Playitas Resort (Hotelli)

apollo sports

 • Urheilu- ja lomaparatiisi
 • Yksi Euroopan suurimmista liikuntakeskuksista
 • Olympia-allas, suuri kuntosali ja pyöräilykeskus
 • Soveltuu kaiken ikäisille ja tasoisille

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tervetuloa Playitas Resortiin – yhteen Euroopan suurimmista urheiluhotelleista, joka sopii niin tavallisille urheilijoille kuin ammattilaisillekin. Lomakeskus koostuu useista eri osista, täällä on huoneistoja keittomahdollisuudella, hotellihuoneita, villoja omalla altaalla sekä tilavia huoneita isoille perheille tai joukkueille. Playitaksessa on monipuolinen tarjonta urheilumahdollisuuksia ja aktiviteetteja, kauniit näkymät ympäröivälle alueelle ja Atlantille sekä golfkenttä klubitaloineen sijaitsee aivan nurkan takana.

Viikon matkaetu!

Varaa nyt ja saat 50 € alennuksen/hlö kaikista Tammikuun rantalomista Gran Canarialle, Teneriffalle, Fuerteventuralle ja Madeiralle!

Etu on voimassa 26.9. saakka, koskee vain uusia varauksia. Matkustusaika 1.-31.1.2022.

Travelife Gold

Travelife Gold

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Aparthotel: Yksiöitä 1–4 hengelle, joista 1 lapsi. Kaksioita 2–5 hengelle, joista 1 lapsi. Annexe: Kolmioita 2-4 hengelle/2-6 hengelle. Hotel: Kahden hengen huoneita 1–2 hengelle. Juniorsviittejä 2–3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 2 lapsia/Perhehuoneita 2-5 hengelle, joista 3 lapsia. Perhehuoneita 6 hengelle, joista 4 lapsia. Sviittejä omalla uima-altaalla 2–3 hengelle. Villas: Villoja 2-6 hengelle, joista 2 lapsia.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tilaa oli isommallekin perheelle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 22 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 5 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Raikkaassa urheilu- ja lomakeskus Playitas Resortissa ei käy aika pitkäksi! Täällä on tarjolla monipuolisia aktiviteetteja niin ammattilais- kuin kuntourheilijoillekin sekä loistavat lomapuitteet ilmaston, auringon, altaiden, ravintoloiden, baarien kuin ystävällisen henkilökunnan osalta.

Hotelli koostuu neljästä majoitusosasta; Playitas Aparthotel, Playitas Hotel, Playitas Villas ja Playitas Annexe, jotka muodostavat yhdessä Playitas Resortin. Huolimatta majoituksesi sijainnista olet aina lähellä ravintoloita, altaita ja urheilumahdollisuuksia.

Playitas Resortin keskellä sijaitsee suurin osa aktiviteeteista ja urheilumahdollisuuksista. Plaza Ramlan yhteydessä on SportsBooking -piste ja kauppa, á la carte-ravintoloita, minimarketti, olympia-allas, ryhmäliikuntakenttiä, kuntosali, tennis, sisäliikuntahalli, crossfitbox, kiipeilyseinä, pyöräilykeskus, sukelluskeskus ja spa. Aparthotelin ja Annexen lähistöllä sijaitsee driving range, minigolfkenttä ja surffikeskus, Hotel-osan lähellä sijaitsee golfklubitalo.

Playitas Resort koostuu seuraavista osista:

Playitas Aparthotel on aktiivisten perheiden suosikki käytännöllisten ja raikkaiden huoneistojensa ansiosta. Täällä on suuri allasalue ja ranta vain kivenheiton päässä.

Playitas Hotel kohoaa vuorenrinteitä pitkin ja täältä on kauniit näkymät kohti rauhallista ympäristöä ja Atlanttia. Golfklubi sijaitsee aivan nurkan takana.

Playitas Villas täällä voit todella hemmotella itseäsi ja koko perhettä. Majoitu ylellisissä kolmen huoneen huviloissa, joissa on oma allas. Täällä lomailet omassa rauhassa kuitenkin samalla nauttien Playitas Resortin palveluista.

Playitas Annexe yksinkertaiset huoneistot sopivat sinulle, kun haluat majapaikan lähellä Playitaksen palveluita, jotka sijaitsevat noin 400-1000 metrin päässä.

