Hedelmädrinkki

Paikallisia makuelämyksiä

Dominikaanisen tasavallan paikallisten tuotteiden joukosta löytyy monia eksoottisia ja herkullisia hedelmiä nautittavaksi. Kokeile myös kansallisjuoma rommia ja suosittua Presidente -olutmerkkiä. 

Presidente - olutta

Paikallisesti tuotettua olutta

Yksi parhaista asioista matkustamisessa on paikallisten ruokien ja juomien kokeileminen. Jos olet samaa mieltä, kokeile Presidente -olutta vieraillessasi Dominikaanisessa tasavallassa. Olut on ollut kansan suosikki yli 70 vuotta. Tilatessasi Presidenteä, saat suuren oluen, mutta jos haluat pienemmän koon, voit sanoa ''Una pequeña''. Jos et tahdo olutta pullossa, voit sanoa ''Una caña'', joka tarkoittaa hanaolutta.  

Makeita, herkullisia hedelmiä

Dominikaanisessa tasavallassa hedelmiä ja vihanneksia kasvaa loputtomiin. Jos vierailet maaseudulla, voit nähdä banaanipuita, ananaspuita, mangopuita ja kaakaopapuja. Ja parempia hedelmiä on maailmasta vaikea löytää. Hedelmämyyjiä löytyy niin Puerto Platasta, Sosuasta ja Cabaretesta – kokeile ja löydä omat suosikkisi! 

 

Dominikaaninen kansallisdrinkki

Rommi on ehdottomasti dominikaaninen suosikkidrinkki, ja suurin tuottaja on Brugalin perhe. Tee kuten dominikaaniset itse ja sekoita kolaa tehdäksesi Cuba Libren, tai Spriteä tehdäksesi Santo Libren.