Cordial Santa Águeda

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hiljattain rakennetussa huoneistohotelli Cordial Santa Aguedassa majoitut moderneissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa on tilaa useammalle matkustajalle. Hotellilla on viihtyisä allasalue ja Playa de Pajarin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneiston omalla altaalla.

Tässä hotellissa lapset lomailevat maksutta!

Lue lisää tarjouksesta ja katso kaikki hotellit täällä


Huonetyyppi

Kolmio 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmio omalla altaalla 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Neliö omalla altaalla 4-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Erittäin rauhassa sai olla.Huoneistoon ei kuulunut mitään ääntä naapureista.Hyvät sängyt ja tyyny...
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hiljattain rakennetussa hotellissa Cordial Santa Águeda majoitut tilavissa huoneistoissa. Osassa huoneistoista on oma allas.

Hotellilla on allasalue, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Kattoterassilla on infinity-allas, josta on upeat näkymät merelle. Hotelli sijaitsee meren äärellä, ja uimarannalle on noin 300 metriä. Allas on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Ravintola ja aulabaari. Maksuton wifi. Kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 1 km Arguineguin keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Ei aterioita. Aamiainen lisämaksusta.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur on hiljattain rakennettu huoneistohotelli kävelyetäisyyden päässä niin keskustasta kuin rannastakin Arguineguin hurmaavassa kalastajakylässä. Täällä majoitut moderneissa ja tilavissa huoneistoissa ja allasalueen kaikki altaat ovat lämmitettyjä.