Primera Air (PF)

 

Primera Air Scandinavia

 

Digevej 114
2300 Copenhagen
Denmark
p. +45 3282 0540
Lentoyhtiön verkkosivu https://primeraair.com/index.php/fi/

Primera Air on pohjoismaisen Primera Travel Groupin omistukseen kuuluva lentoyhtiö, jonka lentokalusto koostuu Boeing 737-800 sekä Boeing 737-700 koneista. 

Matkatavarat

Sallittu matkatavaroiden kokonaismäärä, mukaan lukien  ruumaan menevä matkatavara sekä käsimatkatavara, on yhteensä 23 kg/matkustaja (yli 2-vuotias). Käsimatkatavaran enimmäispaino on 10 kg (yhteenlasketut ulkomitat pyörät ja kahvat mukaan lukien enintään 115 cm). Alle 2-vuotiaalla, jolle ei ole varattu omaa istumapaikkaa, saa olla enintään 10 kg matkatavaraa ja lisäksi kokoontaitettavat lastenrattaat. Mikäli matkustajalla ei ole lainkaan käsimatkatavaroita, voi ruumaan menevää matkatavaraa ottaa mukaan 20 kg.

Ylimääräisestä matkatavarasta veloitetaan ylipainomaksu. 1 kg maksaa 10 euroa. Ylipainomaksu maksetaan lentokentällä. Lisätietoja löytyy täältä.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Erikoismatkatavarat

Erikoismatkatavaroita pystyy ostamaan lentoyhtiön sivuilta täältä.

Lähtöterminaali

Primera Airin lennot lähtevät Helsinki-Vantaalla terminaalista 2. Tarkista ajantasainen tieto Helsinki-Vantaan lentoaseman sivuilta.

Lähtöselvitystavat

Lähtöselvitys tehdään lähtöselvitystiskillä. Lähtöselvitys avataan 2 tuntia ennen lähtöä ja suljetaan 1 tunti ennen lennon lähtöä.

Helsinki-Vantaalta lähteville Primera Airin aamulennoille voi tehdä lähtöselvityksen jo edellisenä iltana lentokentällä klo 18–20 terminaalissa 2. Yksi matkalle lähtevistä perheenjäsenistä voi tuoda kaikkien matkatavarat lähtöselvitykseen, mikäli hänellä on mukana jokaisen matkustajan lentoliput ja matkustusasiakirjat. Aamulla matkustajat voivat mennä suoraan turvatarkastukseen ja käsimatkatavaran määrä tarkistetaan tässä tapauksessa lähtöportilla. 

Ateriat lennolla

Voit ostaa Primera Airin lennolle lentoaterian lisämaksusta. Varaa lentoateria muun varauksen yhteydessä. Lentoateria maksaa 18 €/aikuinen ja 9 €/lapsi. Alle 2-vuotiaille sylilapsille ei voi ostaa lentoateriaa. Lentoateria varataan koko varauksessa olevalle seurueelle.

Erikoisateria lennolle

Kaikki ateriat ovat valmiiksi vähälaktoosisia. Lennolle on mahdollista tilata etukäteen vegaani-, gluteeniton tai diabeetikoille sopiva ateria. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 5 vrk ennen lähtöä. 

Tax free

Lisätietoa tulossa myöhemmin

Istumapaikat

Istumapaikkoja on mahdollista ostaa täältä. Paikkoja on mahdollista ostaa viimeistään 8 vrk ennen lähtöä. 

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla

Primera Air ei kuljeta lemmikkielämiä, paitsi palvelus- ja avustuskoiria. Lemmikkipaikan varaamiseksi olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.