Kokemuksia Soho Boutique Las Vegas -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Soho Boutique Las Vegas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

53% matkustajista suositttelee

1060 arvostelua
Erinomainen
 
226
Erittäin hyvä
 
476
Hyvä
 
228
Ei kovin hyvä
 
69
Huono
 
62

Viimeisimmät 5 arviota

9.7.2018

Kirjoittanut SariJ145

HYvä

hyvä hotelli, vopisi olla autopaikkoja. rantaan pääsee nopeasti ja samoin kaupunki on lähellä. olisi kyllä kiva jos suihkut toimisi premmin ja oilisi pelkät suihkut turvallisempia, kuin amme. oli kuitenki hieno paikka.

 
14.3.2017

Kirjoittanut 615lomailija Helsinki, Suomi

Mahtava sijainti

Hotelli on sijainniltaan erinomaisella paikalla, sen henkilökunta on ammattitaitoista ja asiallisen ystävällistä. Huoneiden siivous joka päivä huolellista. Mutta, uima-altaassa ei ollut vettä vielä maaliskuun alussa, haikeana katselin naapuritalon uima-allasta, Suurempi mutta olikin viilennyksen puuttuminen, maaliskuussa on vielä talvi niin ilmastointi työntää vain kuumaa. Suorasta näköalasta merelle ei ole iloa kun verhot on pidettävä tiukasti kiinni, yöllä liikenteen melu haittaa joten terassin ovea ei voi pitää auki. Päivällä lämpötila kapusi jopa 27 asteeseen, huone oli tukalan kuuma.

 
31.1.2023

Kirjoittanut Thunderstruck N

Soho boutique hotel

The hotel was decent with great views from the bedroom looking out to the beach/sea. Room was a decent size (twin). Very close to all amenities and access to buses. Only complaint was the AC wasn't working and the room was uncomfortably hot each night. The dial was broken.

 
29.1.2023

Kirjoittanut cathie68 Huddersfield, Yhdistynyt kuningaskunta

Lovely winter weekend

No complaints here the hotel is spotless and good service. We had a room for3!with sea view, and what a lovely sea view from our balcony. Great location for both the beach and walking into Malaga, 20 min easyvwalk

 
21.1.2023

Kirjoittanut drazenh2017 Zagreb, Kroatia

We'll be back

We stayed one night only, this was last bit of our round trip throughout Andalucia. We got a spacious room with a sea view. Hotel is at the beach and 15min walk to the center. Bed was great, bath comfortable, breakfast just amazing. I found one only strange thing - balcony door opens outside, but I am from the construction industry, notice all kinds of construction details. We love this place, staff is great, and hope to come again soon.