R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

 • Hotelli yli 16-vuotiaille
 • Spa merinäköalalla
 • All Inclusive sisältyy

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

R2 Bahia Playa Design Hotel & Spassa vietät rentouttavaa lomaa aikuisten kesken. Ilmapiiri on rento ja hotellissa majoitut vain kivenheiton päässä rannalta. Lähtekää kävelylle rantakatua pitkin ja nautikaa päivästä allasalueella ja hotellin ravintolassa. Hemmottelua kaipaavalle hotellista löytyy ihana spa.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle. Juniorsviittejä 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kokonaisuutena hotelli oli hyvä ja rauhallinen. Huoneiston parvekkeelta näköala merelle.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1344 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 20 m
Keskustaan: 250 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Moderni ja tyylikäs hotelli rauhallisessa ympäristössä pienellä Tarajalejon alueella. Hotelli toivottaa tervetulleiksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellissa on kaksi allasta, joista toinen on lämmitetty vähintään 20-asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allaspyyhkeet, vaihto lisämaksusta. Allasbaari.

Buffetravintola (edellytetään siistiä pukeutumista, pitkät housut tai polvipituiset shortsit miehillä) ja baari. Maksuton kuntosali. Noin 200 metrin päässä ulkokuntoilupaikka (ei hotellin ylläpitämä). Hieno spa, josta näkymä merelle. Sauna ja sisäuima-allas poreallasosiolla. Apollon asiakkaille 10% alennus span sisäänpääsystä.  Hierontaa lisämaksusta. Kauneussalonki. Pöytätennis ja biljardi. Pesulapalvelu ja pankkiautomaatti. Maksuton wifi koko hotellialueella (nopeampi yhteys lisämaksusta).

Viihdeohjelmaa ja elävää musiikkia pari kertaa viikossa. Yökerho avoinna joka ilta. Minimarketti ja matkamuistomyymälä. Vähäistä paikallisliikennettä. Noin 20 metriä mustalle hiekka-/sora-/kivirannalle, joka on osa luonnonsuojelualuetta. Suosittelemme uimatossuja. Noin 250 metriä Tarajalejon keskustaan, jossa on kioski, pari ravintolaa/baaria ja pieni tori. Noin 13 kilometriä Costa Calmaan (paikallisbussi kerran tunnissa päivisin).

Ateriat

All Inclusive. Joulun (25/12) ja uudenvuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aikainen aamiainen (lähtöpäivänä) pyynnöstä edellisenä iltana klo 20 mennessä.
 • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.30.
 • Lounaspöytä, jossa tarjolla on keittoa, salaattia, kaksi pastaa, lihaa ja kalaa, klo 13.00-14.30.
 • Kahvia ja kakkua, klo 10.30-13.00.
 • Snacksejä, klo 15.30-17.00.
 • Illallispöytä, klo 19.00-22.00.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.30-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

 • Hotelliluokitus vähintään 3+
 • Korkea asiakastyytyväisyys
 • Wifi yleisissä tiloissa