Reittilennot

1, 2 ja 3 viikon rantalomat

Osaan rantalomakohteistamme lennetään reittilennoin (Norwegian, Qatar, Turkish Airlines ja Condor). Lähetämme sinulle matkaliput pari viikkoa ennen lähtöpäivää. Nämä eivät ole varsinaiset lentoliput, vaan tuloste varausjärjestelmästämme. Oikeat reittilentoliput lähetetään erillisessä lähetyksessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen noin 14 päivää ennen matkalle lähtöä.

Jos et ole saanut lentolippuja vielä 7 päivää ennen lähtöpäivämäärää, ota meihin yhteyttä. Tietyille reittilennoille liput haetaan vasta lähtöpäivänä lentokentällä osoitetusta paikasta.

Reittilentolippu on arvopaperi. On tärkeää, että nimesi on kirjoitettu lippuun oikein ja tiedot täsmäävät passisi tietojen kanssa. Saatuasi varausvahvistuksen, tarkista tiedot huolellisesti ja ilmoita mahdollisesta virheestä Apollomatkoille välittömästi. Mikäli ilmoitat virheestä vasta myöhemmin, lentoyhtiö voi periä maksun nimenmuutoksesta.

Kaupunkilomat

Kaikki matkat lennetään reittilentoina. Lennon varausnumero selviää matka-asiakirjasta, joka lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen varauksen jälkeen.