Perusmaksu

1, 2 ja 3 viikon rantalomat

Hinta, jonka näet hotellihaussa alkaen hintana, on matkan perushinta. Siihen sisältyy valitsemasi majoitus ja lomalennot. Kaukolennoilla ateriat lennolla kuuluvat matkan hintaan. Varatessasi pelkät lomalennot perushintaan sisältyy lento. Matkasi perushinnan päälle voit valita erilaisia lisäpalveluita, mm. ruumaan menevän matkatavaran, ateriat lennolla, retkiä tai autonvuokrauksen. Huomioithan, että osa palveluista tulee ostaa suoraan lentoyhtiön kautta.

Kaupunkilomat

Ilmoitetut hinnat ovat aina alkaen-hintoja.

Matkojen hinnat perustuvat matkan varausvaiheessa voimassa oleviin lentohintoihin, veroihin ja valuuttakursseihin. Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen lipun/matkadokumentin kirjoitusta, muuttuu vastaavasti myös matkan hinta. Lentolippuihin kirjoitettavat pakolliset verot ja matkustajamaksut sisältyvät hintaan. Asiakkaan tulee itse maksaa käteisellä paikan päällä paikalliselle viranomaiselle lentokenttäverot, jotka pitää maksaa joitakin kohteissa maasta poistuttaessa.

Lentohinnat perustuvat alimpien varausluokkien hintoihin, jotka ovat voimassa vain rajoitetusti tietyin ennakko-ostoehdoin. Matkan hintaan sisältyvät vain ne palvelut, jotka on eritelty hintaan kuuluvaksi varausvahvistuksessa. Mies- tai naispaikkoja yksinmatkustaville ei myydä erikseen. Niiden, jotka haluavat yhden hengen huoneen, on varattava sellainen lisämaksua vastaan. EU-maissa arvonlisävero sisältyy matkojen hintaan.