Kokemuksia Casthotels Fuertesol Bungalows -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,6 10:stä Perustuu 210 arvioon
Kokonaisuus
 
6,6 / 10
Puhtaus
 
6,7 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,2 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,5 / 10
Huone/huoneisto
 
6,5 / 10
Palvelu
 
7,1 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Uudet kalusteet. Aurinkovuoteet terassilla upea lisä.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-03-07


7 10:stä

+
Tilava huoneisto ja huoneisto varsin siisti.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-02-21


7 10:stä

+
Tila
-
Siivous joka päivä. Allasbaari auki 9-19.

Vahvistettu asiakas: 2022-02-07


8 10:stä

+
Oma terassi ja aurinkotuolit
-
Huoneessa oli öisin aika viileä, olisi ollut mukava jos sielä olisi ollut vaikka pieni lämmityslaite ettei olisi tarvinnut palella.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-31


8 10:stä

+
Se oli bungalow tyyppinen rivari.
-
Lämmitetty (edes) lasten allas. Katsokaa että keittiövälineet ovat kunnossa. Esim. Vedenkeitin ei toiminut, paistin pannulle ei ollut lastaa. Aamupala olisi hyvä olla tarjolla jo klo 8.00 alkaen. Baariin ja ulos jotain ohjelmaa musiikkia edes viikonloppuna. Lapsille joku leikkipaikka joka olisi auki.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-17


7 10:stä

+
Allas
-
Uudet viltit

Vahvistettu asiakas: 2022-01-17


8 10:stä

+
Ihan hyvä, siisti ja ehjä remontoitu huoneisto. Siisti alue ja edullinen allasbaari. Näppärä sijainti. Hintaan nähden hyvä.
-
Viltti + lakanasysteemi ei ole ihan tätä päivää, talvella tarvisi olla kunnon peitto ja pussilakana. Kämpässä ei mitään lämmitystä, joten sadesäällä kylmää ja kosteaa. Yöllä tuli siksi helposti vilu.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


7 10:stä

+
Terassi
-
Kunnon sängyt

Vahvistettu asiakas: 2021-11-29


8 10:stä

+
Huoneet oli söpöt ja viihtyisät, sijainti oli hyvä ja allas alue oli viihtyisä
-
Lakanat voisi vaihtaa edes kerran viikon loman aikana, muuten siivous oli todella hyvä Seinät ovat erittäin ohuet ja viereisessä huoneessa oli pieni lapsi joka herätti joka aamu klo 6 aikaan, eli lapsiperheet voisi sijoittaa hieman eri alueelle kun rentoutus lomalla matkaajat, muuten huoneet olivat ihanat

Vahvistettu asiakas: 2021-11-22


6 10:stä

+
-
Reunasta rikki ollut lasi ja kahvikuppi.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-15


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Casthotels Fuertesol Bungalows -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

70% matkustajista suositttelee

897 arvostelua
Erinomainen
 
263
Erittäin hyvä
 
358
Hyvä
 
201
Ei kovin hyvä
 
47
Huono
 
28

Viimeisimmät 5 arviota

24.12.2019

Kirjoittanut jameliini

Perushyvä rauhallinen hotelli, sijainti erinomainen

Olimme etukäteen lukeneet paljon arvosteluita hotellista ja kommenteista, miten huoneet kaipaisi päivitystä. Tämä pitää paikkansa. Huoneiden kaapit ja huonekalut ovat tummaa umpipuuta, aiemmat asukkaat olivat polttaneet sisällä, ja kalusteisiin on jäänyt tupakan haju. Joitain huoneita remontoitiin parhaillaan hotellissa yöpyessämme. Hotellialue oli todella rauhallinen, pyysimme huoneen allas alueen ulkopuolelta ja sisäpihan puolelta, jotta autojen äänet eivät öisin kuuluneet. Huonenumero muistaakseni 543. Saimme nukkua tänne rauhassa. Lentokoneet eivät lennä öisin, joten koneiden melu ei häiritse unta. Sänkyjen patjat mukavan napakat. Meillä oli vierailun aikana auto käytössä. Kentältä oli helppo ajaa hotellille ja hotellilla ilmainen parkki vieraille. Tien toisella puolella on markkinat tiistaisin ja lauantaisin. Lähin ruokakauppa mäen yläpuolella tai keskustassa 5 minuutin kävelymatkan päässä. Atlantico ostarille noin 20 min kävelymatka ja rannalle 10 min. Joten sijainti on todella hyvä. Uima-altaan vesi oli meri vettä, mikä mielestäni parempi kuin kloorivesi. Matkustimme joulukuussa, joten altaan vesi oli kylmää. Altaas huollettiin ja pestiin päivittäin. Aurinkotuoleja oli riittävästi. Altaan yhteydessä allasbaari, josta saa muutamalla eurolla britti aamiaisen ja klo 11-12 Happy hour juomille. Lapsille pieni leikkipuisto, joka kaipaisi myös päivitystä. Lisäksi sisäpelihalli, jossa maksullisia pelejä. Hotellissa pieni market. Pyykin pesu mahdollisuus oli plussaa. Pesukone toimii viidellä euron kolikolla. Huoneiden keittiön varustus riittävä. Teimme päivittäin ruoan keittiössä. Varustuksena, kattiloita, paistinpannu, veden-ja kahvinkeitin. Henkilökunta erittäin palvelualtista ja ystävällistä. Palvelu ja henkilökunta ystävällistä ja auttavaista.

