Cordial Santa Águeda

  • Moderneja suurempia huoneistoja

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Hiljattain rakennetussa huoneistohotelli Cordial Santa Aguedassa majoitut moderneissa ja hyvinvarustelluissa huoneistoissa, joissa on tilaa useammalle matkustajalle. Hotellilla on viihtyisä allasalue ja Playa de Pajarin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla huoneiston omalla altaalla.

VIIKON matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/henkilö kaikista Gran Canarian rantalomista.

Etu on voimassa 21.8.2022 saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 30.4.2023 saakka.


Huonetyyppi

Kolmio 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Kolmio omalla altaalla 2-6 hengelle, joista 1 lapsi. Neliö omalla altaalla 4-7 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone olibtodella siisti ja hyvä kuntoinen. Oma allas oli kiva
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hiljattain rakennetussa hotellissa Cordial Santa Águeda majoitut tilavissa huoneistoissa. Osassa huoneistoista on oma allas.

Hotellilla on allasalue, jossa maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Kattoterassilla on infinity-allas, josta on upeat näkymät merelle. Hotelli sijaitsee meren äärellä, ja uimarannalle on noin 300 metriä. Allas on lämmitetty vähintään 20 asteeseen. Lämpötila saattaa vaihdella aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Ravintola ja aulabaari. Maksuton wifi. Kuntosali. Vastaanotto avoinna vuorokauden ympäri. Noin 1 km Arguineguin keskustaan. Paikallisliikennettä.

Perchel Beach Club

Cordial Santa Águedan vieressä on tasokas Perchel Beach Club, joka sopii koko perheelle. Rantaklubilla on näyttävä infinity-allas, laadukkaat aurinkotuolit ja leikkipaikka lapsille. Perchel Beach Clubilla on muutama hyvä ravintola. Sisäänpääsy rantaklubille on lisämaksusta, joka maksetaan suoraan hotellille. Hotellin asiakkaat saavat sisäänpääsystä 50% alennuksen.

Ateriat

Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiainen.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.

Hotellit Arguineguin/Patalavaca

Arguineguin Park by Servatur

Arguineguin Park by Servatur on raikas huoneistohotelli kävelyetäisyyden päässä niin keskustasta kuin rannastakin Arguineguin hurmaavassa kalastajakylässä. Täällä majoitut moderneissa ja tilavissa huoneistoissa ja allasalueen kaikki altaat ovat lämmitettyjä.