El Tiburon Boutique

  • Yli 18-vuotiaille

Hotelli El Tiburon Boutique sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä La Carihuelan rannalta Torremolinoksessa. Voit viettää aikaa pulahtamalla altaaseen tai rauhoittumalla spassa. Lähistöllä on ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 603 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

El Tiburon Boutique on pienempi yli 18-vuotiaille suunnattu hotelli. Hotellilta on lyhyt kävelymatka niin rannalle kuin Torremolinoksen keskustaan, ja sen moniin ravintoloihin ja kauppoihin.

Allasalue, jossa allas, jacuzzi, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Hotellin kattoterassilla voit levätä aurinkotuoleilla ihaillen näkymää merelle. Maksuttomat allaspyyhkeet. La Carihuelan ranta sijaitsee noin 75 metrin päässä. Muita läheisiä rantoja ovat Bajondillo, Malapesquera ja Santa Ana.

Hotellilla on ravintola Paris Tokio, joka tarjoilee kansainvälisiä annoksia, joihin yhdistyy myös perinteiset espanjalaiset maut. Loungebaari, jossa voi nauttia virvokkeita ja välipaloja.

Hyvinvarusteltu kuntosali, spa, sauna, turkkilainen sauna, jacuzzi ja hierontaa lisämaksusta.

Vastaanotto. Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta.

Malagan keskustaan noin 14 kilometriä, Benalmádenan satamaan noin 1,7 kilometriä ja Malagan lentokentälle noin 10 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Aikuisille suunnatuissa hotelleissamme on aina

  • Hotelliluokitus vähintään 3+
  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Wifi yleisissä tiloissa

Hotellit Torremolinos

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablolla on erinomainen sijainti yhdellä Torremolinoksen parhaista rannoista. Allasalueella pääset lataamaan akkuja, mutta hotellilla on lisäksi spa, jossa sisäallas, aktiviteetteja ja hyvää ruokaa. Jos olet pyöräilijä, kannattaa ehdottomasti suunnata tänne!