Longoza

Longoza on mukava All Inclusive-hotelli joka sijaitsee kävelymatkan päässä pitkältä ja lapsiystävälliseltä rannalta Sunny Beachissä. Perheen pienimmille on oma allas.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 58 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Longoza on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka sopii hyvin lapsiperheille, jossa majoittuessa voit pulahtaa mereen aamukävelyn jälkeen ja iltapäivällä rentoutua altailla. Sunny Beachin matalalle rannalle on noin 300 metriä.

Longozassa on hieno puutarha, jossa kaksi allasaluetta. Toisella allasalueella on allas koko perheelle, jossa voit leikkiä, uida tai löytää varjoisan paikan rentoutumiseen. Toisella allasalueella on erillinen lastenallas ja leikkipaikka. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot molemmilla allasalueilla. Sisäuima-allas ja kuntosali.

Buffetravintola tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista, sekä iltapäivisin kahvia, teetä, kakkua, pizzaa ja jäätelöä. Pelejä, pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pelikoneita, pöytätennistä ja biljardia lisämaksusta. Rajoitettua läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.00-14.00.
  • Illallispöytä.
  • Iltapäiväteetä, kahvia, kakkua, pizzaa, jäätelöä ja hedelmiä, klo 16.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä, virvoitusjuomia ja mehua, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 saakka paluupäivänä.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Sunny Beach

Dunav

Hotelli Dunav on viihtyisä All Inclusive-hotelli, jossa koko perhe viihtyy. Hotellialue on kutsuva ja vehreä. Jos kaipaat lomallesi hieman ekstraa, voit varata huoneen jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Jos taas mieluummin kokeilet paikallisia ravintoloita, voit majoittua huoneessa jonka hintaan sisältyy aamiainen. Nojaa aurinkotuoliin altaalla ja nauti lomastasi!

Tiara Beach

Tiara Beach on suosittu hotelli Sunny Beachissä rannan ja keskustan lähellä. Hotellilla on hieno allasalue, jossa on myös vesiliukumäkiä lapsille.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach on koko perheen suuri All Inclusive -hotelli. Viihtyisällä allasalueella on useita uima-altaita ja vesiliukumäki. Täällä majoitut lähellä rantaa, vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustan kaupoista, ravintoloista ja baareista.