Kahden huoneen huoneisto

Kahden huoneen huoneistoja, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmen huoneen huoneisto

Kolmen huoneen huoneistoja, joissa on terassi tai parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Portaat huoneistoon. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Remontoitu kahden huoneen huoneisto

Remontoituja kahden huoneen huoneistoja, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Remontoitu kolmeen huoneen huoneisto

Remontoituja kolmen huoneen huoneistoja, joissa on terassi tai parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Portaat huoneistoon. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.