Matkavakuutus

Matkavakuutus on turvanasi matkalla, sillä koskaan ei tiedä mitä reissussa voi sattua. Huomioithan, että kotivakuutus ei usein riitä kattamaan tavallisia matkalla sattuvia vahinkoja. Matkalle on aina hyvä ottaa matkavakuutus.

Apollomatkat tekee yhteistyötä Eurooppalaisen kanssa. Matkavakuutus ei sisälly matkan hintaan, mutta Apollomatkojen kautta voi ostaa Eurooppalaisen SuperEuro matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen ja erillisen peruutusturvan. Suosittelemme ostamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä peruutuskulujen ja mahdollisen sairastumisen varalta.

Eurooppalaisen matkavakuutuksessa turvanasi on koko maailman kattava palveluverkosto. Hädän hetkellä rauhoittaa tieto 24 tuntia vuorokaudessa päivystävästä hätäpuhelimesta. Eurooppalaisen Hätäpäivystysnumeroon vastaavat Eurooppalaisen omat asiantuntijat Suomessa.

Tutustu vakuutuksiimme

Vahingon sattuessa OP Vahinkoapu auttaa

Matkustaessa on korostuneen tärkeää, että kaikki sujuu helposti ja sujuvasti – myös ennakoimattoman käänteen yllättäessä. OP Vahinkoapu auttaa, jos sairastut tai loukkaannut reissuillasi. Syöttämällä palveluun sattuneen vahingon saat toimintaohjeet, joiden avulla pääset mahdollisimman nopeasti takaisin nauttimaan matkastasi. Saat palvelusta myös kattavat ohjeet, mikäli matkatavarasi katoaa, rikkoutuu tai se varastetaan matkallasi. Kun lataat käyttöösi OP-mobiilin, kulkee Vahinkoapu kätevästi mukanasi myös reissuillasi. OP Vahinkoavun löydät osoitteesta vahinkoapu.op.fi

Matkaklinikka mukanasi ennen matkaa, matkan aikana ja matkan jälkeen

Matkaklinikka on OPn ja Pohjola Sairaalan kehittämä uusi kokonaisvaltainen matkustajan palvelu. Palvelusta löydät mm. tiedot yli 200 matkakohteen edellyttämästä rokotesuojasta ja kohteiden matkaturvallisuudesta. Saat myös ohjeet erilaisiin matkustaessa mahdollisesti sattuviin vahinkotilanteisiin. Matkaklinikan saattelemana voitkin lähteä reissullesi huolettomin mielin. Tutustu Matkaklinikkaan ennen reissuasi osoitteessa pohjolasairaala.fi/matkaklinikka.