Luontoa Dominikaanisessa Tasavallassa

Dominikaanisen tasavallan upea luonto

Fantastisia rantoja, trooppisia sademetsiä ja mangrove-puita – Dominikaanisen Tasavallan vehreää luontoa on helppo rakastaa. Äläkä unohda upeaa vedenalaista maailmaa! Snorklaa värikkäiden kalojen ja korallien joukossa, tai sukella yhteen jännittävistä luolista. 

Los Tres Ojos

Los Tres Ojos (kolme silmää) on suuri kalkkikiviluola, joka sijaitsee Mirador del Esten puistossai Santo Domingossa. Taino-intiaaniat, jotka ovat saaren ensimmäisiä asukkaita, valloittivat luolan aikoinaan itselleen. Nykyään luolassa asuu kilpikonnia, kaloja ja lepakoita, mutta voit vierailla luolassa päivisin klo 9.00-17.00.

Snorklaa Laguna Gri Grissä

Jos olet kiinnostunut vedenalaisesta elämästä, suuntaa kohti Rio San Juania ja hyppää veneeseen, jolla pääset Laguna Gri Grihin. Autolla Cabaresta matka kestää noin tunnin. Vene kulkee kauniin mangrovepuu metsän läpi, ja perillä sinua odottavat upeat koralliriutat ja värikkäät kalat.

 

Dominikaanisen tasavallan luontoa

Lago Enriquillo

Lounaispuolelta löydät Karibian suurimman järven, jossa on kolme eri saarta: Isla Barbarita, Islita ja Isla Cabritos. Suurin saarista on Cabritos, jossa pääset näkemään krokotiileja ja flamingoja. Huomioithan, että välimatkat Dominikaanisessa Tasavallassa ovat pitkiä, joten suosittelemme käyttämään tähän retkeen kaksi päivää.

El Choco National Park

El Choco National Park on yksi uusista luonnonsuojelualueista Dominikaanisessa Tasavallassa. Täällä voit osallistua opastetulle kierrokselle, ja tutkia jännittäviä tippukiviluolia. Ota mukaasi uima-asu, ja pulahda luolien virkistävään veteen. Osoite: Callejon de la Loma, Cabarete.