Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita hotellin päärakennuksessa. Kaikissa huoneissa satelliitti-tv, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Terassi tai parveke, osassa parvekkeita rajoitettu merinäkymä. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteela yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 26 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle joista 2 lasta.

Kahden hengen huone merinäköalalla, The Level

Varaa kahden hengen huone merinäköalalla, jotta saat lisäetuja hotellin The Level -konseptista. The Level sisältää muun muassa mahdollisuuden nauttia aamiainen erillisessä aamiaissalissa, sisäänpääsy loungeen jossa pientä purtavaa ja juotavaa, sekä tunnin sauna/höyrysauna ja jacuzzi hotellin spassa.

Valoisia kahden hengen huoneita hotellin päärakennuksessa. Parivuode tai erilliset vuoteet. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi tai parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lasketaan lisävuoteela yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Valoisia ja raikkaita huoneita, jotka sijaitsevat sivurakennuksessa. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta. Puhelin ja tv satelliittikanavilla. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Amme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Terassi tai parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 26 neliötä.
Soveltuu enintään: 1 henki.