Kokemuksia R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 233 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,9 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvä palvelu ja mukavat uima-altaat
-
Sisäänkirjautuessa hotellin henkilökunta halusi nähdä voucherin maksetusta hotellista. Eikös tämä ole matkatoimiston asia hoitaa kommunikointi hotellin kanssa, eikä asiakkaan.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-27


5 10:stä

+
Henkilökunta, varsinkin siivojat.
-
Antaa oikea luokitus ja nimi, boutiqe on vain nimi

Vahvistettu asiakas: 2021-12-20


8 10:stä

+
Siisteys. Toimiva, monipuolinen ruoka. Hyvä palvelu.
-
Uima-allasalueet liian pieniä suhteessa asiakasmäärään talvikaudella, kun aurinko paistaa vain osaan kohtaan alueista.

Vahvistettu asiakas: 2021-12-06


10 10:stä

+
Ensimmäinen yö vietettiin hitellirakennuksessa, Huone oli tien puolelta sisäänkäynti. Liikenne ja roska-auto metelöi. Henkilökunta ihanasti vaihtoi meidät romantic suites puolelle, joka oli loman onnistumisen vuoksi erittäin hienosti tehty. Puoli oli rauhallinen ja ihana kokemus ja vaihto sujui hienosti. Henkilökunta ystävällistä joka paikassa. Hienot ilta-ohjelmat ja korona otettu huomioon kaikkialla
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-06


8 10:stä

+
-
Yksi erittäin epäkohtelias vastaanottovirkailija saapuessamme hotellille.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


9 10:stä

+
Hyvä ruoka
-
Kuntosalin laitteet uusittava/huollettava

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


8 10:stä

+
Ruokailut
-
Paremmat sängyt ja tyynyt,meillä aivan liian kovia molemmat

Vahvistettu asiakas: 2021-11-22


8 10:stä

+
-
Aurinkotuolit on notkolla eli siis huonot. Samoin sänkyjen jouset painaa selkää, ei ole petareita

Vahvistettu asiakas: 2021-11-22


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2021-11-15


8 10:stä

+
Näköala uima-altaalle, kuten luvattu!
-
Iltaohjelma allasbaarissa oli äänekästä, tosin loppui säädylliseen aikaan.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1365 arvostelua
Erinomainen
 
501
Erittäin hyvä
 
512
Hyvä
 
213
Ei kovin hyvä
 
74
Huono
 
65

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2019

Kirjoittanut MarkoKouvola

Marko78. Hotelli ylitti odotukset

Liikuntarajoitteisena minut huomioitiin hyvin hotellissa, sain mm. sopivamman huoneen varaamani tilalle ilman pyytämättä. Hotellin vastaanottovirkailijat olivat erittäin ystävällisiä ja puhuivat hyvää englantia. Inva wc:t olivat siistit ja tilavat. Allasalueet (2) olivat lähekkäin ja altaaseen meno oli helppoa myös liikuntarajoitteiselle. Auton vuokraus Avikselta (onnistui hotellissa) oli helppoa. Vuokraamon Omar on aivan huippu kaveri, erittäin ammattitaitoinen ja puhuu erinomaista englantia. Pieni miinus oli tarjoilijoiden olematon englannin kielen taito, myöskään allasbaarissa (R2 romantic suite) työskentelevä nuori nainen ei tuntunut ymmärtävän sanaakaan englantia.

