Hinnat ja alennukset

Matkustaessasi kanssamme voit mahdollisesti hyödyntää alennuksiamme. Kaikkia alennuksia ja tarjoushintoja on tarjolla rajallisesti, ja ne vaihtelevat hotellikohtaisesti lähtöpäivän ja huonetyypin mukaan.

Tarjoukset koskevat vain uusia varauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

Lapsialennukset

Lapsialennukset

1, 2 ja 3 viikon rantalomista myönnettävät lapsi (2–11-vuotiaat) ja nuoriso (12–17-vuotiaat) -alennukset voivat olla jopa 70 % aikuisen hintoja edullisempia. Alennukset käyvät ilmi hintaerittelystä.

Alennushintaisia paikkoja on rajoitetusti ja ne määräytyvät matkakohteen, lähtöpäivän, matkan pituuden sekä hotellin ja huoneen mukaan. Lapsi- ja nuorisoalennukset koskevat lisävuoteita.

Lapsi- ja nuorisoalennukset eivät ole voimassa kaupunkilomilla. 

Perusmaksu

Perusmaksu

1, 2 ja 3 viikon rantalomat

Hinta, jonka näet hotellihaussa alkaen hintana, on matkan perushinta. Siihen sisältyy valitsemasi majoitus ja lomalennot. Kaukolennoilla ateriat lennolla kuuluvat matkan hintaan. Varatessasi pelkät lomalennot perushintaan sisältyy lento. Matkasi perushinnan päälle voit valita erilaisia lisäpalveluita, mm. ruumaan menevän matkatavaran, ateriat lennolla, retkiä tai autonvuokrauksen. Huomioithan, että osa palveluista tulee ostaa suoraan lentoyhtiön kautta.

Kaupunkilomat

Ilmoitetut hinnat ovat aina alkaen-hintoja.

Matkojen hinnat perustuvat matkan varausvaiheessa voimassa oleviin lentohintoihin, veroihin ja valuuttakursseihin. Mikäli niissä tapahtuu muutoksia ennen lipun/matkadokumentin kirjoitusta, muuttuu vastaavasti myös matkan hinta. Lentolippuihin kirjoitettavat pakolliset verot ja matkustajamaksut sisältyvät hintaan. Asiakkaan tulee itse maksaa käteisellä paikan päällä paikalliselle viranomaiselle lentokenttäverot, jotka pitää maksaa joitakin kohteissa maasta poistuttaessa.

Lentohinnat perustuvat alimpien varausluokkien hintoihin, jotka ovat voimassa vain rajoitetusti tietyin ennakko-ostoehdoin. Matkan hintaan sisältyvät vain ne palvelut, jotka on eritelty hintaan kuuluvaksi varausvahvistuksessa. Mies- tai naispaikkoja yksinmatkustaville ei myydä erikseen. Niiden, jotka haluavat yhden hengen huoneen, on varattava sellainen lisämaksua vastaan. EU-maissa arvonlisävero sisältyy matkojen hintaan.

Sylilapset

Sylilapset

Sylilapseksi katsotaan alle 2-vuotias lapsi. Lomalennoilla alle kaksivuotiaat lapset (jotka ovat koko matkan ajan alle 2-vuotta), joille ei ole hotellissa omaa vuodetta tai omaa istumapaikkaa lentokoneessa, maksavat matkasta alkaen 50 €/sylilapsi. Maksimissaan yksi sylilapsi/aikuinen sallittu.

Reittilennoilla tehtävistä valmismatkoista joustavin matka-ajoin veloitetaan lentoyhtiön määräämä sylilapsihinta. Tarkistathan lentoyhtiön omat säännöt. 

Lisävuodealennus

Lisävuodealennus

Hotellihuoneeseen ja huoneistoon saa usein lisävuoteen. Lisävuode on usein vuodesohva/-tuoli, joka tarkoittaa ettei se ole yhtä mukava kuin normaali vuode. Huoneet ja huoneistot on yleensä suunniteltu kahdelle hengelle, joten lisävuoteen myötä oleskelutila vähenee huomattavasti, mikäli huoneeseen laitetaan lisävuode. Mutta koska lisävuode on yksinkertaisempi vaihtoehto kuin oikea sänky, saat siitä myös alennusta!

Joissakin hotelleissa on lisävuoteita vain lapsille ja joissakin matkakohteissa lapset jakavat vuoteen vanhempien kanssa. 

Lisävuodealennus myönnetään, kun huonetyypin mukaiset perusvuoteet on täytetty.  

Tarkasta lisävuoteiden saatavuus aina hotellista. Lisävuoteita ei usein ole saatavilla kaupunkikohteissa.