Shoppailua Dominikaanisessa Tasavallassa

Parhaat ostospaikat

Dominikaanisesta tasavallasta löytyy monia mielenkiintoisia ostospaikkoja, joista löydät parhaat tuliaiset ja matkamuistot kotiinvietäväksi. Täältä löydät koruja, vaatteita ja tuliaisia pienistä rantakaupoista, ja suuria kauppoja löytyy esimerkiksi Santiagon kävelykadulta tai La Sirenan kauppaketjusta. 

Cabarete

Cabareten rannan vieressä on kaupungin pääkatu, joka on täynnä erilaisia kauppoja. Jos pidät surffitavaroista, olet tullut oikeaan paikkaan, sillä täältä löydät tunnettuja merkkejä kuten Billabong, Volcom ja Quicksilver. Löydät myös pienempiä putiikkeja, joissa myydään esimerkiksi koruja, ja rannalta löydät hedelmäkojuja ja paljon muuta.

Shoppailua Puerto Platassa

Jos tahdot shoppailla Puerto Platassa, suuntaa kohti kaupungin keskustaa. Täältä löydät vaatekauppoja kuten Mega Moda ja myös pienempiä putiikkeja. Käy myös La Sirenassa, joka on maan ensimmäinen ilmastoitu kauppaketju. La Sirena sijaitsee Maleconin rantakadulla, ja täältä voit ostaa kaikkea vaatteista kenkiin ja leluista kosmetiikkatuotteisiin. Löydät myös suuren Jimenzen kaupan, joka sijaitsee Caribe Toursin bussiaseman vieressä, sekä Casa Nelsonin Central Parkissa.

 

Koruja

Orange market

Rannalla Playa Doradan ja Costa Doradan välissä sijaitsee Orange market. Täältä voit ostaa tuliaisia, lahjan kissavahdille tai kukkia. Tauluja, vaatteita, hedelmiä ja koruja löydät myös markettien eri kojuista.

Sikareita

Dominikaanisia sikareita

Dominikaanisen tasavallan ilmasto on täydellinen tupakanviljelyyn. Santiagossa tuotetaan kahta maan hienointa sikaria, Leon Jimeneziä ja hieman miedompaa La Auroraa. Voit ostaa sikareita suoraan tehtaista tai kaupoista. 

Shoppailua Santiagossa

Calla del Sol on suuri ostoskatu Santiagossa. Täältä löytyy monia kauppoja, ja kaikkea vaatteista tauluihin. Kun kaikki tarvittavat ostokset on tehty, löydät varmasti itsellesi sopivan lounasravintolan. 

Lue lisää matkavinkkejä Dominikaaniseen tasavaltaan