Apollomatkojen retkiehdot (30.6.2019 saakka)

Peruutus
Retki tulee perua viimeistään 36 tuntia (1 1/2 vuorokautta) ennen retken alkua saadaksesi täyden retkimaksun takaisin.

Mikäli retki perutaan sairastapauksessa, retkimaksun saa kokonaisuudessaan takaisin lääkärintodistuksella. Lisäksi retki tulee olla varattuna ennen retkelle lähtöä. Peruutus tulee tehdä heti sairastuessa ja asiasta tulee ilmoittaa Apollon henkilökunnalle kohteessa. Mikäli joku matkaseurueestanne sairastuu ja haluatte peruuttaa koko seurueen retken, ota yhteyttä Apollon kohdehenkilökuntaan rahojen palautuksen osalta.

Maksaminen
Internetsivujen tai Apollon App -matkasovelluksen kautta ostetut retket maksetaan pankki/luottokortilla (ei American Expressillä tai Dinersillä) ja valuutta on SEK/NOK/DKK tai EUR riippuen siitä, miltä Apollon pohjoismaalaiselta internetsivustolta tai matkasovelluksesta retki ostetaan. Kohteessa retket voidaan ostaa pankki/luottokortilla (SEK/NOK/DKK/EUR) tai käteisellä paikallisella valuutalla.

Takaisinmaksu
Rahat palautetaan samalle pankki/luottokortille millä retki on maksettu. Rahat palautetaan 30 vuorokauden sisällä peruutuksesta.

Internetsivuilta tai Apollo App -matkasovelluksesta ostetut retket palautetaan samalla valuutalla kuin ne on maksettu (SEK/NOK/DKK tai EUR). Jos retki perutaan kohteessa ja maksu on suoritettu käteisellä, palautetaan rahat takaisin paikallisella valuutalla yleisen valuuttakurssin mukaan.

Mikäli retki on kestoltaan useamman päivän ja/tai sisältää esimerkiksi lentoliput ja hotelliyöpymisen, ei retkimaksua palauteta kokonaisuudessaan takaisin. Ole tässä tapauksessa yhteydessä Apollon kohdehenkilökuntaan rahojen palautuksen osalta. Yhteystiedot löydät retkilipusta.

Mikäli lomamatkan lentoa tai hotellia muutetaan niin ettei matkustaja pääse osallistumaan retkelle, ei retkimaksua palauteta mikäli tarjolla on vastaavantasoinen retki.

Perutut retket
Retkiin saattaa tulla muutoksia kauden aikana. Muutoksia saattaa tulla esimerkiksi retken sisältöön, lähtöajankohtaan tai päivämäärään. Retki voidaan myös perua vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Paikalliset säädökset, sää ja muut tekijät joihin emme voi vaikuttaa, saattavat muuttaa retken sisältöä ja kestoa. Lisäksi retken hinta voi muuttua kauden aikana. Tarjolla saattaa olla myös tarjoushintoja tietyille retkille tiettyinä ajanjaksoina.

Retken minimi osallistujamäärä on 12 henkeä. Pidätämme oikeuden perua retken, mikäli minimi osallistujamäärää ei ole täyttynyt viimeistään 24 tuntia ennen lähtöä.

Apollo ei ota korvaa ylimääräisiä kuluja jotka ovat aiheutuneet matkustajalle retken vuoksi.

Joskus retken noutopaikka- ja aika saattaa muuttua jo varatun retken osalta. Ilmoitamme muutoksesta puhelimitse soittamalla tai tekstiviestitse. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että matkustaja ilmoittaa retkeä varatessaan matkapuhelinnumeron mikä hänellä on käytössä matkan aikana.

Palautteet
Asiakkaan tulee tehdä mahdolliset huomautukset ja reklamaatiot oppaalle kohteessa, jotta asiaan saataisiin tyydyttävä ratkaisu jo matkakohteessa. Virheeseen ei voi vedota jälkikäteen, jos matkustaja ei ole ilmoittanut asiasta Apollon henkilökunnalle kohteessa.

Matkustussuositukset
Apollolla on matkustajia ympäri Pohjoismaita ja noudatamme jokaisen maan asettamia matkustussuosituksia. Suositukset voivat vaihdella maittain ja tästä syystä retkiohjelma saattaa vaihdella eri Pohjoismaiden välillä.