Evelop (EVE)

Evelop on espanjalainen lentoyhtiö, joka aloitti toimintansa 1998 nimellä Iberworld Airlines ja toimi aiemmin nimellä Orbest. Evelopin kalustoon kuuluu 3 lentokonetta.

Matkatavarat

Kaikilla yli 2-vuotiailla matkustajilla saa olla ruumassa kuljetettavaa matkatavaraa maksimissaan 20 kg/henkilö ja käsimatkatavara enintään 6 kg/henkilö (maksimimitat 50 x 45 x 25). Sylilapsella tai lapsella saa olla lisäksi yhdet kokoontaitettavat lastenrattaat.

Ruumassa kuljetettavan matkatavaran paino ei saa ylittää 20 kg, vaikka samaan laukkuun olisi pakattu useamman samalla matkavarauksella olevan henkilön tavaroita.

Pelkkä lento

Mikäli olet varannut pelkät lennot, lue lisää matkatavararajoituksista täältä.

Erikoismatkatavarat 

Erikoismatkatavaroista on ilmoitettava ennakkoon joko varauksen yhteydessä tai viimeistään 3 vuorokautta ennen lähtöpäivää. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lähtöselvitystavat

Palvelutiski.

Ateriat lennolla

Evelopin lennoilla ateriat sisältyvät matkan hintaan.

Erikoisateria

Lennolle on mahdollista tilata etukäteen vegaani-, gluteeniton, laktoositon- tai diabeetikoille sopiva lentoateria. Ateria on mahdollista tilata asiakaspalvelumme kautta. Erikoisateria tulee tilata viimeistään 5 vrk ennen lähtöä.

Tax free

Voit tilata tax free -tuotteita ennakkoon tästä. Tee tilaus viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä.

Istumapaikat 

Voit varata lisäpalveluna lennollesi esimerkiksi istuinpaikan, jossa on enemmän jalkatilaa. Istuinpaikat ovat varattavissa aikaisintaan 60 päivää ja viimeistään 6 päivää ennen lähtöpäivää. 

Varaa istumapaikkasi täältä. Palveluun kirjaudut syöttämällä varausnumerosi (ilman väliviivoja) sekä lennon lähtöpäivän.

Avustettavat matkustajat

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lemmikit lennolla

Ei sallittu.