Karnevaalit Dominikaanisessa Tasavallassa

Koe karibialainen ilmapiiri

Salsa, merengue ja bachata - Dominikaanisessa tasavallassa kaikki tanssimat latinalaisten rytmien tahdissa, jotka soivat tanssilattioilla ja baareissa ympäri maan. Koe karibialainen ilmapiiri ja osallistu vuosittaisille karnevaaleille ja festivaaleille.

Jazz muusikko

Jazzfestivaalit

Loka-marraskuussa Sousassa ja Cabaretessa järjestetään jazz-festivaalit. Ilmaisten festivaalien aikana muusikot ympäri maailmaa tulevat soittamaan tunnettua musiikkia. Ohjelma muuttuu joka vuosi, mutta on aina vierailemisen arvoinen! 

Karnevaalit

Puerto Platassa, Maleconin rantakadun varrella, voit helmikuun aikana kokea aidot dominikaaniset karnevaalit. Dominikaaniseen tasavaltaan kuuluu 31 provinssia, ja kaikilla on oma karnevaalimaskottinsa. Puvut ovat värikkäitä ja täynnä glitteriä. Kadut ovat täynnä iloisia ihmisiä ja musiikkia.    

Ocean World

Iltaisin Ocean World muuttuu seikkailupuistosta tanssilavaksi. Nauti karibialaisista rytmeistä 30 tanssijan ja 120 eri asun kanssa. Ilta täynnä glitteriä ja glamouria! Jos tahdot, täällä voit myös syödä illallista. 

Malecon

Suuntaa kohti Maleconin rantakatua Puerto Platassa, jossa on loistava ilmapiiri vuorokauden ympäri, erityisesti sunnuntaisin. Kadun varrella on useita baareja, joissa voit yhdessä paikallisten kanssa nauttia hyvistä drinkeistä ja ruoasta. Voit myös pitää oman piknikin! 

Tanssi Rancho Tipicossa

Jos haluat kokea dominikaanilaiset ja latinalaiset rytmit kuten bachatan, merenguen ja salsan, kannattaa suunnata kohti Rancho Tipicoa. Täällä tanssilattiat ovat täynnä iloisia paikallisia, jotka ovat syntyneet tanssimaan. Rancho Tipico on avoinna joka ilta, ja se sijaitsee pääkatu Carratera Puerto Plata Cofresissa, Puerto Platan reunalla.