Jalkapallomatkojen erityisehdot

Apollomatkojen reittilennoilla tapahtuvien jalkapallomatkojen erityisehdot, jotka on päivitetty 1.7.2018. Apollomatkojen kaupunkilomat/räätälöitävät matkapaketit (lento+hotelli), joihin sisältyy jalkapallo-otteluliput sovelletaan yleisten matkapakettiehtojen lisäksi kaupunkilomien erityisehtoja sekä alla olevia jalkapallomatkojen erityisehtoja.

Apollomatkojen kaupunkilomat/räätälöitävät matkapaketit ovat aina omatoimimatkoja, jotka toteutetaan reittilennoilla. Lentoyhtiöiden sääntöjen mukaisesti Apollomatkojen kautta ostetut kaupunkilomat/räätälöitävät matkapaketit eivät pääsääntöisesti ole muutettavissa tai peruttavissa. Yleisesti on voimassa, että jalkapallopakettiin kuuluvia ottelulippuja ei voi peruuttaa tai muuttaa. Tutustu kaupunkilomien erikoisehtoihin tästä.

Matkan ajankohta sekä mahdolliset muutokset

Jalkapallopaketin ostaneen asiakkaan tulee saapua kohteeseen viimeistään päivää ennen ottelupäivää sekä lähtöpäivän tulee olla aikaisintaan ottelua seuraavana päivänä. Jos ottelupäivä on viikonloppuna, lähtöpäivä voi olla aikaisintaan tuleva maanantai. Ottelupäivän muuttuessa alkaneen matkan aikana, vaihdetaan alkuperäinen lippu uudelle päivälle.  Mikäli ottelu muuttuu enemmän kuin 2 päivää, maksetaan asiakkaalle takaisin jalkapallo-ottelulipun hinta. Vaihtoehtoisesti asiakkaalle tarjotaan, jos mahdollista, toinen jalkapallo-ottelu toisena ajankohtana. Takaisinmaksu tai muutos perutusta hotellista sekä lentolipusta ei yleensä ole mahdollista ilman lisäkustannuksia. Mahdolliset lisäkustannukset maksaa asiakas.

3.2 Lippujen nouto

Lippu on arvokas asiakirja joka asiakkaan on säilytettävä ja palautettava Apollomatkoille, jotta mahdollinen korvaus voidaan maksaa muuttuneen/peruuntuneen tapahtuman yhteydessä.  Liput voi noutaa vain päävaraaja. Liput noudetaan usein areenoiden lipunmyyntipisteeltä (Box Office). Lippuja lunastettaessa tulee esittää varaajan nimi sekä todistaa henkilöllisyys voimassa olevalla henkilöllisyystodistuksella (esim. passi). Tarkka lippujen nouto osoite sekä lunastusaika löytyvät matka-asiakirjasta. Joissain tapauksissa matka-asiakirjassa mainitaan että liput toimitetaan hotelliin, tulee tällöin varaajan noutaa ne hotellinvastaanotosta todistamalla henkilöllisyytensä.

Otteluiden säännöt

Matkustajat ovat itse vastuussa ottelua koskevien määräyksien sekä sääntöjen osalta.  Apollomatkat ei ole vastuussa eikä korvausvelvollinen, jos vieraille ei myönnetä pääsyä areenalle tai heidät poistetaan areenalta seuraavien tai muiden syiden vuoksi; riittämätön tunnistautuminen sisäänkäynnillä, epäsovinnainen käytös, vastustajan tunnusväreihin pukeutuminen kotijoukkueen päädyssä (ei sallittua).

Maksuehdot

Matka ja otteluliput on maksettava Apollomatkoille heti varausvaiheessa. Mikäli matkustaja ei maksa matkanjärjestäjän määräämää maksua määräaikaan mennessä, pidättää Apollomatkat oikeuden peruuttaa varauksen siitä asiakkaalle erikseen ilmoittamatta.

Vakuutukset

Jalkapallomatkoihin ei ole mahdollisuutta ottaa vakuutusta Apollomatkojen kautta.