El Gouna

Uutuus! El Gouna on yksi Egyptin kauneimmista ja tasokkaimmista matkakohteista. Se on rakennettu pienille saarille, joiden välissä virtaa laguuneja. Nauti rantalomasta sekä mukavista ravintoloista ja kaupoista. Palvelutaso on korkea ja halutessasi voit pelata golfia El Goudan viihtyisällä kentällä.Lisätiedot El Gouna

Kuljetukset matkakohteessa

Lentokentältä hotelleihin kestää noin 45 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksissa.

Lisää kohdetietoa

Lämpötilat

tammi 20°c
helmi 21°c
maalis 25°c
huhti 29°c
touko 33°c
kesä 35°c
heinä 36°c
elo 36°c
syys 34°c
loka 31°c
marras 26°c
joulu 22°c

Kaikki matkakohteet Egypti

Sahl Hasheesh

Tasokas ja viihtyisä Sahl Hasheesh on rauhallinen rantalomakohde Egyptissä. Kaaren muotoisessa Sahl Hasheeshissa on kauniit merinäkymät ja hienohiekkaiset rannat. Apollomatkojen valikoimasta löydät korkeatasoisia hotelleja Sahl Hasheeshissa, joissa kaikissa on yksityiset rannat. Tervetuloa nauttimaan ihanasta lomasta Punaisenmeren kristallinkirkkaalle rannalle.

Abu Soma

Matkusta Abu Somaan ja nauti kristallinkirkkaasta Punaisestamerestä. Mikäli etsit rauhallista lomakohdetta, Abu Soma on oikea valinta. Tarjolla on esimerkiksi tyylikäs Shams Prestige Abu Soma, joka toivottaa tervetulleeksi vain aikuiset vieraat. Punaisenmeren pinnan alla odottaa värikäs vedenalainen maailma, johon pääset tutustumaan loman aikana.

Hurghada

Hurghada on Egyptin suosituin matkakohde. Täällä vietät rantalomaa parhaimmillaan Punaisenmeren kirkkaan veden äärellä nauttien aina hyvästä säästä ja hienoista rannoista.