Ravintola Cabaretessa

Cabareten ja Sosuan ravintolavinkit

Pitkällä rannalla Cabaretessa on monia hyviä ravintoloita, jotka tarjoavat erinomaista ruokaa. Voit nauttia lounaasta, iltapäivädrinkeistä tai illallisesta viileällä hiekalla palmujen alla tai kynttilöiden valossa. Tervetuloa!

Ravintola Cabaretessa

Rantaravintola Lax

Cabareten rannalta löydät ihanan ravintola Laxin. Sen vaaleanpunainen sisustus ja mukavat nojatuolit tarjoavat täydellisen ilmapiirin mukavalle lounaalle, virkistävälle smoothielle tai iltadrinkille. Voit istua sisällä tai rentoutua nojatuoleilla rannan tuntumassa. Jos etsit langatonta internetyhteyttä, löydät sen täältä. Osoite: Carretera Principal, Cabarete 

Lazy Dog

Rentoudu ja nauti drinkeistä Lazy Dogissa, jossa soitetaan usein myös livemusiikkia. Jos olet nälkäinen, suosittelemme sinua kokeilemaan heidän erinomaisia grillikylkiään tai pizzoja. Lazy God löytyy Cabareten rannan loppupäästä. 

Ali's Surf Camp

Tämä mukava ravintola on suosittu surffareiden ja reppureissaajien keskuudessa. Ravintola löytyy El Choco National Parkin laguunilta. Muista kokeilla heidän erikoisuuttaan – Churrascoa. 

 

Mojito Bar

Mojito Bar on pieni rantabaari, joka tarjoaa tuorepuristettuja mehuja ja smoothieita. Menulta löytyy myös salaatteja ja voileipiä. Jos tulet illalla, Mojito Barista löytyy myös hyviä drinkkejä. Mojito Barin löydät Cabareten rannalta.

 

Mereneläviä Papiksessa

Jos etsit hyvää kala- ja mereneläväravintolaa, on ravintola Papis Cabaretessa hyvä vaihtoehto. Ravintola ei ehkä näytä kummoiselta, mutta ruoka on erinomaista. Osoite: Carretera Principal, Cabarete.

Meksikolaista ruokaa

Jos etsit hyvää meksikolaista ruokaa, suosittelemme ravintola Gorditosta. Ruokalistalta löytyy useita vaihtoehtoja, ja ravintola löytyy pääkadulta lähellä Cabareten sisäänkäyntiä. 

Päivällinen trubaduurin kanssa

Bliss Bar löytyy Cabareten sisäänkäynnin lähellä, hieman syrjässä pääkadulta. Ruokalistalta löytyy monia vaihtoehtoja, mutta olet myös tervetullut vain juomaan olutta ja kuuntelemaan trubaduureja, jotka soittavat iltaisin. Kodikkaassa ilmapiirissä on helppo rentoutua ja nauttia lomasta. 

 

Mereneläviä

Italialaista ruokaa

La Puntilla de Piergiorgio on romanttinen italialainen ravintola Sosuassa. Istu pöydän ääreen pienellä terassilla, ja nauti loistavasta ruoasta ja näkymästä merelle.