Ateriat

Tiedon hintaan sisältyvistä aterioista löydät hotellikuvauksesta. Aterioiden sisältö voi olla esimerkiksi seuraavaa:

Aamiainen:
Voita, leipää, marmeladia, kahvia/teetä ja joskus appelsiinimehua.

Aamiaispöytä/Aamiaisbuffet:
Runsas aamiainen, johon voi sisältyä esim. juustoa, kinkkua, salamia, kananmunia, jogurttia ja hedelmiä, erilaisia marmeladeja, makeita leivonnaisia ynnä muuta. Valikoima vaihtelee hotellikohtaisesti.

Puolihoito:
Aamiainen ja illallinen. Joissakin hotelleissa illallinen voidaan korvata lounaalla. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan ellei hotellikuvauksessa ole toisin mainittu.

Täysihoito:
Aamiainen, lounas ja illallinen. Ruokajuomat eivät sisälly hintaan.

Täysihoito ruokajuomilla:
Aamiainen, lounas ja illallinen. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

All Inclusive:
Majoitus, johon sisältyy kaikki ruokailut hotellilla, juomia (myös alkoholijuomia) sekä osassa hotelleista erilaisia välipaloja. Sisältää usein myös aktiviteetteja. Useimmissa hotelleissa on valittavissa useita ravintoloita ja baareja. Juomien ja välipalojen määrä ja laatu vaihtelevat hotellikohtaisesti. Useimmiten paikalliset juomat sisältyvät hintaan. Tutustu All Inclusive -hotelleihimme.

Soft All Inclusive:
Majoitus, johon sisältyy kaikki ruokailut hotellilla, alkoholittomia juomia sekä erilaisia paikallisia välipaloja. Sisältää usein myös aktiviteetteja. Useimmissa hotelleissa on valittavissa useita ravintoloita ja baareja. Juomien ja välipalojen määrä ja laatu vaihtelevat hotellikohtaisesti. Useimmiten paikalliset juomat sisältyvät hintaan.


Lähtöpäivänä ei välttämättä ole saatavilla puoli- tai täysihoidon aterioita tai All Inclusivea. Ennen aamiaisaikaa lähdettäessä aamiaista ei aina ole tarjolla tai se on normaalia rajoitetumpi.

Huomioi, että kaikilla samalla varauksella olevilla henkilöillä tulee olla samat ateriat. Esimerkiksi lapsille ei voi ostaa All Inclusive -pakettia mikäli vanhemmilla on hotellissa pelkästään aamiainen.

Ateriavaraus alkaa sisäänkirjautumisen yhteydessä. Ateriat ovat saatavilla kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti eli uloskirjautumiseen saakka.