Cordial Santa Águeda

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hiljattain rakennetussa huoneistohotelli Cordial Santa Aguedassa majoitut moderneissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa on tilaa useammalle matkustajalle. Hotellilla on viihtyisä allasalue ja Playa de Pajarin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneiston omalla altaalla.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.


Huonetyyppi

Kolmio 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmio omalla altaalla 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Neliö omalla altaalla 4-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hiljattain rakennetussa hotellissa Cordial Santa Águeda majoitut tilavissa huoneistoissa. Osassa huoneistoista on oma allas.

Hotellilla on allasalue, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoa, meri avautuu suoraan hotellin edustalla. Allas on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Ravintola ja aulabaari. Kuntosali. Maksuton wifi. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 1 km Arguineguin keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.