Kokemuksia Canary Garden Club -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,7 10:stä Perustuu 83 arvioon
Kokonaisuus
 
8,7 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,3 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Siisteys ja rauhallisuus ja ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-31


9 10:stä

+
Savuton, siisti ja rauhallinen
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-31


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-26


10 10:stä

+
Sijainti, siisteys ja henkilökunnan ystävällisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-12


10 10:stä

+
Siisteys ja henkilökunnan ystävällisyys
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-09


9 10:stä

+
Siisti, tilava. mahdollisti yksityisyyden, omat aurinkotuolit
-
Oukeutumistilan suihku voisi olla auki.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-09


7 10:stä

+
-
Mainostettiin lapsiystävällisyyttä, mutta mielestäni tämä kuvaus oli erittäin harhaanjohtava.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-04


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-04


8 10:stä

+
Rauhallinen paikka, kaukana kaikesta.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-25


8 10:stä

+
Aamupala oli hyvä. Bungalowin sijainti oli pettymys. Huoneiston sisään käynti oli ahtaasti sijoitettu betoni muurin viereen. Aurinkotuolit oli myös mukavasti sijoitettu ahtaaseen sisään tuloon joka oli aina varjoinen ja niistä näkymä oli taas siihen muutaman metrin päässä olevaan betoni muuriin… ahdistavaa, ihan kuin olis ollut vankilassa. Bungalowin numero oli 1/4, ei voi suositella kenellekään.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Canary Garden Club -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

225 arvostelua
Erinomainen
 
164
Erittäin hyvä
 
49
Hyvä
 
10
Ei kovin hyvä
 
2
Huono
 
0

Viimeisimmät 5 arviota

29.12.2019

Kirjoittanut Happykaappi

Hyvä hinta-laatu-suhde

Siisti, osin hieman liiankin steriili paikka. Ystävällinen palvelu, vaikka vain osa henkilökunnasta osasi englantia. Sijainti hieman syrjässä, mutta silti lähellä kaikkea. Oma auto on etu, jos haluaa liikkua. Jos iltalento, lisäajan voi neuvotella ja ostaa kuudeksi tunniksi (20 €). Hyvä uima-allas, melko hyvä ruoka, meillä ei täysihoitoa. Huoneet yöllä viileitä, ilmalämpöpumppu oli, mutta ... Ota oma jatkojohto mukaan, bungalovissa vain pari pistorasiaa ja yksi vessassa.

 
30.1.2019

Kirjoittanut Jalskinheka Turku, Suomi

Loistava!

Aivan mahtava paikka. Todella siisti, kämppä todella kiva sekä henkilökunta todella ihmisläheisiä ja ystävällisiä. Asiakkaat pääsääntöisesti iäkkäämpiä saksalaisia ja lapsiperheitä joten todella rauhallista. Tyylikäs uusittu allasalue. Buffet vaihtuva ja ruoka maukasta. Lounaalla valittavissa snäkki listalta 19 eri vaihtoehtoa. Hyvät yhteydet ja maksuton minibussi ajaa monta kertaa päivässä rantaan.

 
24.11.2018

Kirjoittanut PirkkaL Hyvinkää, Suomi

Kotoisa ja lokoisa hotelli

Aivan ihana paikka, jossa on ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja todella siistiä ja rauhallista. Bungalowit ovat hiljattain remontoituja ja niissä oli iloksemme iso jääkaappi ja kahvinkeitin sekä mikro. Meillä tosin oli all inclusive, joten bungalowin keittiölle ei ollut käyttöä. All inclusive oli varsin hyvä, joskin lounasaikaan vaihtoehtojen määrä oli melko pieni, koska käytössä oli lyhyehkö a la carte - lista. Nälkäiseksi ei koskaan jääty. Sunnuntaina aamiaisella oli cavaa ja lauantaina illalla jonkinlaista iltaohjelmaa. Koko hotelli on juuri remontoitu ja joitain pieniä viimeistelyjä oli vielä käynnissä, mutta niistä ei aiheutunut mitään haittaa. Tenniskenttä ei ollut käytössä remontin takia. Hotellin bussikuljetus rannalle on ilmainen ja kulki puolen tunnin välein suurimman osan päivää ja aina täsmälleen aikataulussa. Ilmainen WiFi toimi kohtuullisen hyvin ja Yle Areenan ja Maikkarin ohjelmat näkyivät kivasti pätkimättä. Aurinkotuoleja oli riittävästi ja lisää olisi löytynyt omalta terassilta. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä ei ole mitään palveluja, mutta ilmainen bussi, taksi ja omat jalat riittivät hyvin. Hotellilla oli juuri avattu kuntosali.

 
25.9.2022

Kirjoittanut susancZ3614SM

Can't fault Canary Garden Club

Bungalows modern and cleaned daily with new towels given daily if required. Whole complex clean. Staff lovely, but especially Samny on reception, always a smile and very helpful. Food generally very good on AI. Could do more cocktails but alcohol good. Nice lively bar at Holiday World at weekends called Ginger that sells plenty of cocktails for around €6. Bus to beach but only in the day. However, about 30 mins to walk. Would definitely return for weeks holiday again. Walk left at ravine to Holiday World and right to Maspalomas and Melanores.

 
19.9.2022

Kirjoittanut Deirdre B Hull

Wonderful

Read plenty of reviews and they were right! Lovely place to stay with exceptional staff and cleanliness ! Arrived very late and was still offered food but declined due to time. The lovely white bungalows had all you needed . The pillows could do with renewing but beds very comfy and bedroom aircon great. The shower was hot and bathroom spacious. Its very peaceful with no loud music or very few children as it does not really offer any entertainment for them. Never had to put towels on sunbeds personally but that did not stop others ! The pool was just right. Food was always a good choice with themed nights and of good quality. You could restock your own rooms from the dining room. Quests who had stayed previously told us that they had cut down the staff but that did not detract from the excellent service they gave. Always friendly and 😃. My son and myself used the courtesy hotel bus which picks up from our hotel and one only a couple of times. The beach and surrounding areas are worth a visit. Taxis are cheap . Short walk to large supermarket and Holiday World with its funfair , bowling alley and eateries. There was around 45 minutes of entertainment each night which we enjoyed. Our bungalow was very private and the loungers on our terrace afforded us additional time in the sun! No complaints about the quality of the drinks but worried about the wastage of the disposable cups used if you had your drinks round the pool. Loved the parrots, couple of hotel cats and hand feeding the doves. Would definitely return again and hoping to!