Kokemuksia R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,3 10:stä Perustuu 144 arvioon
Kokonaisuus
 
8,3 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Kokonaisuutena hotelli oli hyvä ja rauhallinen. Huoneiston parvekkeelta näköala merelle.
-
Vaatekaappiin hyllyjä tai edes henkareita.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Ihana, iso, suojaisa parveke merelle päin. Oli aurinkotuolit ja pöytäryhmä kahdelle. Hotellissa oli öisin todella hiljaista. Altaalle mahtui aina ja uimareita oli vähän, väljää siis. Ruoka oli hyvää, valinnanvaraa oli paljon, mm eri teemaillallisia. Oli meksikolaisia, espanjalaisia ja itämaisia ruokia ja alkumaljaksi sen mukaan. Oli siistiä.
-
Kahviautomaateille syntyi jonoja aamuisin. Toinen tyyny.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
ok aamiainen ja melko rauhallinen.
-
Vähentäisin ruokailuista vaihtoehtoja ja panostaisin laatuun ruuassa.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


7 10:stä

+
Siisteys
-
Varusteet pitää olla kunnossa kun asiakas saapuu eikä niin että sitten kun asiakas reklamoi aletaan suunnittelemaan korjaavia toimenpiteitä, meillä esim jääkaappi rikki kesti 2 vrk saada toinen tilalle eli noin 35-40 % loma-ajasta

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Siisteys, ruoka, ja kissat ja niiden hyvinvoinnista pidettiin huolta. Asiakaskunta saksalaista ja ranskalaista. Hotellihuoneeseen liittyvät toiveet toteutettiin. Cava oli hyvää, valkoviinissä parantamisen varaa. Palaan uudestaan ehdottomasti. Siivoja Vanessalle suur kiitokset upeista super pyyhetaide joita sain ihailla tullessani huoneesee ( elefantti, etana :)
-
Koska on kyse aikuisten hotellista, voisiko muovimukit olla muovi viinilaseja? niitä näkee joidenkin hotellien käyttävän ( pestävinä )

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Huone oli tilava ja siisti.
-
Kaikki astiat, niin huoneessa kuin ruokailuissakin olivat aina hieman likaisia. Se oli todella ällöttävää!

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


7 10:stä

+
Siisteys
-
Ruoan taso heikko, lähinnä pastaa ja kuivaa lihaa...

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Rauhallisuus, ruuat
-
Isommat roskikset yleisiin vessoihin tai roskisten tyhjennys useammin. Käsipaperi, joka ei hajoa silpuksi.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1334 arvostelua
Erinomainen
 
485
Erittäin hyvä
 
504
Hyvä
 
209
Ei kovin hyvä
 
72
Huono
 
64

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2019

Kirjoittanut MarkoKouvola

Marko78. Hotelli ylitti odotukset

Liikuntarajoitteisena minut huomioitiin hyvin hotellissa, sain mm. sopivamman huoneen varaamani tilalle ilman pyytämättä. Hotellin vastaanottovirkailijat olivat erittäin ystävällisiä ja puhuivat hyvää englantia. Inva wc:t olivat siistit ja tilavat. Allasalueet (2) olivat lähekkäin ja altaaseen meno oli helppoa myös liikuntarajoitteiselle. Auton vuokraus Avikselta (onnistui hotellissa) oli helppoa. Vuokraamon Omar on aivan huippu kaveri, erittäin ammattitaitoinen ja puhuu erinomaista englantia. Pieni miinus oli tarjoilijoiden olematon englannin kielen taito, myöskään allasbaarissa (R2 romantic suite) työskentelevä nuori nainen ei tuntunut ymmärtävän sanaakaan englantia.

 
27.1.2019

Kirjoittanut Emmi P

Kokemuksia

Viimeisenä iltana tässä hotellissa uskaltaa jo antaa arviota. Hotelli kokonaisuudessaan siisti. Meillä oli perus huone uima-allas näkymällä. Huone oli tilava ja siivooja kävi päivittäin. Miinusta tyynyistä jotka pitkulaiset ja matalat. Kadulta kantautui huoneeseen välillä hieman kovia ääniä öisin, mutta onneksi lomalla ei herätyskello soi :) Hotellin henkilökunta on jostain syystä aika myrtsiä.. lukuun ottamatta muutamaa hymyilevää asiakaspalvelu henkistä tapausta. All inclusive juomavalikoima oli ihan ok : kalja, viinit, tiukkoja viinoja sekä pari cocktail vaihtoehtoa. Hienostuneesti pahvimukista. Illalla aulabaarista juomat sai laseista. Ruoka oli monipuolista ja pääasiassa hyvää. Erityisesti kalaruoat saivat mieheltäni kiitosta. Viikossa emme ehtineet kyllästyä. Vaikka hotellissa on SPA se ei kuulu hotellin hintaan vaan maksaa erikseen 12e/henkilö per spa käynti. Itse Tarajalejossa ei ole Sparia kummempaa tarjolla, mutta bussipysäkki on lähellä ja liikkuminen on sujuvaa. Lippujen hinnat 2.80-3.50€ Saari on todella karu ja tuulinen eikä täältä mitään mahtavia vehreitä maisemia löydä. Omalla tavallaan kuitenkin viehättävä paikka. Iso suositus eläintarha Oasis parkille! Lippujen hinnat aika arvokkaat 35e / aikuinen mutta mielestämme se oli sen arvoista. Täällä pääsee vaikkapa syöttämään kirahveita kädestä.

