Kokemuksia Canary Garden Club -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 81 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,1 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,4 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,1 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
rauhallisuus ja lämmitetty uima-allas!
-
ohjeet myös suomeksi! ohjelmaa aktiviteettejä sekä joskus iltaohjelmaa!

Vahvistettu asiakas: 2020-02-27


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-15


9 10:stä

+
Ensimmäinen hotelli kanarialla missä oli hyvät valot ja pistokkeita riirävästi. Plussa usb pistokkeet. Turhaan otettiin jatkojohto mukaan. Rannalle kuljetuksen aikataulut ok.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-13


10 10:stä

+
Hyvä ruoka
-
Huoneessa torakoita

Vahvistettu asiakas: 2020-02-06


10 10:stä

+
Majoitus hyvä ja rauhallinen, kuten odotimmekin viikon matkasta.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-30


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-16


8 10:stä

+
Tasaista kulkea jalkavaivaisena
-
Pistorasioita lisää tai jatkoroikkia huoneistoihin

Vahvistettu asiakas: 2019-12-26


10 10:stä

+
Siisteys ja todella hyvät sängyt.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-26


9 10:stä

+
Löyty kaikki tarvittavat,sängyt oli hyvät ilmalämpöpumppu plussaa ja hyvin toimiva ilmainen netti. Omat aurinkotuolit terassilla oli kiva.
-
Jotain ohjelmaa iltaisin , musiikkia jossain muodossa. outoa oli että kahvikuppeja piti pyytää erikseen illallisella, kahvikoneet oli päällä mutta kuppeja ei ollut.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-19


7 10:stä

+
Rauhallinen hotellialue, siistiä ja hyvä ruoka all-inclusivessa.
-
Monipuolisempi kuntosali, lounaalle enemmän salaattivaihtoehtoja. Huoneessa tulisi olla kolmet astiat ja lasit kylppärissä, jos on 3 asukasta. Huoneesta kannattaa etukäteen tarkistaa, että esim. vessan ovi pysyy kiinni (korjautettiin 2 kertaa että toimi), samaten safety. Safetyä ei uskallettu lopuksi enää käyttää kun oikeasta koodista huolimatta huoltomiehen piti se avata.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-19


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Canary Garden Club -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

86% matkustajista suositttelee

909 arvostelua
Erinomainen
 
501
Erittäin hyvä
 
311
Hyvä
 
77
Ei kovin hyvä
 
14
Huono
 
6

Viimeisimmät 5 arviota

29.12.2019

Kirjoittanut Happykaappi

Hyvä hinta-laatu-suhde

Siisti, osin hieman liiankin steriili paikka. Ystävällinen palvelu, vaikka vain osa henkilökunnasta osasi englantia. Sijainti hieman syrjässä, mutta silti lähellä kaikkea. Oma auto on etu, jos haluaa liikkua. Jos iltalento, lisäajan voi neuvotella ja ostaa kuudeksi tunniksi (20 €). Hyvä uima-allas, melko hyvä ruoka, meillä ei täysihoitoa. Huoneet yöllä viileitä, ilmalämpöpumppu oli, mutta ... Ota oma jatkojohto mukaan, bungalovissa vain pari pistorasiaa ja yksi vessassa.

 
30.1.2019

Kirjoittanut Jalskinheka Turku, Suomi

Loistava!

Aivan mahtava paikka. Todella siisti, kämppä todella kiva sekä henkilökunta todella ihmisläheisiä ja ystävällisiä. Asiakkaat pääsääntöisesti iäkkäämpiä saksalaisia ja lapsiperheitä joten todella rauhallista. Tyylikäs uusittu allasalue. Buffet vaihtuva ja ruoka maukasta. Lounaalla valittavissa snäkki listalta 19 eri vaihtoehtoa. Hyvät yhteydet ja maksuton minibussi ajaa monta kertaa päivässä rantaan.

 
24.11.2018

Kirjoittanut PirkkaL Hyvinkää, Suomi

Kotoisa ja lokoisa hotelli

Aivan ihana paikka, jossa on ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka ja todella siistiä ja rauhallista. Bungalowit ovat hiljattain remontoituja ja niissä oli iloksemme iso jääkaappi ja kahvinkeitin sekä mikro. Meillä tosin oli all inclusive, joten bungalowin keittiölle ei ollut käyttöä. All inclusive oli varsin hyvä, joskin lounasaikaan vaihtoehtojen määrä oli melko pieni, koska käytössä oli lyhyehkö a la carte - lista. Nälkäiseksi ei koskaan jääty. Sunnuntaina aamiaisella oli cavaa ja lauantaina illalla jonkinlaista iltaohjelmaa. Koko hotelli on juuri remontoitu ja joitain pieniä viimeistelyjä oli vielä käynnissä, mutta niistä ei aiheutunut mitään haittaa. Tenniskenttä ei ollut käytössä remontin takia. Hotellin bussikuljetus rannalle on ilmainen ja kulki puolen tunnin välein suurimman osan päivää ja aina täsmälleen aikataulussa. Ilmainen WiFi toimi kohtuullisen hyvin ja Yle Areenan ja Maikkarin ohjelmat näkyivät kivasti pätkimättä. Aurinkotuoleja oli riittävästi ja lisää olisi löytynyt omalta terassilta. Aivan hotellin välittömässä läheisyydessä ei ole mitään palveluja, mutta ilmainen bussi, taksi ja omat jalat riittivät hyvin. Hotellilla oli juuri avattu kuntosali.

 
28.8.2021

Kirjoittanut DurhamTrekker Durham, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely fortnight holiday August 2019

Lovely fortnight holiday August 2019. We were so impressed after a lovely fortnight all inclusive holiday we booked to return for August 2020. Sadly the pandemic hit & we never returned. Loved our little bungalow with private seating area chairs & beds. Rooms cleaned by a diligent team daily with fresh towels. Quiet location. Only two nights a week had entertainment. Food was good - great selection of choice. Drinks package was also good. Staff worked very hard. Bus to the beach was handy. There was a supermarket nearby at a disused shopping centre where we also hired bikes to ride down to the sea front. Hopefully we will get to return one day.

 
15.3.2020

Kirjoittanut linda h Gateshead, Yhdistynyt kuningaskunta

Brilliant !!

Just spent a week here despite cironavirus ! The hotel is immaculate,all staff very friendly and helpful, food really good nothing to fault at all, pool area and sun beds fantastic so if you want a totally relaxing holiday in lovely quiet surroundings this is the place !!! We will definitely be back later in the year !!!