Kokemuksia R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 504 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,8 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Huoneen varustetaso
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,8 / 10
Huone/huoneisto
 
8,5 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Rauhallisuus, siisteys, hotellin sijainti, meri näköala.
-
Iltaohjelmat olivat tosi ala-arvoisia. Tunsi hirvittävää myötähäpeää esityksistä. Ja ennen ohjelmaa ja sen alussa vain yksi töissä baarissa. Henkilökunnalta ei juuri hymyjä irronnut. Ylipirteät tytöt vetämässä teknomusan tahdissa jumppaa n 70-80 vuotiaille, ei toiminut. Pitäisi osata ottaa asiakas/asiakkaat huomioon ohjelmissa.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-27


8 10:stä

+
Terrassi
-
Kovat sängyt

Vahvistettu asiakas: 2023-02-27


8 10:stä

+
Ruoka, hyvät vapaa-ajan ohjaajat diskon iltaohjelmat ja juomatarjoilu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-19


8 10:stä

+
Henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-21


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-21


9 10:stä

+
Upea merinäköala, aurinkovuoteet parvekkeella.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-21


8 10:stä

+
Palvelu ystävällistä ja hyvää
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-21


9 10:stä

+
Tyylikäs design, siisteys, ystävällinen vastaanottohenkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-14


8 10:stä

+
Allasalue
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-14


9 10:stä

+
Siisteys ja sisustus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

79% matkustajista suositttelee

1464 arvostelua
Erinomainen
 
536
Erittäin hyvä
 
547
Hyvä
 
232
Ei kovin hyvä
 
81
Huono
 
70

Viimeisimmät 5 arviota

21.3.2019

Kirjoittanut MarkoKouvola

Marko78. Hotelli ylitti odotukset

Liikuntarajoitteisena minut huomioitiin hyvin hotellissa, sain mm. sopivamman huoneen varaamani tilalle ilman pyytämättä. Hotellin vastaanottovirkailijat olivat erittäin ystävällisiä ja puhuivat hyvää englantia. Inva wc:t olivat siistit ja tilavat. Allasalueet (2) olivat lähekkäin ja altaaseen meno oli helppoa myös liikuntarajoitteiselle. Auton vuokraus Avikselta (onnistui hotellissa) oli helppoa. Vuokraamon Omar on aivan huippu kaveri, erittäin ammattitaitoinen ja puhuu erinomaista englantia. Pieni miinus oli tarjoilijoiden olematon englannin kielen taito, myöskään allasbaarissa (R2 romantic suite) työskentelevä nuori nainen ei tuntunut ymmärtävän sanaakaan englantia.

 
27.1.2019

Kirjoittanut Emmi P

Kokemuksia

Viimeisenä iltana tässä hotellissa uskaltaa jo antaa arviota. Hotelli kokonaisuudessaan siisti. Meillä oli perus huone uima-allas näkymällä. Huone oli tilava ja siivooja kävi päivittäin. Miinusta tyynyistä jotka pitkulaiset ja matalat. Kadulta kantautui huoneeseen välillä hieman kovia ääniä öisin, mutta onneksi lomalla ei herätyskello soi :) Hotellin henkilökunta on jostain syystä aika myrtsiä.. lukuun ottamatta muutamaa hymyilevää asiakaspalvelu henkistä tapausta. All inclusive juomavalikoima oli ihan ok : kalja, viinit, tiukkoja viinoja sekä pari cocktail vaihtoehtoa. Hienostuneesti pahvimukista. Illalla aulabaarista juomat sai laseista. Ruoka oli monipuolista ja pääasiassa hyvää. Erityisesti kalaruoat saivat mieheltäni kiitosta. Viikossa emme ehtineet kyllästyä. Vaikka hotellissa on SPA se ei kuulu hotellin hintaan vaan maksaa erikseen 12e/henkilö per spa käynti. Itse Tarajalejossa ei ole Sparia kummempaa tarjolla, mutta bussipysäkki on lähellä ja liikkuminen on sujuvaa. Lippujen hinnat 2.80-3.50€ Saari on todella karu ja tuulinen eikä täältä mitään mahtavia vehreitä maisemia löydä. Omalla tavallaan kuitenkin viehättävä paikka. Iso suositus eläintarha Oasis parkille! Lippujen hinnat aika arvokkaat 35e / aikuinen mutta mielestämme se oli sen arvoista. Täällä pääsee vaikkapa syöttämään kirahveita kädestä.

