Kokemuksia Canary Garden Club -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 115 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,6 / 10
Huone/huoneisto
 
8,2 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Siisteys ja henkilökunnan ystävällisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-09


9 10:stä

+
Siisti, tilava. mahdollisti yksityisyyden, omat aurinkotuolit
-
Oukeutumistilan suihku voisi olla auki.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-09


7 10:stä

+
-
Mainostettiin lapsiystävällisyyttä, mutta mielestäni tämä kuvaus oli erittäin harhaanjohtava.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-04


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-04


8 10:stä

+
Rauhallinen paikka, kaukana kaikesta.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-25


8 10:stä

+
Aamupala oli hyvä. Bungalowin sijainti oli pettymys. Huoneiston sisään käynti oli ahtaasti sijoitettu betoni muurin viereen. Aurinkotuolit oli myös mukavasti sijoitettu ahtaaseen sisään tuloon joka oli aina varjoinen ja niistä näkymä oli taas siihen muutaman metrin päässä olevaan betoni muuriin… ahdistavaa, ihan kuin olis ollut vankilassa. Bungalowin numero oli 1/4, ei voi suositella kenellekään.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-20


3 10:stä

+
-
Ruokaan monipuolisuutta ja jotain iltaohjelmaa. Hotelli oli kylän ainoa, joka oli aivan hiljainen koko matkan ajan iltaisin kun naapurihotelleiata kuului musiikki ja erilaisien näytösten äänet. Ostimme buffet ruoan joskus, koska emme halunneet all inclusivea ja onneksi emme ottaneetkan koska illallinen oli ainakin hintaan nähden vitsi. Ruoka kouluruokala tasoista sekä edes vettä ei saanut juoda buffetin ostanut ilmaiseksi, ei edes vettä? Otimme oman vesipullon, koska tuntui niin älyttömältä, että täytyisi juoda ilman ruokajuomaa/maksaa siitä suolaisen buffetin hinnan lisäksi…

Vahvistettu asiakas: 2021-11-18


9 10:stä

+
rauhallisuus ja lämmitetty uima-allas!
-
ohjeet myös suomeksi! ohjelmaa aktiviteettejä sekä joskus iltaohjelmaa!

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-15


9 10:stä

+
Ensimmäinen hotelli kanarialla missä oli hyvät valot ja pistokkeita riirävästi. Plussa usb pistokkeet. Turhaan otettiin jatkojohto mukaan. Rannalle kuljetuksen aikataulut ok.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Canary Garden Club -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

915 arvostelua
Erinomainen
 
506
Erittäin hyvä
 
312
Hyvä
 
77
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

29.12.2019

Kirjoittanut Happykaappi

Hyvä hinta-laatu-suhde

Siisti, osin hieman liiankin steriili paikka. Ystävällinen palvelu, vaikka vain osa henkilökunnasta osasi englantia. Sijainti hieman syrjässä, mutta silti lähellä kaikkea. Oma auto on etu, jos haluaa liikkua. Jos iltalento, lisäajan voi neuvotella ja ostaa kuudeksi tunniksi (20 €). Hyvä uima-allas, melko hyvä ruoka, meillä ei täysihoitoa. Huoneet yöllä viileitä, ilmalämpöpumppu oli, mutta ... Ota oma jatkojohto mukaan, bungalovissa vain pari pistorasiaa ja yksi vessassa.

 
30.1.2019

Kirjoittanut Jalskinheka Turku, Suomi

Loistava!

Aivan mahtava paikka. Todella siisti, kämppä todella kiva sekä henkilökunta todella ihmisläheisiä ja ystävällisiä. Asiakkaat pääsääntöisesti iäkkäämpiä saksalaisia ja lapsiperheitä joten todella rauhallista. Tyylikäs uusittu allasalue. Buffet vaihtuva ja ruoka maukasta. Lounaalla valittavissa snäkki listalta 19 eri vaihtoehtoa. Hyvät yhteydet ja maksuton minibussi ajaa monta kertaa päivässä rantaan.

 
24.11.2018

Kirjoittanut PirkkaL Hyvinkää, Suomi

Kotoisa ja lokoisa hotelli

Aivan ihana paikka, jossa on ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja todella siistiä ja rauhallista. Bungalowit ovat hiljattain remontoituja ja niissä oli iloksemme iso jääkaappi ja kahvinkeitin sekä mikro. Meillä tosin oli all inclusive, joten bungalowin keittiölle ei ollut käyttöä. All inclusive oli varsin hyvä, joskin lounasaikaan vaihtoehtojen määrä oli melko pieni, koska käytössä oli lyhyehkö a la carte - lista. Nälkäiseksi ei koskaan jääty. Sunnuntaina aamiaisella oli cavaa ja lauantaina illalla jonkinlaista iltaohjelmaa. Koko hotelli on juuri remontoitu ja joitain pieniä viimeistelyjä oli vielä käynnissä, mutta niistä ei aiheutunut mitään haittaa. Tenniskenttä ei ollut käytössä remontin takia. Hotellin bussikuljetus rannalle on ilmainen ja kulki puolen tunnin välein suurimman osan päivää ja aina täsmälleen aikataulussa. Ilmainen WiFi toimi kohtuullisen hyvin ja Yle Areenan ja Maikkarin ohjelmat näkyivät kivasti pätkimättä. Aurinkotuoleja oli riittävästi ja lisää olisi löytynyt omalta terassilta. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä ei ole mitään palveluja, mutta ilmainen bussi, taksi ja omat jalat riittivät hyvin. Hotellilla oli juuri avattu kuntosali.

 
7.1.2022

Kirjoittanut Mtracyminsh

Amazing Holiday / even more amazing staff and service

We had the fortune of staying at this hotel in December for 8 nights. Firstly, the hotel is lovely, the bungalows are spacious, well equip and really nice. The outside terrace areas are perfect and a real bonus. The food is really good, especially the lunchtime menu (which is by order - something rare for an all inclusive) and the drinks are good quality. However, on day 6 my son tested positive for covid 19. Upon returning back to the hotel the hotel manager was exceptional. I can't speak highly enough of the manager and the staff at this hotel. They made our stay in isolation as good as it could be, but they really did go above and beyond. The personal touch from the management team was something which they did not need to do, but they were so kind, compassionate and considerate. I couldn't recommend this hotel enough, you are in very safe hands traveling to this fabulous hotel. Thank you again and we are looking forward to seeing you again next year. Minshull Family. x

 
26.12.2021

Kirjoittanut mcallggg Airdrie, Yhdistynyt kuningaskunta

What a great place, was here For xmas 21, and the effort the hotel put into xmas dinner alone was brilliant.

This hotel, bungalow place was really good. Still here as i write this, could not fault any of the food on the build up of 8 days to my xmas dinner, then the xmas dinner and night was tremendous. The hotel really did put some effort into it. Quiet, nice place to relax either at pool or at your bungalow. Staff all great.