Arena Beach

Keskitason hotelli Arena Beach koostuu matalista rivitaloista, joissa on mukavia kaksioita ja kahden hengen huoneita. Kaikista huoneistoista on lyhyt matka allasalueelle, jossa on myös allasbaari. Täällä vietät leppoisaa All Inclusive -lomaa.


Huonetyyppi

Kaksioita 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huoneiston sijaitsi hotellissa. Helppokulkuisuus.
Katso kaikki arvostelut

Tietoa

Uimarannalle: 1,5 km
Keskustaan: 1,4 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Arena Beachissa on kaksi allasaluetta. Toisella alueella on pääallas ja allasbaari. Toisella alueella on matala allas aikuisille, joka on lämmitetty vähintään +20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Samalla alueella on leikkiallas lapsille. Aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Pyyhkeiden vaihto lisämaksusta.

Maksuton kuntosali yli 16 -vuotiaille. Pieni spa, jossa jacuzzi, sauna ja hierontaa lisämaksusta. Maksuton wifi. Pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Leikkipaikka. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 200 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse.

Ateriat

All Inclusive. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.00
  • Brunssi allasbaarissa, klo 10.00-11.00
  • Välipalaa, klo 12.00-15.30
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00
  • Iltapäivätee, klo 17.00-18.00
  • Illallispöytä, klo 18.30-21.30
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, vettä, olutta, viiniä, kuumia juomia ja paikallisia juomia, klo 10.00-23.00. -Vastaanotosta pyydettäessä yksinkertaiset ruuanlaittovälineet huoneeseen

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen on käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa kotiinlähtöpäivänä klo 12 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen matkan hinta saattaa näkyä virheellisesti hintakalenterissa. Lopullisen matkan hinnan koko seurueelle näet hintaerittelyn kohdassa kohdassa "Koko matkaseurue".  Korjaamme virhettä parhaillaan.

Kaipaatko apua sopivan matkakohteen tai hotellin löytämisessä?

Kerro millaista lomaa etsit ja lähetämme sinulle ehdotuksen toiveidesi mukaisesta matkasta.

Pyydä matkaehdotus