El Tiburon Boutique

Hotelli El Tiburon Boutique sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä La Carihuelan rannalta Torremolinoksessa. Voit viettää aikaa pulahtamalla altaaseen tai rauhoittumalla spassa. Lähistöllä on ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 616 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 75 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

El Tiburon Boutique on pienempi, joka sopii ensisijaisesti aikuisille. Hotellilta on lyhyt kävelymatka niin rannalle kuin Torremolinoksen keskustaan, ja sen moniin ravintoloihin ja kauppoihin.

Allasalue, jossa allas, jacuzzi, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Hotellin kattoterassilla voit levätä aurinkotuoleilla ihaillen näkymää merelle. Maksuttomat allaspyyhkeet. La Carihuelan ranta sijaitsee noin 75 metrin päässä. Muita läheisiä rantoja ovat Bajondillo, Malapesquera ja Santa Ana.

Loungebaari, jossa voi nauttia virvokkeita ja välipaloja.

Hyvinvarusteltu kuntosali.Maksuton wifi koko hotellialueella.

Malagan keskustaan noin 14 kilometriä, Benalmádenan satamaan noin 1,7 kilometriä ja Malagan lentokentälle noin 10 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Hotellit Torremolinos

Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablolla on erinomainen sijainti yhdellä Torremolinoksen parhaista rannoista. Allasalueella pääset lataamaan akkuja, mutta hotellilla on lisäksi spa, jossa sisäallas, aktiviteetteja ja hyvää ruokaa. Jos olet pyöräilijä, kannattaa ehdottomasti suunnata tänne!