Varausvahvistus

1, 2 ja 3 viikon rantalomat

Voit varata matkan Apollomatkojen sivuilta, puhelimitse tai laajan jälleenmyyjäverkostomme kautta.

Mikäli varaat matkan viimeistään 45 vrk ennen matkan alkua, saat varauksen jälkeen varausvahvistuksen, jossa on kerrottu varauksesi sisältö. Vahvistuksesta käy ilmi matkan hinta, mahdolliset alennukset, matkan pituus, ateriat lennolla, kohde, hotellin nimi, huonetyyppi, ateriat kohteessa, matkatavarat ja alustava lennon aikataulu. Mikäli olet varannut kuljetuksen hotelliin kohteessa tai matkavakuutuksen, myös nämä on mainittu varausvahvistuksessa.

Tarkistathan, että varausvahvistuksesi on yhdenmukainen varauksesi kanssa.

Varausvahvistus sähköpostitse 

Varausvahvistus lähetetään sinulle vain varauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Matkalippuja ei lähetetä erikseen. Löydät ne Minun lomani -sivuilta 14 vrk ennen matkaa.

Minun lomani -sivuilta löydät myös varausvahvistuksesi sekä tietoa liittyen lisäpalveluihin, maksamiseen ja mahdollisiin muutoksiin. Voit kirjautua sisään varausnumerollasi ja päävaraajan sukunimellä.

Tutustu hyvissä ajoin matkaehtoihin, henkilötietokäytäntöön ja asioihin, jotka on hyvä tietää ennen matkaa.


Usein kysyttyä varausvahvistuksesta

Mikä on varausvahvistuksella mainittu vajaakäyttölisä?

Vajaakäyttölisä veloitetaan silloin kun huone/huoneisto varataan pienemmälle henkilömäärälle kuin mitä se on enimmillään tarkoitettu. Esimerkiksi kahden hengen huone varataan yhden henkilön käyttöön tai neljän henkilön villa varataan kolmen henkilön käyttöön.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

Pidätämme oikeuden siihen, että hinnat tai muut tiedot osoitteessa apollomatkat.fi voivat sisältää virheitä teknisistä syistä. Mahdollisista virheistä ilmoitetaan mahdollisimman pian virheen havaitsemisen jälkeen ja virheellinen hinta korjataan ylöspäin.