Kokemuksia LABRANDA Bahia De Lobos -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,4 10:stä Perustuu 136 arvioon
Kokonaisuus
 
8,4 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,7 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Hyvät ruoat, huone tilava, allasalueella paljon aurinkotuoleja
-
Suihkusta valui vesi lattialle eikä lattiakaivoa ollut, tilassa haisi homeelle - suihkuverho voisi auttaa pitämään lattian kuivana. Ruokailutilojen sisäänkäynneillä tulisi olla normaalitilanteessakin aina/jatkuvasti käsidesiautomaatit ja niihin varastossa käsidesiä, koska suuri joukko ihmisiä ruokailee samassa tilassa.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


8 10:stä

+
Huoneen siivous todella hyvätasoista.
-
Kuohuviinä aamiaiselle.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-16


9 10:stä

+
Hotelli oli tosi siisti ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Siivous oli ensiluokkaista. Olimme erittäin tyytyväisiä koko hotellialueeseen.
-
Eipä paljoa voi enää parantaa.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


10 10:stä

+
Ihana kokonaisuus,iso siisti huone,loistava ruoka.Sijainti hyvä,keskustassa ja silti rauhallinen paikka.Isot allasalueet,auringosta sai nauttia aina oli tilaa.Kuntosali oli hyvä,vaikka laitteet vähän vanhoja,tehokasta treeniä pystyi tekemään eikä ruuhkaa ollut.
-
Ei ole.Kaikki oli hyvin.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
Tarpeeksi iso huone, hyvä sänky
-
Suihkussa vedenpoisto huono, vesi valui vessan lattialle. Hotellissa ei yhtään käsidesiä asiakkaiden käyttöön, erityisesti ravintoloissa.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Hyvä sijainti sekä ruuat ja ystävällinen henkilökunta.
-
Bideen puuttuminen!

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


8 10:stä

+
Tilava,keskustassa
-
Remonttia kaipaa,altaat pohja repaleinen,turvallisuusriski.Olut ja viinihanat voisi kääntää asiakkaisiin päin.koppakuoriaiset vaelteli huoneessa.(ei torakoita)

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


10 10:stä

+
Lähellä kaikkia palveluita ja terassi oli tilava.
-

Vahvistettu asiakas: 2020-03-09


9 10:stä

+
Uima-aaltaat, ruokailut
-
Kuntosalin uudistaminen

Vahvistettu asiakas: 2019-12-23


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita LABRANDA Bahia De Lobos -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

3029 arvostelua
Erinomainen
 
1387
Erittäin hyvä
 
1069
Hyvä
 
402
Ei kovin hyvä
 
104
Huono
 
67

Viimeisimmät 5 arviota

12.4.2018

Kirjoittanut Kaksonen Lahti, Suomi

Perussiisti ja ok

Huoneet tilavat. Henkilökunta mukavaa. Alla inclusive meillä ja vähän alkoi jo tökkimään, mutta ihan perusruokaa, jolla pärjää. Kuohuviiniä olisi voinut olla ravintoloissa tarjolla myös. Tenniskenttä huono, koska kovapohjainen. Kuntosalin laitteet huonot. Wifi toimi jotenkuten.

 
29.10.2017

Kirjoittanut esanikiemk Mänttä-Vilppula, Suomi

Toinen kerta

Huoneet olivat pääallasalueen kohdalla, parvekenäkymä relax altaalle. Ne olivat tilavat, valoisat, siistit ja ok varustellut. Ainoa suuri miinus tulee surkeasta ilmastoinnista, laite näytti ilmastointilaitteelta- oli vain puhallin joka ei jäähdyttänyt. Allasalueet ihan mukavia, ainoastaan paikkojen varaaminen pyyhkeillä ärsytti, oli pakko muuten ei olisi paikkaa löytynyt. Animaatioporukka ei ollut liian päällekäyvä, sai olla rauhassa jos halusi All inclusive ateriat olivat ihan hyviä, vaihtoehtoja riitti. Mutta juomat olutta ja kuoharia lukuunottamatta surkeita, Viinit vesitettyjä, drinkit samoin.

 
10.4.2017

Kirjoittanut RikuS67 Tuusula

Kiva lomapaikka

Siistit huoneet. Mukava henkilökunta. Ruoka useimmiten oikein hyvää. Allinclusiivina pystyttiin hyvin pärjäämään viikko hotellin antimilla. :) Sijainti todella hyvä, lähellä kaikkea ja rauhallinen. Allastuoleja riittää varmasti kaikille, ei kiirettä varaamaan. Moni valittanut suihkuista, meillä ei ollut ongelmia. Pari miinusta. Wifiä ei käytännössä ole, on niin huono. Kuntosali suomalaiseen makuun todella onneton vanha ja kulunut, kuvista saa väärän kuvan. Huoneiden ovet aika ohkaiset ja jos huone on lähellä katua kuuluu esim bussien äänet aika voimakkaasti yöllä. Mutta ei kuitenkaan vakavia puutteita. :)

 
25.3.2017

Kirjoittanut esah59 Kokkola, Suomi

Erittäin hyvä

Henkilökunta oli hyvää ja palvelualtista. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hotelli oli siisti ja hiljainen vaikka oli aivan pääkadun vieressä. Kaikkialle pääsi kävelemälla loistava sijainti. Ihastuimme paikkaan voimme tulla uudestaan

 
5.2.2016

Kirjoittanut hyvaan Espoo, Suomi

Siisti perushotelli hyvällä paikalla

Huone tilava ja siisti. Kylpyhuoneessa suihkusta vedet tulvi lattialle ellei ollut todella varovainen mihin suuntaan suihkua käytti. Ärsytti vähän. WiFi surkea. Toimi android puhelimella silloin tällöin Windowsilla ei ollenkaan. Kävelin alas Urban Cafe kahvilaan jossa toimi hyvin. Aamiainen todella monipuolinen ja hyvä. Meillä oli AI ja se alkoi kyllä puuduttamaan koska vaihtelua oli todella vähän. Kala oli joko mautonta tai liian suolaista. Paljon possua ja mix-salaatteihin usein sotkettu lihaa (jota emme syö) joten alkoi kyllästyttämään raakasalaatttien kokoaminen. Onneksi oli vain viikon loma. Hedelmiä oli hyvin tarjolla. Myös pizzasta sai vähän vaihtelua. Viinit niin happamia, ettei pystynyt juomaan. Cava ja sangria oli ainoat juomakelpoiset. Sangria kuitenkin liian makeata ruokajuomaksi ja Cavaa ei ollut ruokasalissa tarjolla. Myös olut kitkerää (sanoi puoliso). Still water löytyi loman loppupuolella mehuautomaatista. Oltiin siihen asti ostettu omat pullovedet. Jääkaapin saaminen huoneeseen maksoi 20 euroa. Jos menisin uudelleen ottaisin huoneen aamiaisella.