Vista Oasis

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Huoneistohotelli Vista Oasis sijaitsee Sonnelandin alueella, noin 3 kilometrin päässä Maspalomaksen keskustasta. Vietä lomapäiviä rentoutuen allasalueella, ja tutustumalla kävelymatkan päässä sijaitseviin ravintoloihin, kauppoihin ja baareihin.


Huonetyyppi

Kaksioita All Inclusivella 1-4 hengelle. Kaksioita 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1389 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 4 km
Keskustaan: 3 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vista Oasiksessa on viihtyisä allasalue. Suuressa altaassa on erillinen osio lapsille. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotellilla kuljetuspalvelu Maspalomaksen rannalle useita kertoja päivässä.

Buffetravintola ja baari, joka tarjoilee juomia ja välipaloja.

Maksuton wifi vastaanotossa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Vastaanotto avoinna ympäri vuorokauden. Leikkipaikka. Iltaohjelmaa. Maksuton tennis ja biljardi. Kävelymatka Sonnenlandin ravintoloihin ja baareihin. Lähistöllä supermarketteja. Pyykinpesukone ja kuivausrumpu käytettävissä lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Kaksiot All Inclusivella: All Inclusive.

Kaksiot: Ei aterioita. Aamiainen ja puolihoito lisämaksusta.

All Inclusive

Aamiaispöytä, klo 8.00-10.00. Lounas, klo 13.00-15.00. Iltapäiväkahvi/tee, klo 16.00-17.00. Illallinen, klo 18.30-20.30. Rajoittamattomasti virvokkeita, kuten olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo. 11.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Maspalomas

Cordial Green Golf

Hotelli Cordial Green Golf on rauhallinen bungalowtyylinen huoneistohotelli, joka sijaitsee kauniin Maspalomasin golfkentän naapurissa. Hotellilla on kaksi suurta allasaluetta, joissa on lapsille omat osat. Maksuttomalla hotellibussilla pääsee rannalle ja Yumbo -ostoskeskukseen useita kertoja päivässä. Vaaleita, yksinkertaisesti sisustettuja kaksioita ja kolmioita kahdessa kerroksessa, bungalowtyylisissä rakennuksissa. Huoneistoissa on maaterassit.

Canary Garden Club

Perheystävällisessä Canary Garden Club hotellissa asut rauhallisessa ja vehreässä ympäristössä. Hotellin alueella on tilaa leikille ja rentoutumiselle ja viihtyisällä allasalueella on lämmitetyt altaat sekä aikuisille että lapsille.

Mirador Maspalomas by Dunas

Hotelli Mirador Maspalomas by Dunasin hintaan sisältyy All Inclusive! Täällä majoitut tilavissa huoneissa, joihin mahtuu jopa neljä henkilöä. Voit nauttia Espanjan auringosta joko hotellin allasalueella tai rannalla, minne on maksuton bussikuljetus useamman kerran päivässä.

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels

Kumara Serenoa by Lopesan Hotels on todellinen keidas, jossa rentoutua Kanarian auringon alla. Täällä aikuiset pääsevät nauttimaan rauhallisesta lomasta vain heille suunnatuilla alueilla ja huoneissa. Lapsiperheille on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja päivisin ja ohjelmaa iltaisin.