Vincci Seleccion Estrella del Mar

Tervetuloa tasokkaaseen Vincci Selection Estrella del Mariin, jossa on vivahdus itämaista tunnelmaa ja erinomainen sijainti kävelymatkan päässä Playa Elviriasta. Hotellilla on suosittu Beach Club, hyviä ravintoloita, kutsuva allasalue ja suuri puutarha, jossa rauhoittua.


Huonetyyppi

Superior-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista


Tietoa

Uimarannalle: 400 m
Keskustaan: 10 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Vincci Seleccion Estrella del Mar on hieno hotelli, jossa yhdistyy moderni arkkitehtuuri sekä arabialais-välimerellinen sisustus.

Allasalueella on kolme allasta ja erillinen lastenallas. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Allasbaari. Rannalla iso Beach Club (lisämaksullinen ja ikäraja useimmiten k-16, jonain päivinä/aikoina myös lapset ovat tervetulleita), jossa useita altaita, loungebaari elävällä musiikilla sekä kala- ja äyryiäisravintola. Beach Clubilla on myös hotellin kuntosali ja spa (molemmat lisämaksusta, ja ikäraja 16-vuotta), jossa sauna, hierontaa, hoitoja ja jääsuihkulähde. Aurinkotuoleja ja -varjoja lähellä rantaa.

Buffetravintola La Acequia, jossa tarjoillaan aamiaista ja illallista, sekä à la carte -ravintola La Baraka, joka tarjoilee välimerellisiä annoksia.

Lastenkerho englanninkielisellä ohjaajalla. Pelihuone. Pyöränvuokrausta. Golfklubi Greenlife Marbella sijaitsee hotellin läheisyydessä. Noin 10 kilometriä Marbellan keskustaan. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.
  • Joulun (25/12) ja uuden vuoden juhlaillallinen

Lisämaksusta:

  • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä)

Hotellit Marbella & Puerto Banús

Occidental Puerto Banús

Puerto Banúsin sydämessä, kävelymatkan päässä tunnetusta satamasta ja ihanista rannoista, sijaitsee hotelli Occidental Puerto Banús. Täällä sinua odottavat vehreä allasalue ja useita eri ravintoloita. 20 kilometrin säteellä sijaitsee 22 golf-kenttää. Tervetuloa!