Kaksio

Kaksioita, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on terassi tai parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Portaat huoneistoon. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 50 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.

Remontoitu kaksio

Remontoituja kaksioita, joissa on terassi tai parveke, osassa merinäköala. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Remontoitu kolmio

Remontoituja kolmioita, joissa on terassi tai parveke merinäköalalla. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Portaat huoneistoon. Huoneistojen ja ulkotilojen pohjaratkaisut ja koot vaihtelevat. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevy, jääkaappi, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, leipägrilli ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2-5 hengelle.