Kokemuksia Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Fuerteventura Thalasso Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

12209 arvostelua
Erinomainen
 
6364
Erittäin hyvä
 
4082
Hyvä
 
1307
Ei kovin hyvä
 
306
Huono
 
150

Viimeisimmät 5 arviota

22.2.2020

Kirjoittanut 367annee Jyväskylä, Suomi

Tasokas ystävällisen palvelun hotelli

Iso hotelli erittäin hyvällä sijainnilla keskustassa. Vieressä pieni ostoskeskuskatu liikkeineen, lähellä paljon ruokaravintoloita ja kahviloita. Hotellista lyhyt matka myös merenrannalle ja pienelle satama-alueelle. Meillä oli kiva, tilava ja rauhallinen huone lähellä respaa ja oli myös lyhyt matka niin allas-alueelle, illallisravintolaan kuin baareihinkin. Hyvä aamiaisbuffet ja monipuolinen sekä maistuva illallisbuffet jälkiruokineen. Illallisella show cooking, jossa kokit paistoivat joka ilta kala- sekä liha- tai kanafileitä vaihdellen ruokalajia päivittäin. Aulabaarissa iltaohjelma ensin lapsille ja sen jälkeen vanhemmille. Hotellin aulassa mm. pieni myymälä. Ystävällinen ja palveleva henkilökunta koko hotellissa.

 
7.12.2019

Kirjoittanut lomalainensuomesta Helsinki, Suomi

Kiva hotelli lämpimällä uima-altaalla

Hyvä hotelli loistavalla sijainnilla ja upealla puutarha/allasalueella. Kiva kids club jossa ystävällinen henkilökunta. Hyvä minigolf -rata ja uimaranta lähellä. Suurin plussa erittäin lämmin uima-allas joka erittäin mukava tuulisella kelillä (tuntui jatkuvasti tuulevan). Hyvät ja siistit huoneet (superior) mutta naapurihuoneiden äänet kuului läpi seinien. Aamupala hyvä mutta illallinen aika yksitoikkonen eikä teemaillallisia tms joka olisi piristänyt. Ravintolan tarjoilijat vähän tympeitä ja usein ruoka vähissä sekä pitkiä ruokajonoja. Ruoka ihan maukasta. Vastaanoton palvelu ystävällistä ja avuliasta.

 
2.12.2018

Kirjoittanut OlliFi11 Suomi

Hyvä hotelli, rauhallinen, sopii lapsille

Kaikki toimi kivasti ja juuri kuten luvattu. Järkevä hintalaatusuhde. Lämmitetty iso uima-allas, avulias henkilökunta, rauhallinen hotelli ja rauhallinen alue. Kaikki palvelut löytyy läheltä tai hotellista. Autovuokraamoita ja takseja lähellä paljon, jos haluaa poistua hotellialueilta. Ranta-alue hieno ja helppo kävellä rattaiden kanssa. Ei bilepaikka, mutta ei sellaista haettukaan pienten lasten kanssa.

 
21.10.2018

Kirjoittanut Juha N Rauma

Upea hotelli henkilökuntineen.

Hotellin yleisilme upea kokonaisuus. Siistit huoneet ja tilavat. Henkilökunta ystävällinen ja hymyilevä. Ruoka hyvää ja sitä on riittävästi ja monipuolisesti. Kaikinpuolin täydellinen hotelli upeaan lomaan.

 
9.1.2018

Kirjoittanut Mirjam_92 Tampere, Suomi

Kohtalainen

Sisäänkirjautuminen oli vähän tönkköä, eikä palvelu ollut mitä parhainta (missään vaiheessa lomaa, etenkään vastaanotossa). Huoneemme olivat kuitenkin hyvätasoiset. Oman huoneemme sijainti oli hotellin etäisimmässä päässä baarin vieressä, joten yöllä tuli jonkin verran valvottua melun takia. Ruoka oli hyvää, mutta sama ruoka joka päivä alkoi hieman kyllästyttää. Olisin kaivannut vaihtelua ruokiin! Hotellin allasalue oli iso ja siitä suuret plussat. Altaalla oli järjestetty hyvin toimintaa lapsille kuin aikuisillekin. Sijainti myös ihan hyvä, kaupat ja ydinkeskusta olivat aivan nurkalla, kuten myös meri.