Häiriöt

Matkustaessamme ulkomaille olemme vieraina toisten kotimaassa ja siksi meidän tulee sopeutua maan tapoihin. Niin pienet kuin suuret matkakohteet jatkavat normaalielämäänsä myös turistisesongin aikana. Ravintolat ja klubit ovat avoinna yömyöhään, joskus aamuun saakka. Roska-auto tekee aamuisen kierroksensa. Paikallisliikenne kulkee vuorokauden ympäri pitäen omat taukonsa. Monissa maissa kaikki hiljenee hetkeksi iltapäivän siestan aikaan. Kova musiikki, liikenteen melu ja muu hälinä hotellin ulkopuolella kuuluu paikallisten viranomaisten vaikutusvallan piiriin eikä ole Apollomatkojen kontrolloitavissa.

Jos haluat varmistaa rauhan ja hiljaisuuden lomallesi valitse hotelli, joka kuvauksemme mukaan sijaitsee rauhallisella alueella ja tiheään asutun alueen ulkopuolella. Useimmilla hotelleilla on yksinkertaiset säännöt kaikkien viihtyvyyden varmistamiseksi, mutta joskus muut hotellivieraat saattavat aiheuttaa häiriötä. Apollomatkojen henkilökunta auttaa sinua puuttumaan häiritseviin hotellivieraisiin, mikäli kerrot siitä.

Peruskorjaamista ja kunnostamista tapahtuu säännöllisesti esim. hotellien uima-allasalueilla. Myös hotellin läheisyydessä saattaa olla rakennustyömaita. Näihin emme luonnollisestikaan pysty vaikuttamaan, mutta pyrimme minimoimaan häiriöt.