Loputtomat liikuntamahdollisuudet

Playitas Resortissa on aktiviteetteja kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Joka päivä tarjolla monipuolinen ja vaihtuva treeniohjelma ja voit lisäksi vuokrata varusteita eri urheilulajeja varten. Täällä on Kanariansaarten suurin kuntosali, jossa moderni valikoima vapaita painoja, laitteita ja kardiovälineitä. Suuressa pyöräilykeskuksessa vuokrataan moderneja maantiepyöriä, maastopyöriä, vauhtipyöriä, fatbikeja, juoksuvaunuja, lastenpyöriä ja paljon muuta. Täällä on myös sisähalli sulkapalloa, käsipalloa, salibandya, jalkapalloa ja koripalloa varten. Useita padel- ja tenniskenttiä ja lämmitetty 50-metrinen olympia-allas. WOD Box tarjoaa useita hauskoja välineitä ja alueella on myös nyrkkeilykehä ja kiipeilyseinä. Rannalla on vesiurheilukeskus. Surffikursseja. Mahdollisuus golfata Playitas Resortin 18-reikäisellä, par 67 golfkentällä. Tutustu edullisiin golfpaketteihimme Playitaksessa täällä. Täällä voit lukea lisää aktiviteeteista ja siitä, mikä sisältyy hintaan ja mikä on lisämaksullista.

Ihanat altaat

Playitas Hotellin aluella on suuri allas joka lämmitetään vähintään +20 asteiseksi, täällä tunnelma on rauhallinen. Playitas Aparthotelin mukavalla allasalueella on suuri lämmitetty allas ja lapsille vesiliukumäkiä sekä kahluuallas. Täällä järjestetään päivittäin Aqua Aerobicsia. Kaiken kaikkiaan alueelta löytyy yhteensä 5 uima-allasta (mukaanlukien 50-metrinen olympia-allas). Lisämukavuutta lomaasi saat varaamalla villan omalla altaalla. 50-metrinen, olympiamittainen allas lämmitetään 26-27 asteiseksi. Allas on varattavissa paikanpäällä lisämaksua vastaan. Tässä altaassa tulee käyttää uimahattua. Lämmitetyissä altaissa veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Pyyhkeet lisämaksusta.

Hauskaa perheen pienimmille

Perheen pienimmille on auringolta suojassa oleva leikkipaikka, lisäksi lapset voivat myös osallistua uimakouluun. Playitas Resortissa toimii myös Apollon oma Polly & Mino lastenkerho, johon voivat osallistua kaikki 4-11 vuotiaat. Kerhossa järjestetään hauskoja ja opettavaisia aktiviteetteja. Hupsuista ja hassuttelevista Pollysta & Minosta tulee pian lasten suosikkeja ja voit myös kutsua heidät kylään huoneeseen. Sekä lastenkerho että uimakoulu järjestetään koulutettujen, skandinaavisten ohjaajien vetämänä. Uimakouluun voi osallistua 4-vuotiaasta ylöspäin.

Lomaviikkojen aikana järjestetään Kids Sports Club 5-15 -vuotiaille (jaettu kolmeen ikäryhmään) lapsille, jotka haluavat päästä kokeilemaan erilaisia urheilulajeja maksutta.

Ruoka ja juoma

Ruoka on tärkeä osa kokonaisuutta Playitas Resortissa. Terveellinen ja ravitseva ruoka on yksi Playitas Resortin kulmakivistä sisältyen konseptiin Healthy Food by Playitas -konseptiin. Missä tahansa majoitutkaan Playitaksessa, on lähelläsi aina ravintola, baari tai snackbaari. Playitaksessa käytetään mahdollisimman paljon paikallisia raaka-aineita ja luomutuotteita ja täällä on lisäksi oma Eco Garden, jossa kasvatetaan 50 erilaista hedelmää, vihannesta ja yrttiä.

Jos varaat loman johon sisältyy aterioita, tarjoillaan ne alueen buffetravintoloissa. Täällä on kaksi buffetravintolaa, yksi Playitas Hotelin ja toinen Playitas Aparthotelin yhteydessä. Mikäli majoitut huoneistossa Playitas Aparthotelissa, tarjoillaan aamiainen ja illallinen Playitas Aparthotelin yhteydessä noutopöydästä. Lounaspöytä tarjoillaan Playitas Hotelin yhteydessä. Muissa huonetyypeissä (Playitas Hotel, Playitas Villas ja Playitas Annexe) majoittuvien ateriat tarjoillaan noutopöydästä Playitas Hotelin yhteydessä.

Plaza Ramblalla on kaksi à la carte-ravintolaa, jotka tarjoilevat espanjalaisia ja italialaisia herkkuja. Palapa Bar (Playitas Hotel) tarjoilee yksinkertaisia lounasannoksia. Iltaisin voit nautiskella täällä hyviä juomia ja nauttia auringonlaskusta. Playitas Aparhotelin allasbaari on lapsiperheiden suosikki, josta saa apua nälän yllättäessä vesileikkien lomassa. Birdie Barissa (avoinna golfkentän aukioloaikojen puitteissa) vallitsee rauhallinen tunnelma, täällä nautit hyvästä kahvista tai raikkaasta juomasta vehreässä keitaassa.

