. kph:ssa homeen hajua). Juhla-aterioilla paremmat merkinnät ruoista (esim. kasvis jne.). Olemme olleet samassa hotellissa myös 2016 ja 2017, tuntuu, että taso vähän laskenut, esim. aamiaisvalikoima kaventunut kasvissyöjillä, ennen oli mm. kasvimaitoja ja -jogurtteja sekä tuorepuristettuja mehuja jne.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-01


9 10:stä

+
Tilava huone, hyvät ravintolat ja uima-allasalueet. Henkilökunta ystävällistä ja lapsimyönteistä.
-
Huoneiden valaistus erittäin niukka ja huoneen ovien äänieristys käytäville olematon.Perhehotellina profiloituva hotelli, josta kuitenkin puuttuu perus leikkipaikka.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-25


9 10:stä

+
Hyväntasoinen / -laatuinen ruoka, hotellin altaat ja ympäristö, pesuamme kylppärissä ym.
-
Hedelmiä ja sipulia ei kannata leikata samalla veitsellä/ leikkuulaudalla. Churroja ja nakkeja ei kannata paistaa samassa öljyssä.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-25


9 10:stä

+
Aamiainen ja illallinen.Hiljainen,tilava huone.
-
WiFi välillä takkuili.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-11


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Baobab Resort - talvi 21/22 -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

85% matkustajista suositttelee

8265 arvostelua
Erinomainen
 
5264
Erittäin hyvä
 
1865
Hyvä
 
703
Ei kovin hyvä
 
231
Huono
 
203

Viimeisimmät 5 arviota

15.1.2022

Kirjoittanut Markku J Tuusula, Suomi

Erinomainen hotelli perheille

Baobab on iso ja uoea hotelli, jolla on omaleimainen design. Uima-altaita on riittävästi (7 kpl sanovat, mutta isoja altaita taitaa olla 5 ja niistä vain 3 oli lämmitettyjä). Upea puutarha, jossa on paljon erilaisia kasveja. Meillä oli puolihoito ja siihen kuuluva aamiainen ja päivällinen olivat erittäin hyviä, laadukkaat raaka-aineet ja runsas valikoima. Päivällisellä 2 kokkia paistoi asiakkaan toivomuksen mukaisia ruokia (2 lihaa ja 2 kalaa tarjolla päivittäin). Huone oli iso, ja meille sattui 1.kerroksen huone (ei maan tasolla, vaan seuraava), jossa oli todella iso parveke. Ylemmissä kerroksissa parvekkeet ovat pienempiä. Näköala perushuoneessa oli kadulle, mutta se oli rauhallinen ja kohti rantaa. En maksaisi allasnäkymästä yhtään ekstraa. Hotellista pääsee sisäkauttakin kävelemään ostoskeskusalueelle, josta on lyhyt matka Melonerasin rantaan. Henkilökunta oli ystävällistä, siivous aivan loistavaa eikä melua kuulunut naapurihuoneista. Vahva suositus perheen lomaresortiksi.

 
29.2.2020

Kirjoittanut 552jake Oulu, Suomi

Vältä, jos olet keliaakikko

Hotelli on puitteiltaan ihan ok, mutta keliaakikon ruokailusta löytyy kovasti parannettavaa. Joudut odottamaan ja valikoima on suppea. Olimme ostaneet puolihoidon eli hintaan kuului aamiainen ja illallinen ilman mitään juomia. Ruokarajoitteiselle annetaan punainen kortti, joka tulee esittää ravintolassa. Aamiaisella oli yksi ainoa leipävaihtoehto, jonka lämmitystä ja pöytään tuontia piti odottaa 10-30 min. joka kerta. Buffetissa ei ollut mitenkään merkitty allergeeneja ja henkilökunta oli niin kiireistä, että ei toivoakaan, että olisi voinut saada selvitystä sopivista ruuista. Illallinen tilattiin aamiaisella valmiiksi listalta. Illallisella taas odotettiin ruokaa 15-30 min. Kala oli hyvää, liha sitkeää ja ruoka-annokset olivat todella pelkistettyjä ja kovin mauttomia. Ei kertaakaan esim. kastiketta. Yhtenä iltana sain tarjoilijan virheestä johtuen tavallista olutta gluteenittoman sijaan. Olin vuorokauden tosi kipeänä ja jouduimme pysyttelemään loppuajan hotellin lähettyvillä. Hotellin korvaus oli anteeksipyyntö parin pienen viinipullon kera ja tarjous lounaasta kahdelle päivällem jota emme hyväksyneet. Loppujen lopuksi korvaus oli 4 kpl gluteenitonta olutta ja 2 kpl vesipulloja. Aika pieni korvaus pitkäaikaisesta vahingosta, joka minulle aiheutui. Aiemmin Espanjassa matkustaessamme olen hotelleissa saanut monipuolisemman valikoiman syötävää ja hyvän opastuksen, mitä voi syödä. Emme missään nimessä olisi tulleet tähän hotelliin, jos olisimme tienneet, miten siellä toimitaan erikoisruokavalioiden kanssa. Arvosana on ykkönen johtueni hotellin suhtautumisesta aiheuttamansa vahingon korvaamiseen.

 
12.1.2020

Kirjoittanut rikum2015 Helsinki, Suomi

Uudelleen täällä, erinomainen edelleen

Vuosi sitten käytiin täällä ja nyt oltiin uudelleen. Paikka on entisensä, wow-efekti oli toki laimentunut hieman kun tiesi mihin tulee. Odotukset olivat korkealla joka yleensä ennakoi pettymystä, tällä kertaa fiilis oli edelleen korkealla ja kaikki toimi erinomaisesti. Uudelle kävijälle edelleen samat vinkit kuin aiemmin: lämmin huppari/paita tms. mukaan erityisesti jos aikoo nauttia aamiaisen ennen kymmentä ja myös illalliselle, ja henkinen valmistautuminen siihen että valaistus on astetta tunnelmallisempi. Ensi vuoden reissua ja vaihtelua ajatellen pienenä pulmana, on vaikea keksiä parempaa majapaikkaa kuin tämä.

 
2.12.2019

Kirjoittanut Juhani3 Oulu, Suomi

Laatu laskenut :(

Lasinsiruja juomassa, kasvislasagnessa jauhelihaa, koska olivat vahingossa laittaneet väärän kyltin.. pankkikortti maksamisen kanssa ongelmia. 5. Kerta Baobabissa ja laatu on laskenut ikävällä tavalla. Myöskin drinkkien laatutaso laskenut. Eli juomiin ei nähdä enää niin paljon vaivaa kuin ennen.

 
21.11.2019

Kirjoittanut Pisamaposki

Erinomainen perhekohde

Lapsiperheille suositeltava, helppo kokonaisuus. +vaihtuva menu +suuret allasalueet +siisteys -henkilökunnan huono kielitaito -juomat eivät kuulu hintoihin, eikä mahdollisuutta ostaa ”juomapaketti viikoksi”