Juniorsviitti

Junior-sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 38 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle/joista 1 lapsi/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30 neliömetriä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi ja rajoitettu merinäköala. Perhehuoneet koostuvat kahdesta erillisestä kahden hengen huoneesta ja kylpyhuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton keskusilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Kahvinkeitin.Tv satelliittikanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.