Ranta Dominikaanisessa Tasavallassa

Paratiisirantoja Dominikaanisessa tasavallassa

Dominikaanisen tasavallan rannat täyttävät kaikkien unelmarantojen vaatimukset – valkoista tai kultaista hiekkaa ja kirkkaansinistä, mukavan lämpöistä vettä. 

Rauhaa ja hiljaisuutta Playa Rinconissa

Samanan niemimaalla sijaitsee Playa Rincon, yksi saaren parhaista rannoista, josta löydät kuusi kilometriä valkoista hiekkaa, turkoosin meren ja vihreitä palmuja. Vaikka kaikki tietävät missä ranta sijaitsee, vain harvat tulevat sinne asti. Pääset rannalle autolla, tai veneellä Las Galeraksen kylästä. Venematka kestää noin 20 minuuttia ja maksaa edestakaisin noin 10 e/henkilö. Kun on lounaan aika, voit kokeilla yhtä rannan kalaravintoloista. 

Playa Grande

Rio San Juanin kaupungin lähellä saaren pohjoisrannikolla sijaitsee upea Playa Granden ranta. Rantaa ympäröi korkeat kalliot ja ajoittain voit nähdä suuria aaltoja. Rannalla on loistavat olosuhteet surffaukseen, mutta voit hyvin myös pulahtaa uimaan turkoosiin veteen. Lapsiperheille tämä ranta ei ole paras vaihtoehto, sillä kovan tuulen vuoksi esiintyy myös voimakkaita pohjavirtauksia.  

Playa Rincon
Playa Dorada, Dominikaaninen Tasavalta

Playa Dorada

Playa Doradan löydät Puerto Platan itäpuolelta, ja ranta on saanut Eurooppalaisen Sinisen lipun merkin sen puhtaasta vedestä. Sinä joka tahdot ottaa rennosti ja rauhoittua – älä enää jatka etsimistä. Playa Doradassa kadut ovat puhtaita, viheralueet ovat hyvin hoidettuja ja hotellit sulautuvat alueeseen hyvin.

Snorklaa Calleton Beachillä

Calleton Beach sijaitsee Rio San Juanin kaupungissa. Päästäksesi tänne sinun täytyy ajaa tai kävellä pitkin kuoppaista soratietä, mutta perille päästyäsi matka on varmasti sen arvoinen. Ranta ei ole suuri, mutta se sijaitsee pienessä poukamassa jossa vesi on kirkasta ja hiekka kullanhohtoista. Mantelipuiden alla on pieniä ravintoloita, joissa voit nauttia paikallisista herkuista. Muista kysyä päivän kala-annosta! Ruoan jälkeen voit nauttia kylmän Piña Coladan tuoreen ananaksen kera.

Lue lisää matkavinkkejä Dominikaaniseen tasavaltaan