 
27.1.2019

Kirjoittanut Emmi P

Kokemuksia

Viimeisenä iltana tässä hotellissa uskaltaa jo antaa arviota. Hotelli kokonaisuudessaan siisti. Meillä oli perus huone uima-allas näkymällä. Huone oli tilava ja siivooja kävi päivittäin. Miinusta tyynyistä jotka pitkulaiset ja matalat. Kadulta kantautui huoneeseen välillä hieman kovia ääniä öisin, mutta onneksi lomalla ei herätyskello soi :) Hotellin henkilökunta on jostain syystä aika myrtsiä.. lukuun ottamatta muutamaa hymyilevää asiakaspalvelu henkistä tapausta. All inclusive juomavalikoima oli ihan ok : kalja, viinit, tiukkoja viinoja sekä pari cocktail vaihtoehtoa. Hienostuneesti pahvimukista. Illalla aulabaarista juomat sai laseista. Ruoka oli monipuolista ja pääasiassa hyvää. Erityisesti kalaruoat saivat mieheltäni kiitosta. Viikossa emme ehtineet kyllästyä. Vaikka hotellissa on SPA se ei kuulu hotellin hintaan vaan maksaa erikseen 12e/henkilö per spa käynti. Itse Tarajalejossa ei ole Sparia kummempaa tarjolla, mutta bussipysäkki on lähellä ja liikkuminen on sujuvaa. Lippujen hinnat 2.80-3.50€ Saari on todella karu ja tuulinen eikä täältä mitään mahtavia vehreitä maisemia löydä. Omalla tavallaan kuitenkin viehättävä paikka. Iso suositus eläintarha Oasis parkille! Lippujen hinnat aika arvokkaat 35e / aikuinen mutta mielestämme se oli sen arvoista. Täällä pääsee vaikkapa syöttämään kirahveita kädestä.

 
17.3.2017

Kirjoittanut 509sallas Espoo, Suomi

Talvilomamatka

Keskellä maaliskuuta sää oli parempi kun sääennuste lupasi. Päivät menivät pitkälti altaalla maatessa. Pieni allas, respan takana, on lämmin ja toiset kaksi kylmiä. Aurinkotuolit varataan nopeasti, joten kannattaa pyytää respasta sininen pyyhe tähän tarkotukseen. Henkilökunta puhuu heikosti englantia, paremmin saksaa. Vieraat oikeastaan vain saksalaisia, vähemmän nuoria. All inclusive toimii hyvin, juomaa saa aamusta iltaan ja ravintolan vaihtoehdot hieman vaihtelevat illoittain. Ruoka voi käydä hieman yksitoikkoiseksi jos viipyy yli viikon. Gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy. Huoneet ovat tilavia ja siistejä, kannattaa ehdottomasti ottaa huone merinäköalalla! Muuten Tarajalejon alue on aika pieni ja karu. Spar ja muutama baari löytyy. Vähän kasvillisuutta ja tekemistä hotellin ulkopuolella. Erikoisuutena rannan musta hiekka. Suosittelen vuokraamaan auton tai prätkän ja kiertelyä fuerteventurassa. Vuokrasimme Motoradventures Fuerteventurasta harrikan päiväksi sadalla eurolla, vuokraamo noin parin kilsan päässä hotellilta ja omistajina mukava saksalainen pariskunta. Puerto del rosasio ja morro jable ovat aivan eri luokkaa, värikästä ja paljon ihmisiä.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tomppa82 Jyväskylä, Suomi

Odotukset kovat...lievä pettymys

Hotelli ja sviittialue ihan siisti ja hieno. Meren Ranta vieressä ja ihan hyvä uida. Spa kuvissa hieno, todellisuudessa kulahtanut osin, eikä mikään ihmeellinen kokemus! Palvelussa parannettavaa. Henkilökunta ei puhu englantia, kuin muutama hieman! Palveluhalussa halussa ja hymyilyssä parannettavaa! Muutama henkilökunnasta todella mukavia ja oikeen mahtavia asiakaspalvelijoita! Ruoka melko mautonta ja ei vaihtunut paljoa vkon aikana! Kärpäsiä paljon haittana! Sviitin varustelu/taso ei vastannut sviittiä, mutta muuten ihan siisti ja ok. Sänky kova, tyyny matala ja huono! Disco oli melekosen huono, ja suunnattu espanjalaisille, koska pelkkää huonoa Espanjalaista musiikkia soitettiin, vaikka toiveita esitettiin muustakin! Sviittialueella mukava allasbaari ja mukava tunnelma ihmisten kesken! Poreammeista osa toimi ok, ja osa ei kunnolla. Sauna suunnattu ei suomalaisille, koska löylyä ei irronnut. Sähkökiuas oli, mutta ei siitä lämpöä/kunnon löylyä saanut! Sviittialue ihan hieno ja viihtyisä!

 
16.1.2022

Kirjoittanut 518malcolmc

Winter holiday

Stayed at room 259 with my partner lovely sea views kept door open to hear the ocean in the night so relaxing hotel clean and tidy staff excellent food for everyones taste entertainment was good agnes the entertainment manager very friendly and imformative main desk a guy whose name sounded like wammy very friendly and everyone loved him big up to all staff there 👍👍♥️