Ravintola Puerto Platassa

Ravintolavinkkejä Puerto Plataan

Puerto Plata on ravintolaelämys täynnä ihania makuja ja tuoksuja. Kokeile jotain paikallisista erikoisuuksista, jotka sisältävät tuoreita hedelmiä ja trooppisia makuja. Täältä löydät myös monia kansainvälisiä ravintoloita. 

Tostacos

Ravintola Tostacosta Puerto Platasta löydät kaupungin parasta sushia. Ravintolan kokki on työskennellyt aikaisemmin yhdessä pääkaupunki Santo Domingon parhaista sushiravintoloista. Jos olet sushin ystävä, tämä on ehdottomasti käymisen arvoinen paikka! Osoite: Presidente Vasquez #3, Puerto Plata 58000.

Hispaniola ja Le Petit Francois

Vieraile yhdessä kanadalaisen Francoisin ravintoloista, Hispaniolassa tai Le Petit Francoisissa, jotka sijaitsevat rannalla Playa Doradassa. Hispaniola on hieno lounasravintola aivan rannan tuntumassa. Iltaisin Le Petit Francois on loistava valinta, jos haluat nauttia erinomaisesta hummerista hyvillä lisukkeilla. Täällä voit viettää ikimuistoisen illan rakkaidesi kanssa. Le Petit Francoisiin kannattaa tehdä pöytävaraus etukäteen. 

Ravintola Puerto Platassa

Jäätelöä Bon Heladossa

Puerto Platassa Central Parkin torilta löydät Bon Heladon. Täältä löytyy jäätelöä kaikissa mauissa: hedelmää, suklaata tai vaikkapa kookosta. Maista myös kaloritonta jugurttijäätelöä. 

Ravintola Puerto Platassa

Kilometro Zero

Puerto Platan suuren liikenneympyrän läheltä löydät pienen ravintolan nimeltä Kilometro Zeron, jossa tarjotaan hyvää ja edullista ruokaa. Kokeile heidän fantastisia fajitaksiaan kanalla ja katkaravulla, et tule pettymään! Osoite: Avenida Luis Ginebra 6, Puerto Plata.

Vieraile kalaravintolassa Maimonissa

Pääkatu Autopista Puerto Plata Santiagosta Puerto Platan ja Santiagon välistä löytyy pieni Maimonin kylä, joka on tunnettu hyvistä kalaravintoloistaan. Ravintola La Playa on yksi parhaista, ja täällä voit nauttia tuoreesta kalasta. Käy myös vierailemassa keittiössä, jossa saat valita lisukkeet itse – riisiä, papuja, salaattia ja paljon muuta. Jälkiruoaksi suosittelemme Fritos Amarittoksia, joka öljyssä paistettuja banaanisiivuja. 

Lue lisää matkavinkkejä Dominikaaniseen tasavaltaan