 
17.3.2017

Kirjoittanut 509sallas Espoo, Suomi

Talvilomamatka

Keskellä maaliskuuta sää oli parempi kun sääennuste lupasi. Päivät menivät pitkälti altaalla maatessa. Pieni allas, respan takana, on lämmin ja toiset kaksi kylmiä. Aurinkotuolit varataan nopeasti, joten kannattaa pyytää respasta sininen pyyhe tähän tarkotukseen. Henkilökunta puhuu heikosti englantia, paremmin saksaa. Vieraat oikeastaan vain saksalaisia, vähemmän nuoria. All inclusive toimii hyvin, juomaa saa aamusta iltaan ja ravintolan vaihtoehdot hieman vaihtelevat illoittain. Ruoka voi käydä hieman yksitoikkoiseksi jos viipyy yli viikon. Gluteenittomia vaihtoehtoja löytyy. Huoneet ovat tilavia ja siistejä, kannattaa ehdottomasti ottaa huone merinäköalalla! Muuten Tarajalejon alue on aika pieni ja karu. Spar ja muutama baari löytyy. Vähän kasvillisuutta ja tekemistä hotellin ulkopuolella. Erikoisuutena rannan musta hiekka. Suosittelen vuokraamaan auton tai prätkän ja kiertelyä fuerteventurassa. Vuokrasimme Motoradventures Fuerteventurasta harrikan päiväksi sadalla eurolla, vuokraamo noin parin kilsan päässä hotellilta ja omistajina mukava saksalainen pariskunta. Puerto del rosasio ja morro jable ovat aivan eri luokkaa, värikästä ja paljon ihmisiä.

 
15.11.2016

Kirjoittanut Tomppa82 Jyväskylä, Suomi

Odotukset kovat...lievä pettymys

Hotelli ja sviittialue ihan siisti ja hieno. Meren Ranta vieressä ja ihan hyvä uida. Spa kuvissa hieno, todellisuudessa kulahtanut osin, eikä mikään ihmeellinen kokemus! Palvelussa parannettavaa. Henkilökunta ei puhu englantia, kuin muutama hieman! Palveluhalussa halussa ja hymyilyssä parannettavaa! Muutama henkilökunnasta todella mukavia ja oikeen mahtavia asiakaspalvelijoita! Ruoka melko mautonta ja ei vaihtunut paljoa vkon aikana! Kärpäsiä paljon haittana! Sviitin varustelu/taso ei vastannut sviittiä, mutta muuten ihan siisti ja ok. Sänky kova, tyyny matala ja huono! Disco oli melekosen huono, ja suunnattu espanjalaisille, koska pelkkää huonoa Espanjalaista musiikkia soitettiin, vaikka toiveita esitettiin muustakin! Sviittialueella mukava allasbaari ja mukava tunnelma ihmisten kesken! Poreammeista osa toimi ok, ja osa ei kunnolla. Sauna suunnattu ei suomalaisille, koska löylyä ei irronnut. Sähkökiuas oli, mutta ei siitä lämpöä/kunnon löylyä saanut! Sviittialue ihan hieno ja viihtyisä!

 
29.3.2023

Kirjoittanut Alison G

A quiet hotel with great food and drink!

We holidayed as a group of 2 couples and found the hotel to be a great base. Firstly the hotel is quite remote with not a lot in the immediate vacinity so hiring a car is a great idea. It didn't cost us much more than a taxi to and from the airport would have cost. We picked the car up at the airport on arrival and dropped it back on our return. We managed to get a good mix of lying by the pool or beach and driving off finding some real gems around the island! The map they give you at reception when booking in was really useful! Anyway back to the hotel..The food was really good, lots of choice, tasty and plentiful. The drinks on offer were amazing, definitely amongst the best we have had at an all inclusive. Evening entertainment is downstairs in its own little night club area. Quite disappointing that no-one really stayed once the all inclusive drinks finish at 11. So when it comes to the rooms there are some places you don't want to be! We were initially put in the accessible rooms which were right by the bar area and had a lot of footfall outside through the night. Rooms along this side of the hotel have a nasty road view too. After complaining we were moved but unfortunately a truck would come at 4.20 am to take away the rolling cages of laundry which were extremely noisy! A few more little moans: Decking is in need of urgent repair around the pool. Someone will break an ankle if this is not sorted! Cockroaches.......we saw rather a lot Bathrooms....glass walls so fine if you want to see your roommate in the bath. Doors missing from either the toilet, the bathroom or both! Summing up though on the whole we liked this hotel, had a lovely massage, great food, drink, rooms were clean. Do not come here if you want loads to do on your doorstep and book a sea view room. All said we have booked to come back next year!