Kokemuksia R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 373 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,1 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Tilava huone ja kohtalaisen mukava sänky. Siistit tilat. Ruoka oli maittavaa.
-
Pehmeämmät tyynyt olisi mukavat. Vettä pitäisi olla tarjolla esim. automaateista tai huoneisiin pitäisi tuoda pullovettä päivittäin. All Inc ja vettä kannettiin kaupasta.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-20


4 10:stä

+
Merinäköala, sijainti muuten aivan surkea. Keskellä ei mitään!
-
Ruuan puhtauteen ja makuun kiinnitettävä huomiota, surkeaa! Respan henkilökunnan palvelu puutteellista. Muutenkaan henkilökunta ei juuri tervehdi asiakkaita.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-20


9 10:stä

+
Siisteysteys
-
Asiakaspalvelu!

Vahvistettu asiakas: 2023-11-20


8 10:stä

+
Ruokatarjoilu ja osa henkilökunnasta
-
Siivouksen taso

Vahvistettu asiakas: 2023-11-20


8 10:stä

+
Huoneiston koko ja merinäköala. Siisteys. Alueen kauneus ja rauhallisuus.
-
Aurinko paistoi koko päivän parvekkeelle, jossa oli aurinkotuolit, mutta varjo puuttui. Altaan aurinkotuolit oli varattuna jo aamusta.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-20


9 10:stä

+
Moderni ilme, helppo liikkuvuus palvelu, hiljaisuus.
-
Suihkun käytöstä olisi voinut olla jokin ohje huoneessa. Kahvin haussa automaattijonot ja se, että isossa salissa toisessa päässä oli paremmat kahvin saanti mahdollisuudet hiukan hämmensi.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-20


8 10:stä

+
Siisteys, meren ranta
-
Yöllä pääsi vasta 01 nukkumaan koska ei ollut ilmastointia ja ovi piti olla yön auki ja meteli loppui vasta 01.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-30


8 10:stä

+
Rauhallinen ilmapiiri, viihtyisäkin
-
Ranta-alue oli huono hotellin lähettyvillä.

Vahvistettu asiakas: 2023-10-24


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-04-10


8 10:stä

+
Merinäköala, huoneen sijainti altaan vieressä
-
Ruoka oli aika lailla samanlaista, vaikkakin hyvää. Huoneessa oli todella kylmä. Pyysin peittoa mutta sitä ei tuotu.

Vahvistettu asiakas: 2023-04-03


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1514 arvostelua
Erinomainen
 
552
Erittäin hyvä
 
557
Hyvä
 
239
Ei kovin hyvä
 
91
Huono
 
75

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2019

Kirjoittanut MarkoKouvola

Marko78. Hotelli ylitti odotukset

Liikuntarajoitteisena minut huomioitiin hyvin hotellissa, sain mm. sopivamman huoneen varaamani tilalle ilman pyytämättä. Hotellin vastaanottovirkailijat olivat erittäin ystävällisiä ja puhuivat hyvää englantia. Inva wc:t olivat siistit ja tilavat. Allasalueet (2) olivat lähekkäin ja altaaseen meno oli helppoa myös liikuntarajoitteiselle. Auton vuokraus Avikselta (onnistui hotellissa) oli helppoa. Vuokraamon Omar on aivan huippu kaveri, erittäin ammattitaitoinen ja puhuu erinomaista englantia. Pieni miinus oli tarjoilijoiden olematon englannin kielen taito, myöskään allasbaarissa (R2 romantic suite) työskentelevä nuori nainen ei tuntunut ymmärtävän sanaakaan englantia.

 
27.1.2019

Kirjoittanut Emmi P

Kokemuksia

Viimeisenä iltana tässä hotellissa uskaltaa jo antaa arviota. Hotelli kokonaisuudessaan siisti. Meillä oli perus huone uima-allas näkymällä. Huone oli tilava ja siivooja kävi päivittäin. Miinusta tyynyistä jotka pitkulaiset ja matalat. Kadulta kantautui huoneeseen välillä hieman kovia ääniä öisin, mutta onneksi lomalla ei herätyskello soi :) Hotellin henkilökunta on jostain syystä aika myrtsiä.. lukuun ottamatta muutamaa hymyilevää asiakaspalvelu henkistä tapausta. All inclusive juomavalikoima oli ihan ok : kalja, viinit, tiukkoja viinoja sekä pari cocktail vaihtoehtoa. Hienostuneesti pahvimukista. Illalla aulabaarista juomat sai laseista. Ruoka oli monipuolista ja pääasiassa hyvää. Erityisesti kalaruoat saivat mieheltäni kiitosta. Viikossa emme ehtineet kyllästyä. Vaikka hotellissa on SPA se ei kuulu hotellin hintaan vaan maksaa erikseen 12e/henkilö per spa käynti. Itse Tarajalejossa ei ole Sparia kummempaa tarjolla, mutta bussipysäkki on lähellä ja liikkuminen on sujuvaa. Lippujen hinnat 2.80-3.50€ Saari on todella karu ja tuulinen eikä täältä mitään mahtavia vehreitä maisemia löydä. Omalla tavallaan kuitenkin viehättävä paikka. Iso suositus eläintarha Oasis parkille! Lippujen hinnat aika arvokkaat 35e / aikuinen mutta mielestämme se oli sen arvoista. Täällä pääsee vaikkapa syöttämään kirahveita kädestä.

