Hotellit Barcelonassa

Apollomatkat tarjoaa laajan valikoiman kohtuuhintaisia ​​hotelleja Barcelonassa. Viihtyisä vanha keskusta Ciutat Vella, jota kutsutaan myös nimellä Barri Gothic, on suosittu alue, jossa on paljon hyviä  hotelleja. Barri Gothicissa asut keskellä kaupunkia, lähellä pääkatua La Ramblaa. Eixample on myös keskeinen alue, jossa on suuri valikoima ostosmahdollisuuksia ja hyviä ravintoloita. Trendikkäällä El Bornin alueella on runsaasti tapas-ravintoloita, baareja sekä pieniä design-liikkeitä ja se on melko lähellä rantaa Barcelonassa.

Hotelli Barcelonaan Apollomatkoilta

  • Satoja hotelleja ympäri kaupunkia
  • Kaikki hotellit vähintään 3 tähden hotelleja
  • Turvanasi on valmismatkalaki varatessasi lento+hotellin

Suosituimmat hotellit Barcelonassa

Apollomatkoilta löydät useita hotellivaihtoehtoja Barcelonassa. Tässä kuusi suosituinta hotellia.

Oriente Atiram

Oriente Atiram Hotel

Oriente Atiram sijaitsee Barcelonan sydämessä, kävelyetäisyydellä La Ramblan kävelykadulta. Tämä 3 tähden hotelli tarjoaa ilmaisen WiFin, ravintolan, kahvilan ja baarin.

 

Silken Ramblas

Hotel Silken Ramblas

Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä La Ramblalta. Hotellissa on ravintola, baari sekä kahvila aulassa. Katolla on ihana terassi sekä yksityinen uima-allas. Huoneissa on ilmainen wifi, minibaari, tallelokero ja TV.

 

Vincci Gala

Vincci Gala

Vincci Gala on 4 tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Casa Batllóa ja Plaza Catalunya. Voit nauttia hotellin kattoterassin upeista näkymistä. Kaikissa huoneissa on ilmainen wifi, minibaari, tallelokero ja tv.

 

Hotel Barcelona Universal

Hotel Barcelona Universal

Tämä 4 tähden hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Huoneissa on ilmainen wifi, tallelokero, minibaari ja tv. Hotellissa on ravintola, baari, ulkouima-allas, kuntokeskus sekä vuokrattavia pyöriä.

 

Olivia Balmes Hotel

Olivia Balmes Hotel on moderni 4 tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla. Hotellissa on upea ulkouima-allas ja kattoterassi. Huoneissa on minibaari, tallelokero, ilmainen langaton internet ja tv.

 

Grand Hotel Central

Ylellinen 5 tähden hotelli kaupungin keskustassa. Hotellissa on kanssakausiluonteinen ulkouima-allas, kuntosali ja spa, jossa hierontaa ja kauneushoitoja. Hotellissa on ravintola, kahvila ja allasbaari. Hiljattain kunnostettu huoneissa on ilmainen wifi, tallelokero, minibaari, pimennysverhot ja TV.