 
20.3.2019

Kirjoittanut FinMaar Helsinki, Suomi

Älä maksa täyttä hintaa

Sijainti loistava, hiljainen eikä kadun melu kuulunut. Keittokomerosta löytyi lyhyelle lomalle kaikki tarvittava. Vaatekaapista ei ollut hyllyjä pyyhitty varmaan moneen vuoteen pölykerroksen perusteella. Vaatekaappi myös haisi homeiselle vanhalle puulle, joka tarttui vaatteisiin. Huonekalut olivat hajoamispisteessä, sähköpistokkeet irtosivat niin että johdot näkyivät, sänky huono. Uima-altaan vesi oli jääkylmää ettei edes lapset uskaltaneet uimaan. Saimme huoneen edullisesti ja oli hintansa arvoinen. Täyttä hintaa en suostuisi tästä maksamaan. Viihtyisä bungalow, jossa jäimme kaipaamaan lämmitystä kylminä öinä.

 
29.4.2022

Kirjoittanut kirstymR348UK Kingston-upon-Hull, Yhdistynyt kuningaskunta

Fantastic break

Stayed here for 5 nights bed and breakfast in April. Please don’t just read the negative reviews! I booked and was a little worried after reading the reviews!! Negatives first.. we arrived late and reception was closed so we had to go to the bungalow next door where we was given a map and gestured to where to go, we did get a bit lost but eventually found it, the beds are singles which we pushed together but they don’t really fit together, one of the beds was really noisy so much so my husband slept on the sofa however when reported to reception was repaired straight away, The pool was absolutely freezing all the time but it didn’t stop me using it, the man behind reception was quite abrupt when asking about keeping the room longer as we had a later flight home. Now for the positives… the bungalows have absolutely everything you need for a self catering holiday, there are 2 sun loungers and a table and chairs on the balcony, only had breakfast here but there was plenty of choice and was cooked really well, the staff at breakfast where lovely, the on site bar is really good and the staff are really nice they will bring the drinks round the pool to you, 2 mins up hill to the supermarket 5 mins down hill to the supermarket, beach, lots of bars, restaurants and the marina. I would definitely recommend this place to anyone wanting a self catering holiday it’s not fussy and not a 5 star all inclusive so you need to take it for what it is.

 
12.4.2022

Kirjoittanut Mark m

Do yourself a favour book elsewhere

I will start with the positives,good location and nice staff,decent pool area that’s where it ends unfortunately,I have been coming to fuerteventura for 30 years and stopped in all different accommodation from top hotels to budget self catering places which this is,the bungalows are dirty even when cleaned never done properly and in total need of a refurb,can’t understand why they have not done this while everything was closed for covid,the fridge was all rusted at the bottom,door locks hardly worked had to get it looked at as key nearly snapped but still faulty,kitchen equipment missing,had a downpour one night and bedroom ceiling leaked and the light stopped working,booked bed and breakfast but the food is rubbish and cold but breakfast is cheap and lovely at most places in the resort,wasn’t expecting too much but even when you book basic accommodation you expect to be clean especially during covid,felt like I had to leave this review as you can get a lot better for around the same money,book caybeach which is lovely or anywhere else as can’t be any worse to be honest

 
8.4.2022

Kirjoittanut amandawE7437WM Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

Friendly place

We stopped here for a week 28th march till 4th April in room 418 half board and I have just read a review about more Spanish food its all Spanish food on the evening meal we loved this! but it's not for everyone if your a fussy eater I wouldn't recommend half board breakfast is English and continental though and the staff are all friendly 😀 apartment was what I estimated for what I paid for this holiday i would definitely come back here 👍 from us hope to see you again soon !