Huoneet

Juniorsviitti

Tilavia juiorsviittejä, osassa huoneista rappusia. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Tv. Tyyny-menu, keskusilmastointi (lämmitys talvella), tallelokero ja wifi maksutta. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Erillinen suihku ja kylpyamme sekä wc. Maaparveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huoneiden sisustus ja design voivat vaihdella.

Huonekoko: noin 47 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita. Minibaari ja tv. Tyyny-menu, keskusilmastointi (lämmitys talvella), tallelokero ja wifi maksutta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osasta merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huoneiden sisustus ja design voivat vaihdella.

Huonekoko: noin 36 neliötä
Soveltuu enintään: 2 hengelle

Kahden huoneen sviitti

Ylellisiä ja tilavia kahden huoneen Atlantico Suites -sviittejä, joissa on erillinen makuuhuone. Tv molemmissa huoneissa. Mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Minibaari lisämaksusta. Tv. Tyyny-menu, keskusilmastointi (lämmitys talvella), tallelokero, wifi maksutta. Kylpytakki, aamutossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Erillinen suihku ja jacuzzi. Parveke, merinäkymällä. Siivous 7 krt/viikko. Huoneiden sisustus ja design voivat vaihdella. Jos majoitut kahden huoneen sviitissä ja varaat puolihoidon, korotetaan puolihoito puolihoito ekstraan saapumisen yhteydessä maksutta.

Huonekoko: noin 72 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi

Perhehuone

Perhehuoneita, jotka koostuvat kahdesta kahden hengen huoneesta väliovella. Minibaari lisämaksusta sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv. Tyyny-menu, keskusilmastointi (lämmitys talvella), tallelokero ja wifi maksutta. Kylpytakit, tossut ja hiustenkuivain. Kaksi kylpyammetta/suihkua ja wc:tä. Parveke/terassi allasnäkymällä. Siivous 7 krt/vk. Huoneiden sisustus ja design voivat vaihdella.

Huonekoko: Noin 72 neliötä
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi/3-4 hengelle, joista 2 lapsia.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita. Minibaari lisämaksusta sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv. Tyyny-menu, keskusilmastointi (lämmitys talvella), tallelokero ja wifi maksutta. Kylpytakki, tossut ja hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/vk. Huoneiden sisustus ja design voivat vaihdella.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.