 
17.3.2017

Kirjoittanut 509sallas Espoo, Suomi

Talvilomamatka

Keskellä maaliskuuta sää oli parempi kun sääennuste lupasi. Päivät menivät pitkälti altaalla maatessa. Pieni allas, respan takana, on lämmin ja toiset kaksi kylmiä. Aurinkotuolit varataan nopeasti, joten kannattaa pyytää respasta sininen pyyhe tähän tarkotukseen. Henkilökunta puhuu heikosti englantia, paremmin saksaa. Vieraat oikeastaan vain saksalaisia, vähemmän nuoria. All inclusive toimii hyvin, juomaa saa aamusta iltaan ja ravintolan vaihtoehdot hieman vaihtelevat illoittain. Ruoka voi käydä hieman yksitoikkoiseksi jos viipyy yli viikon. Gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy. Huoneet ovat tilavia ja siistejä, kannattaa ehdottomasti ottaa huone merinäköalalla! Muuten Tarajalejon alue on aika pieni ja karu. Spar ja muutama baari löytyy. Vähän kasvillisuutta ja tekemistä hotellin ulkopuolella. Erikoisuutena rannan musta hiekka. Suosittelen vuokraamaan auton tai prätkän ja kiertelyä fuerteventurassa. Vuokrasimme Motoradventures Fuerteventurasta harrikan päiväksi sadalla eurolla, vuokraamo noin parin kilsan päässä hotellilta ja omistajina mukava saksalainen pariskunta. Puerto del rosasio ja morro jable ovat aivan eri luokkaa, värikästä ja paljon ihmisiä.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tomppa82 Jyväskylä, Suomi

Odotukset kovat...lievä pettymys

Hotelli ja sviittialue ihan siisti ja hieno. Meren Ranta vieressä ja ihan hyvä uida. Spa kuvissa hieno, todellisuudessa kulahtanut osin, eikä mikään ihmeellinen kokemus! Palvelussa parannettavaa. Henkilökunta ei puhu englantia, kuin muutama hieman! Palveluhalussa halussa ja hymyilyssä parannettavaa! Muutama henkilökunnasta todella mukavia ja oikeen mahtavia asiakaspalvelijoita! Ruoka melko mautonta ja ei vaihtunut paljoa vkon aikana! Kärpäsiä paljon haittana! Sviitin varustelu/taso ei vastannut sviittiä, mutta muuten ihan siisti ja ok. Sänky kova, tyyny matala ja huono! Disco oli melekosen huono, ja suunnattu espanjalaisille, koska pelkkää huonoa Espanjalaista musiikkia soitettiin, vaikka toiveita esitettiin muustakin! Sviittialueella mukava allasbaari ja mukava tunnelma ihmisten kesken! Poreammeista osa toimi ok, ja osa ei kunnolla. Sauna suunnattu ei suomalaisille, koska löylyä ei irronnut. Sähkökiuas oli, mutta ei siitä lämpöä/kunnon löylyä saanut! Sviittialue ihan hieno ja viihtyisä!

 
26.11.2023

Kirjoittanut Andrew W

Good with potential to be great!

We had a great stay at this hotel and there are positives and opportunities that we think the hotel should consider! The hotel is in a beautiful setting. It is in a quiet area but we think that’s to it’s advantage. It still has local restaurants and a shop. There are also regular buses to Costa Calma and Morro Jable both worth a visit (we think Morro Jable edges it!) The cleanliness of our room and the hotel areas was exceptional. The staff were also very friendly and helpful, a credit to the hotel. Areas of opportunity firstly include the decking around each of the pools. It’s in desperate need of replacement. It was loose/damaged in places that could cause someone an injury. Secondly the food whilst it did vary day to day it did lack imagination. Finally “ All Inclusive” felt limited, the drinks range felt limited and if we visited during peak season if it was with the same number of staff I would sense very large queues at peak times. It was strange to be told on check in what cocktails were not included when you had gone all inclusive. The opportunities shouldn’t put anyone off, we had a fantastic holiday and thoroughly enjoyed our stay. We think the opportunities could make things even better. Thank you