Vista Oasis

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Vista Oasis sijaitsee Sonnelandin alueella, noin 3 kilometrin päässä Maspalomaksen keskustasta. Vietä lomapäiviä rentoutuen allasalueella, ja tutustumalla kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin. Voit valita majoitutko kaksioissa joissa All Inclusive sisältyy hintaan, vai valitsetko mieluummin aamiaisen tai puolihoidon.

VIIKON MATKAETU: ESPANJA

Viikon matkaetuna saat -50 €/hlö matkaedun kaikista Espanjan lomista. Matkustusajankohta 1.5.2023-31.3.2024. Etu on voimassa 9.4.2023 asti. Tutustu lomiin ja varaa!

Koskee vain uusia varauksia. Tarjous ei koske ryhmämatkoja.

Huonetyyppi

Kaksioita All Inclusivella 1-4 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Terassi.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1435 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 4 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vista Oasiksessa on viihtyisä allasalue. Suuressa altaassa on matalampi osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotellilla kuljetuspalvelu Maspalomaksen rannalle kahdesti päivässä. Kävelymatka Sonnenlandin ravintoloihin ja baareihin. Alueella on myös ruokakauppa.

Buffetravintola ja baari, joka tarjoilee juomia ja välipaloja. Leikkipaikka. Iltaohjelmaa. Maksuton tennis ja pöytätennis.

Maksuton wifi vastaanotossa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu käytettävissä lisämaksusta.

Ateriat

Kaksiot All Inclusivella:

  • All Inclusive.

Kaksiot:

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä.
  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).

Kun varaan puolihoidon tai kaksion All Inclusivella, sisältyy hintaan joulun (25.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.00.
  • Lounas, klo 13.00-15.00.
  • Iltapäiväkahvi/tee, klo 16.00-17.00.
  • Illallinen, klo 18.30-20.30.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, kuten olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo. 11.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotelli Cordial Green Golf on rauhallinen bungalowtyylinen huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniin Maspalomasin golfkentän naapurissa. Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta, joissa on lapsille omat osat. Maksuttomalla hotellibussilla pääsee rannalle ja Yumbo -ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Vaaleita, yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita ja kolmioita kahdessa kerroksessa, bungalowtyylisissä rakennuksissa. Huoneistoissa on maaterassit.

Canary Garden Club

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut mukavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen keidas, jossa rentoutua Kanarian auringon alla. Täällä aikuiset pääsevät nauttimaan rauhallisesta lomasta vain heille suunnatuilla alueilla ja huoneissa. Lapsiperheille on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja päivisin ja ohjelmaa iltaisin.

Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas on uusin Apollo Mondo Family -hotellimme. Tilavissa huoneistoissa on tilaa isommallekin perheelle, ja All Inclusive sisältyy loman hintaan. Ja kuten aina Apollo Mondo Family -hotelleissamme, myös tästä hotellista löydät Club Polly & Minon lastenkerhon, Apollon uimakoulun, ryhmäliikuntatunteja sekä ihanan Mondo Cafén terassilla!