Plaza Rambla ja SportsBooking

Playitas Resortin keskellä sijaitsee Plaza Rambla, aukio jossa on ravintoloita, minimarketteja ja urheilubaari. Täällä voit syödä hyvin päivän aktiviteettien jälkeen, katsoa urheilua tai nauttia viilentävän drinkin. Plaza Ramblalla aloitamme jokaisen päivän aurinkotervehdyksellä ja koko loppupäivän aukiolla näkee ihmisiä kävelemässä jonnekin urheilemaan, syömään tai shoppailemaan. Plaza Ramblalla sijaitsee SportsBooking ja sen urheilu- ja vaatekauppa. SportsBooking on auki joka päivä ja löydät täältä kaikkea urheiluun ja treenaukseen liittyvää. Kauppa myy kaikkea kengistä, treenivaatteista ja uimalakeista energiapatukoihin ja geeleihin. Täällä voit myös lukea enemmän Playitas Resortin liikunta-aktiviteeteista.

Rentoudu Tau Spassa

Liikunnallisen päivän jälkeen on ihana rentoutua Tau Spassa.  Laajasta valikoimasta voit valita hemmotteluhoitoja tai urheiluhierontaa, sekä rentoutua kahdessa erilaisessa saunassa. Täällä työskentelevät myös ammattitaitoiset fysioterapeutit. 1-14 -vuotiaat ovat tervetulleita spahan klo 10-14. Muina aikoina spahan ovat tervetulleita vain aikuiset sekä yli 14-vuotiaat lapset.

Kestävä matkailu Playitas Resortissa

Playitas Resort toimii jatkuvasti kestävän matkailun puolesta. Esimerkiksi vuonna 2018 Playitas Resort poisti tiloistaan yli 1 000 000 muovituotetta.

Yleistä Playitas Resortista

Maksuton wifi. Varattavissa lasten matkasänkyjä ja lastenrattaita (varmista saatavuus ennakkoon varaamalla). Playitas Aparthotelin yhteydessä olevassa pesutuvassa on pesukone, kuivausrumpu ja silityslauta. Playitas Hotelin vastaanotossa on pankkiautomaatti. Siellä on myös hissi jolla pääsee ylimpään kerrokseen asti. Etäisyys rannalle 100–400 metriä huvilan sijainnista riippuen. Hotellialueella on paljon rappuja ja tasoeroja. Hotellialueen ulkopuolella on paikallisbussipysäkki. Noin 5 kilometrin päässä sijaitsevassa Gran Tarajal naapurikylässä on yleisurheilukenttä, jota voi käyttää lisämaksusta.

Ateriat

Huoneistot ja villat: Ei aterioita. Aamiaispöytä, puolihoito ja täysihoito ostettavissa lisämaksusta.

Kahden hengen huone, perhehuone, allassviitti, juniorsviitti: Aamiaispöytä sisältyy. Puolihoito ja täysihoito ostettavissa lisämaksusta.

Buffetravintoloiden aukioloajat:

Aamiainen, klo 7.30-10-30. Lounas, klo 13.00-15.00. Illallinen, klo 18.30-21.00

Hyvä tietää

 • Kaikkien vieraiden on käytettävä tunnistamiseksi hotellin ranneketta.
 • Erikoismatkatavaroiden (esim. pyörä, surffivälineet tai golfbägi) kuljetuksesta peritään lisämaksu lentokenttäkuljetuksessa sekä lennoilla.
 • Lentokenttäkuljetus: Voit maksaa erikoismatkatavaran kuljetuksen ennakkoon 35 euroa tai maksaa summan paikan päällä kohteeseen saapuessa käteisellä suoraan oppaalle.
 • Lennolla: Erikoismatkatavara lisätään lentoyhtiön kautta.
 • Hotellin Tau spa on toistaiseksi pois käytöstä.

Kausikohtaista huomioitavaa

Turvallisuus Playitaksessa

Playitas on ottanut käyttöön useita toimenpiteitä välttääkseen tarpeettomat kontaktit ja tartuntojen leviämisen. Lue lisää täällä »

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Apollo Sports

Apollo Sports -valikoimaamme kuuluu treenihotelleja aktiiviseen lomaan.

Apollo Sports logotyp

Aktiviteetit

Taso

Ohjattu treeni

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Omatoiminen treeni

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pyöräily

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ryhmäliikunta

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kuntosali

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Olympiamittainen allas

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Indoor cycling

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Triathlon

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Golf

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Juoksu

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sauvakävely

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Jooga

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Tarjolla myös;

Sisäliikuntahalli, maantiepyöräily, maastopyöräily, multicourt, avovesiuinti, uinti, uimakoulu, sulkapallo, koripallo, rantalentopallo, sukellus, yleisurheilu, käsipallo, kamppailu-urheilu, karttoja juoksureiteistä, tennis, polkujuoksu, ulkoilmakuntosali, jalkapallo, vesijuoksu, vaellus.

Katso kaikki Apollo Sports -hotellit ja lue lisää aktiivilomista.