Juniorsviitti

Tyylikkäitä juniorviittejä, joissa on oleskelutila. Puhelin, pieni jääkaappi ja satelliitti-tv. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus sekä Nespressokeitin. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc, muutamassa huoneessa kylpyamme. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1-2 lasta

Kahden hengen huone

Hienoja kahden hengen huoneita. Puhelin, kahvin ja teen keittomahdollisuus, pieni jääkaappi ja satelliitti-tv. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, merinäköala. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Perhehuoneita neljällä normaalilla vuoteella

Huoneet neljällä vuoteella koostuu kahdesta kahden hengen huoneesta, joissa omat kylpyhuoneet. Tv satelliittikanavilla. Kahvin ja teen keittomahdollisuus, vedenkeitin sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Tyylikkäitä sviittejä, mitkä koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Puhelin, satelliitti-tv sekä pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus sekä Nespressokeitin. Tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc (osassa huoneita amme). Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.