Varausvahvistus

1, 2 ja 3 viikon rantalomat

Voit varata matkan internetsivuillamme, puhelimitse, vierailemalla lomamyymälässämme Helsingin keskustassa tai laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta.

Mikäli varaat matkan viimeistään 45 vrk ennen matkan alkua, saat varauksen jälkeen varausvahvistuksen, jossa on kerrottu varauksesi sisältö. Vahvistuksesta käy ilmi matkan hinta, mahdolliset alennukset, matkan pituus, ateriat lennolla, kohde, hotellin nimi, huonetyyppi, ateriat kohteessa, matkatavarat ja alustava lennon aikataulu. Mikäli olet varannut kuljetuksen hotelliin kohteessa tai matkavakuutuksen, myös nämä on mainittu varausvahvistuksessa.

Tarkistathan, että varausvahvistuksesi on yhdenmukainen varauksesi kanssa.

Varausvahvistus sähköpostitse 

Mikäli olet antanut sähköpostiosoitteesi varauksen yhteydessä, lähetetään varausvahvistus sinulle vain antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Varausvahvistus kotiin postitettuna

Mikäli olet valinnut varausvahvistuksen kotiin lähetettäväksi, tulet saamaan kaksi pankkisiirtolomaketta; yhden varausmaksua ja toisen loppumaksua varten. 

Kaupunkilomat

Varausvahvistus toimitetaan sähköpostitse varausvaiheessa ilmoitettuun osoitteeseen.

Matkustajan vastuulla on tarkistaa varaustietojen oikeellisuus. Erityisen tärkeää on, että nimitiedot ovat passiin painetussa muodossa. Jos matkustajan saamassa varausvahvistuksessa olevissa tiedoissa on virheitä, tulee matkustajan ottaa yhteyttä Apollomatkoihin. Matkustajan tulee myös ottaa yhteyttä matkanjärjestäjään, mikäli varausprosessi internetistä varattaessa keskeytyy. Mikäli matkan varaaja antaa nimet tai muut tiedot virheellisesti, Apollomatkat ei vastaa mahdollisista seurauksista. Matkustajaa sitova sopimus syntyy, kun matkanjärjestäjän määräämä maksu on maksettu. Suorittamalla maksun matkustaja hyväksyy samalla nämä erityisehdot.