 
17.3.2017

Kirjoittanut 509sallas Espoo, Suomi

Talvilomamatka

Keskellä maaliskuuta sää oli parempi kun sääennuste lupasi. Päivät menivät pitkälti altaalla maatessa. Pieni allas, respan takana, on lämmin ja toiset kaksi kylmiä. Aurinkotuolit varataan nopeasti, joten kannattaa pyytää respasta sininen pyyhe tähän tarkotukseen. Henkilökunta puhuu heikosti englantia, paremmin saksaa. Vieraat oikeastaan vain saksalaisia, vähemmän nuoria. All inclusive toimii hyvin, juomaa saa aamusta iltaan ja ravintolan vaihtoehdot hieman vaihtelevat illoittain. Ruoka voi käydä hieman yksitoikkoiseksi jos viipyy yli viikon. Gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy. Huoneet ovat tilavia ja siistejä, kannattaa ehdottomasti ottaa huone merinäköalalla! Muuten Tarajalejon alue on aika pieni ja karu. Spar ja muutama baari löytyy. Vähän kasvillisuutta ja tekemistä hotellin ulkopuolella. Erikoisuutena rannan musta hiekka. Suosittelen vuokraamaan auton tai prätkän ja kiertelyä fuerteventurassa. Vuokrasimme Motoradventures Fuerteventurasta harrikan päiväksi sadalla eurolla, vuokraamo noin parin kilsan päässä hotellilta ja omistajina mukava saksalainen pariskunta. Puerto del rosasio ja morro jable ovat aivan eri luokkaa, värikästä ja paljon ihmisiä.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tomppa82 Jyväskylä, Suomi

Odotukset kovat...lievä pettymys

Hotelli ja sviittialue ihan siisti ja hieno. Meren Ranta vieressä ja ihan hyvä uida. Spa kuvissa hieno, todellisuudessa kulahtanut osin, eikä mikään ihmeellinen kokemus! Palvelussa parannettavaa. Henkilökunta ei puhu englantia, kuin muutama hieman! Palveluhalussa halussa ja hymyilyssä parannettavaa! Muutama henkilökunnasta todella mukavia ja oikeen mahtavia asiakaspalvelijoita! Ruoka melko mautonta ja ei vaihtunut paljoa vkon aikana! Kärpäsiä paljon haittana! Sviitin varustelu/taso ei vastannut sviittiä, mutta muuten ihan siisti ja ok. Sänky kova, tyyny matala ja huono! Disco oli melekosen huono, ja suunnattu espanjalaisille, koska pelkkää huonoa Espanjalaista musiikkia soitettiin, vaikka toiveita esitettiin muustakin! Sviittialueella mukava allasbaari ja mukava tunnelma ihmisten kesken! Poreammeista osa toimi ok, ja osa ei kunnolla. Sauna suunnattu ei suomalaisille, koska löylyä ei irronnut. Sähkökiuas oli, mutta ei siitä lämpöä/kunnon löylyä saanut! Sviittialue ihan hieno ja viihtyisä!

 
22.9.2021

Kirjoittanut Radosław S

Met our expectations!

The hotel us located in a quiet area, in a small village where basically nothing happens. So just perfect if you want rest, not party. We loved it! In front of the hotel there is a stony black beach, the ocean quickly gets deep, but in fact it is shielded by a small lagoon from waves, so I was enjoying swimming in it. The hotel room was fantastic, very clean and cozy. Drinks at the bar (all inclusive version) were Ok, nothing mind boggling. Very good beer :) Food - 5.5/6. Plethora of fish, meat, cheese, expected a bit more sea food, but everything was veery tasty and fresh. Staff kind and helpful. And the best animation team we've ever met in any hotel! On top of that - no kids allowed :) If you want to rest - we can highly recommend the hotel. Book a car a go sightseeing, Fuerteventura is worth it!